Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA VE ŞANLIURFASPOR BU HALLERDE OLMAMALIDIR

Şanlıurfalı yorgun bir haftanın ardından, kendi evinde Gap Arena stadında Cumartesi günü saat:13.30’da Bolu spor karşılaşmasına gider. Şanlıurfalı ve Şanlıurfaspor taraftarı tek eğlencesi ve şehrin vizyonu olan Şanlıurfaspor her zamandan daha vefakar ve cefakar bir şekilde karşılaşmaya gider. Şanlurfaspor& Boluspor karşılaşmasına gelinene kadar Şanlıurfaspor Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Taraftarlar ve özellikle Yerel Medya organları birçok badireler atlamasına rağmen, önemli olan Şanlıurfaspora olacak olan başarıdır denilmektedir. Ama…! Gelin görün ki! Şanlıurfa sporumuz öz evladı Hüseyin Dağ uzaklaştırılarak yerine güya çok iyi bir hoca olacak olan Tugay Kerimoğlu getirildi. Bu Ligimizi bilmeyen bu zatı muhterem, Avrupa Futbolunu görmüş olabilir. Görmek önemli değildir, önemli olan Avrupa Futbol kültürünü Türk Futbol Kültürü ile birleştiği zaman bunlara emerek Anadolu’ya aşılamaktır. Yasaklarla bilgi akışı vermemekle insanlarımızın haber alma özgürlüğünü kısıtlamak hiçbir o yerin çalışanı (İşçisi) yasak koyamaz. Bu yanlışlıkları Şanlıurfamızda yaşamaktayız. Ama..! Gelin görün ki! Has bel kader güzel Şanlıurfasporumun Tecrübesiz Teknik Direktörü İyi futbolcuda olabilir, İyi bir Antrenör veya İyi bir Teknik direktör olamayabilir. İşte Tugay Kerimoğlu bu son saydığım vasfı onda görebiliyoruz. Bu görüşe nasıl vardınız derseniz? Peygamberleri şehri, Kültür ve Medeniyetlerin Başşehri Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’a gönül vermiş spor camiasını Taraftarıyla ve yerel Basını ile birlikte koca kenti karşınıza alamazsınız. Şanlıurfaspor da daha ilk Teknik direktörlük deneyiminde bu kadar sorun yaşarsanız inanın hiçbir kulüp görev vermez. Halk kendisiyle barışık insanlarla hizmet ve hizmetler ister. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek ve yönetimi inanıyorum ki! Var gücü ile Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalıya hizmette sınır tanımamaktadır. Ama..! Bu kadar iyi niyetini bu çalışanları, yani sözleşmeli İşçilerin yanlış tutumu başarısızlığını getirmektedir. Başkan Fethi Şimşek ve Yönetimi gerekeni bu günü yerine getirmelidir.    Şanlıurfaspor (SARI&YEŞİLLİ CEYLANLAR), Şanlıurfalı için her zaman yüce bir makam olduğu için çok, çok önem arz etmektedir. Fazla konuşarak veya fazla yazı yazarak Şanlıurfasporumuzun yaralarını sızlatmayalım. Şimdi Şanlıurfasporumun toparlanma zamanı ve ayağa kalkarak yükselmesi gerekir. Haydi, Şanlıurfalı kenetlenme zamanı takımımızı yanlızlıga itmeyelim. Şampiyonluk değilsede Ligden düşmeyelim. İnşallah gereken yapılır, Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor feraha ulaşır. Şanlıurfa güzeliklere layıktır.         (Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşması sonrası yaşanan nahoş olmayan olaylara da değinmek istemiyorum!) Tüm Şanlıurfalı ve Şanlıurfasporlu severlere şükranlarımı ve sevgilerimi sunarım.
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2016 - Pazar

ŞANLIURFA VE ŞANLIURFASPOR BU HALLERDE OLMAMALIDIR

Şanlıurfalı yorgun bir haftanın ardından, kendi evinde Gap Arena stadında Cumartesi günü saat:13.30’da Bolu spor karşılaşmasına gider. Şanlıurfalı ve Şanlıurfaspor taraftarı tek eğlencesi ve şehrin vizyonu olan Şanlıurfaspor her zamandan daha vefakar ve cefakar bir şekilde karşılaşmaya gider.

Şanlurfaspor& Boluspor karşılaşmasına gelinene kadar Şanlıurfaspor Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri, Taraftarlar ve özellikle Yerel Medya organları birçok badireler atlamasına rağmen, önemli olan Şanlıurfaspora olacak olan başarıdır denilmektedir.

Ama…!

Gelin görün ki!

Şanlıurfa sporumuz öz evladı Hüseyin Dağ uzaklaştırılarak yerine güya çok iyi bir hoca olacak olan Tugay Kerimoğlu getirildi.

Bu Ligimizi bilmeyen bu zatı muhterem, Avrupa Futbolunu görmüş olabilir. Görmek önemli değildir, önemli olan Avrupa Futbol kültürünü Türk Futbol Kültürü ile birleştiği zaman bunlara emerek Anadolu’ya aşılamaktır. Yasaklarla bilgi akışı vermemekle insanlarımızın haber alma özgürlüğünü kısıtlamak hiçbir o yerin çalışanı (İşçisi) yasak koyamaz. Bu yanlışlıkları Şanlıurfamızda yaşamaktayız.

Ama..!

Gelin görün ki!

Has bel kader güzel Şanlıurfasporumun Tecrübesiz Teknik Direktörü İyi futbolcuda olabilir, İyi bir Antrenör veya İyi bir Teknik direktör olamayabilir. İşte Tugay Kerimoğlu bu son saydığım vasfı onda görebiliyoruz.

Bu görüşe nasıl vardınız derseniz?

Peygamberleri şehri, Kültür ve Medeniyetlerin Başşehri Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’a gönül vermiş spor camiasını Taraftarıyla ve yerel Basını ile birlikte koca kenti karşınıza alamazsınız.

Şanlıurfaspor da daha ilk Teknik direktörlük deneyiminde bu kadar sorun yaşarsanız inanın hiçbir kulüp görev vermez. Halk kendisiyle barışık insanlarla hizmet ve hizmetler ister.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek ve yönetimi inanıyorum ki! Var gücü ile Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalıya hizmette sınır tanımamaktadır.

Ama..!

Bu kadar iyi niyetini bu çalışanları, yani sözleşmeli İşçilerin yanlış tutumu başarısızlığını getirmektedir. Başkan Fethi Şimşek ve Yönetimi gerekeni bu günü yerine getirmelidir.   

Şanlıurfaspor (SARI&YEŞİLLİ CEYLANLAR), Şanlıurfalı için her zaman yüce bir makam olduğu için çok, çok önem arz etmektedir.

Fazla konuşarak veya fazla yazı yazarak Şanlıurfasporumuzun yaralarını sızlatmayalım. Şimdi Şanlıurfasporumun toparlanma zamanı ve ayağa kalkarak yükselmesi gerekir.

Haydi, Şanlıurfalı kenetlenme zamanı takımımızı yanlızlıga itmeyelim. Şampiyonluk değilsede Ligden düşmeyelim.

İnşallah gereken yapılır, Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor feraha ulaşır.

Şanlıurfa güzeliklere layıktır.       

 (Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşması sonrası yaşanan nahoş olmayan olaylara da değinmek istemiyorum!)

Tüm Şanlıurfalı ve Şanlıurfasporlu severlere şükranlarımı ve sevgilerimi sunarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.