Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFAM İÇİN, DOSTLUKLAR HER ZAMAN GÜZELDİR.

Şanlıurfaspor’a Hafta sonunun ilk tatil (CUMARTESİ) günü iyi gelmiyor. Şanlıurfaspor Cumartesi karşılaşmalarından bir türlü galip gelememektedir. Şanlıurfaspor takımı bu sezon Cumartesi günü yapmış olduğu hemen, hemen tüm karşılaşmaları ya mağlup veya berabere sonuçlandırmıştır. Yani…! Anlaşılacağı üzere hafta sonu Cumartesi günü oynanan tüm karşılaşmalar ceylanlara iyi gelmemektedir. Gelelim bu hafta oynan Şanlıurfaspor & Yeni Malatyaspor karşılaşmasının öncesi ve sonrasına bakalım. Şanlıurfaspor haftaya başlarken, geçen haftadan deplasmanda Gaziantep Bşb. Spor beraberliğinin ardından her zaman iyi ilişkilerde bulunduğu güzelim kayısı şehri Malatya’yı konuk etti. Malatya bu lige yeni çıkmasına rağmen, iyi bir mücadele örneği sergiliyor. Şanlıurfaspora göre Yeni Malatya sporu takımını daha hazırlıklı gördüm. Ayrıca Malatya’dan takımla birlikle adeta Gazeteci (Basın) ordusunu da konuk ettik. Tabi ki! Yılların vermiş olduğu Dostum ve Ağabeyim Basın mensubunu da Peygamberler Şehrimde konuk etmekten büyük haz duydum. Şanlıurfa da ve aynı zamanda benim hocam olan, değerli öğretmenim de ortak arkadaşımız olan ağabeyimizle güzel bir hasbıhal ettikten sonra ayrıldık. Bu karşılaşma öncesi Dünyada, Türkiye’de ve Şanlıurfa’mızda tüm şanslar Şanlıurfaspor’un yanında yer almakta idi. Nitekim öyle olmadı. Maç oynanmadan kazanılmaz olduğunu konuk ekip gösterdi.      Gelelim Şanlıurfaspor & Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yaklaşık 1 saat önceden, Gap Arenaya teşrif ettik. Şanlıurfaspor karşılaşmanın ilk devresinde rakibe oranla çok, çok üstündü. Şanlıurfaspor Umut ve Youssef’ten yakalamış olduğu % 100’luk gol pozisyonlarından yararlanamadı. Ayrıca Şanlıurfaspor bu devre duran toptan iki tana füzesi direklere isabet etti. Karşılaşmanın bu devresi 0-0 sonuçlandı. Konuk ikinci devre kontrataklarla sahamızda görünmeye başladı. Konuk ekip Yeni Malatya spor biri kontrataktan olmak üzere birde kornerden gelen topu iyi değerlendirerek 2-0 üstünlüğü yakaladı. Şanlıurfaspor ise çabalamasına rağmen, son 10 dakikada biri üst direğe ve biri yine yan direğe olmak üzere çarparak dışarı çıktı. Şanlıurfaspor bu karşılaşmada oldukça şansızdı. Sahadan istemeye, istemeye 2-0 boynu bükük ayrıldı. Mağlup olmamıza rağmen, Şanlıurfaspor taraftarı konuk ekibi alkışlayarak soyunma odasına gönderdi. Yani Şanlıurfaspor taraftarı konuk severliğini gösterdi. Şanlıurfalılar için, sonuç önemli değil önemli olan, dostluktur. Yani Misafirinin yanı sıra dostluğunu perçinleyerek kazandı.
Ekleme Tarihi: 10 Kasım 2015 - Salı

ŞANLIURFAM İÇİN, DOSTLUKLAR HER ZAMAN GÜZELDİR.

Şanlıurfaspor’a Hafta sonunun ilk tatil (CUMARTESİ) günü iyi gelmiyor.

Şanlıurfaspor Cumartesi karşılaşmalarından bir türlü galip gelememektedir. Şanlıurfaspor takımı bu sezon Cumartesi günü yapmış olduğu hemen, hemen tüm karşılaşmaları ya mağlup veya berabere sonuçlandırmıştır.

Yani…!

Anlaşılacağı üzere hafta sonu Cumartesi günü oynanan tüm karşılaşmalar ceylanlara iyi gelmemektedir.

Gelelim bu hafta oynan Şanlıurfaspor & Yeni Malatyaspor karşılaşmasının öncesi ve sonrasına bakalım.

Şanlıurfaspor haftaya başlarken, geçen haftadan deplasmanda Gaziantep Bşb. Spor beraberliğinin ardından her zaman iyi ilişkilerde bulunduğu güzelim kayısı şehri Malatya’yı konuk etti. Malatya bu lige yeni çıkmasına rağmen, iyi bir mücadele örneği sergiliyor.

Şanlıurfaspora göre Yeni Malatya sporu takımını daha hazırlıklı gördüm. Ayrıca Malatya’dan takımla birlikle adeta Gazeteci (Basın) ordusunu da konuk ettik.

Tabi ki!

Yılların vermiş olduğu Dostum ve Ağabeyim Basın mensubunu da Peygamberler Şehrimde konuk etmekten büyük haz duydum. Şanlıurfa da ve aynı zamanda benim hocam olan, değerli öğretmenim de ortak arkadaşımız olan ağabeyimizle güzel bir hasbıhal ettikten sonra ayrıldık.

Bu karşılaşma öncesi Dünyada, Türkiye’de ve Şanlıurfa’mızda tüm şanslar Şanlıurfaspor’un yanında yer almakta idi.

Nitekim öyle olmadı. Maç oynanmadan kazanılmaz olduğunu konuk ekip gösterdi.     

Gelelim Şanlıurfaspor & Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yaklaşık 1 saat önceden, Gap Arenaya teşrif ettik.

Şanlıurfaspor karşılaşmanın ilk devresinde rakibe oranla çok, çok üstündü. Şanlıurfaspor Umut ve Youssef’ten yakalamış olduğu % 100’luk gol pozisyonlarından yararlanamadı. Ayrıca Şanlıurfaspor bu devre duran toptan iki tana füzesi direklere isabet etti. Karşılaşmanın bu devresi 0-0 sonuçlandı. Konuk ikinci devre kontrataklarla sahamızda görünmeye başladı. Konuk ekip Yeni Malatya spor biri kontrataktan olmak üzere birde kornerden gelen topu iyi değerlendirerek 2-0 üstünlüğü yakaladı. Şanlıurfaspor ise çabalamasına rağmen, son 10 dakikada biri üst direğe ve biri yine yan direğe olmak üzere çarparak dışarı çıktı. Şanlıurfaspor bu karşılaşmada oldukça şansızdı. Sahadan istemeye, istemeye 2-0 boynu bükük ayrıldı.

Mağlup olmamıza rağmen, Şanlıurfaspor taraftarı konuk ekibi alkışlayarak soyunma odasına gönderdi. Yani Şanlıurfaspor taraftarı konuk severliğini gösterdi.

Şanlıurfalılar için, sonuç önemli değil önemli olan, dostluktur.

Yani Misafirinin yanı sıra dostluğunu perçinleyerek kazandı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.