Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA SPOR’DA ÇAĞ ATLAMAK İSTİYOR

Şanlıurfalı spor severler geçen haftalarda salon sporları ile ilgili güzel bir köşe yazımı sizlere sunmuştum. Bu spor (Salon) branşlarına Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığımız büyük önem vermektedir. Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ile ilgili bahse konu olmuş iken, bu hafta da Şanlıurfa Valiliğimiz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün büyük gayret ve çabaları ile Şanlıurfa’mıza 2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ oynanmasına vesile olmuşlardır. Bir spor yazarı olarak böyle güzel etkinliklerin kazandırılmasını arz ederim. Geçtiğimiz hafta sonu adeta Şanlıurfa’da karnaval havası vardı. 2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ çerçevesinde ulusal kanal olan TRTSPOR’da Cuma gününden itibaren, tanıtım ve salon karşılaşmalarını aynen sundular. 2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ Şanlıurfa’da başladı. 8 takımın finale kaldığı karşılaşmalar 11 Nisan Spor Salonu’nda başladı. Bu çerçevede katılan takımları sizlere aktarayım. Halkbank Spor Kulübü, Galatasaray HDI Sigorta, İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası, Fenerbahçe, İzmir Arkas, İstanbul Başakşehir Belediye, Maliye Piyango Spor Kulübü Gibi Avrupa’da ve Türkiye de söz sahibi güçlü ekiplerin Şanlıurfa’da misafir etmekten mutluluk duyduk. Bu yazımı yazdığım esnada Maliye Piyango Spor Kulübü ve Halkbank Spor Kulübü Final maçı oynanmaktaydı. Salon tıklım tıklım dolu güzel bir karşılaşmaydı. Böyle güzel etkinliklerin Şanlıurfa’ya kazandırılması hususunda idarecilerden Allah razı olsun. Şanlıurfalılar olarak spora büyük önem vermekteyiz. Her zaman güzel organizasyonların kazandırılması hususunda büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Şanlıurfa’ma birde Futbol, Basketbol ve Voleybol Milli Takım maçlarından birkaç tanesini beklemek hakkımız olsa gerek.  Karşılaşmaya kaldığımız yerden devam ederek Finali takip etmek istedim. Saygılar saygılar beni Şanlıurfa’m.  
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2017 - Çarşamba

ŞANLIURFA SPOR’DA ÇAĞ ATLAMAK İSTİYOR

Şanlıurfalı spor severler geçen haftalarda salon sporları ile ilgili güzel bir köşe yazımı sizlere sunmuştum. Bu spor (Salon) branşlarına Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığımız büyük önem vermektedir.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ile ilgili bahse konu olmuş iken, bu hafta da Şanlıurfa Valiliğimiz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün büyük gayret ve çabaları ile Şanlıurfa’mıza 2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ oynanmasına vesile olmuşlardır. Bir spor yazarı olarak böyle güzel etkinliklerin kazandırılmasını arz ederim.

Geçtiğimiz hafta sonu adeta Şanlıurfa’da karnaval havası vardı.

2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ çerçevesinde ulusal kanal olan TRTSPOR’da Cuma gününden itibaren, tanıtım ve salon karşılaşmalarını aynen sundular.

2017-2018 Voleybol Erkekler KUPA VOLEY FİNALİ Şanlıurfa’da başladı. 8 takımın finale kaldığı karşılaşmalar 11 Nisan Spor Salonu’nda başladı.

Bu çerçevede katılan takımları sizlere aktarayım.

Halkbank Spor Kulübü,

Galatasaray HDI Sigorta,

İnegöl Belediyespor,

Ziraat Bankası,

Fenerbahçe,

İzmir Arkas,

İstanbul Başakşehir Belediye,

Maliye Piyango Spor Kulübü

Gibi Avrupa’da ve Türkiye de söz sahibi güçlü ekiplerin Şanlıurfa’da misafir etmekten mutluluk duyduk.

Bu yazımı yazdığım esnada Maliye Piyango Spor Kulübü ve Halkbank Spor Kulübü Final maçı oynanmaktaydı. Salon tıklım tıklım dolu güzel bir karşılaşmaydı.

Böyle güzel etkinliklerin Şanlıurfa’ya kazandırılması hususunda idarecilerden Allah razı olsun.

Şanlıurfalılar olarak spora büyük önem vermekteyiz. Her zaman güzel organizasyonların kazandırılması hususunda büyüklerimizden yardım bekliyoruz.

Şanlıurfa’ma birde Futbol, Basketbol ve Voleybol Milli Takım maçlarından birkaç tanesini beklemek hakkımız olsa gerek.

 Karşılaşmaya kaldığımız yerden devam ederek Finali takip etmek istedim.

Saygılar saygılar beni Şanlıurfa’m.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.