Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA (SPOR) GİTTİ, SAHİPLENME ZAMANIDIR

Şanlıurfa’nın Futbolunda kara bir yıllı geride bıraktık. Şanlıurfaspor Kulübü bu sezon kongreye giderken, her sezon olduğu gibi ŞAMPİYONLUK Parolası ile yola çıkmadıklarını söylediler. Hatırlıyorum! Ama! ŞAMPİYONLUK değil de bu ligde düşmeyecek güçlü bir takım oluşturacağını da söylediler. Hatırladığım kadarı ile de ŞAMPİYONLUK gelse de elimizin tersinde de itmeyiz sonuna kadar koşturacak güç bizde vardır dediler. Ama! Gelin görün ki! Cumartesi günü (20 Mayıs 2017) Spor Toto 1. Ligin son maçına Elazığspor karşısına çıktık. Bu karşılaşmayı kazanmamıza rağmen, el veda maçımız oldu. Her zaman Şanlıurfaspor yönetimi veya yeni gelecek yönetim, klasik bir söz olacak, Şapkasını önüne koyacak iyi düşünecektir ve ya düşünmelidir. Şanlıurfaspor için asıl şimdi birlik zamanı olmamız gerekir. Sen ettin, ben etmedim YOK. Şanlıurfaspor şuanda düştüğü noktadan kalkacak güç ve kudret vardır, Sahiplenme zamanıdır. Nice takımlar düştüğü yerden kalkarak iyi bir duruma gelmişlerdir. En kısa örnek verecek olursak? Bu sezon bizim ligde Şampiyon olan Takımlardan Sivasspor geçen sezon Süper Ligde Düşmedi mi? Yine yükseldi. Bir diğer takım Yeni Malatyaspor birkaç lig alta düşmesine rağmen, bugün Süper Lige yükselme göstermiştir. Şehirlerini mutlu etmişlerdir. Şimdi soruyorum? Neden ŞANLIURFASPORUM düştüğü yerden kalkarak üstün başını silkeleyerek, kalkacak güç ve kudret vardır. Haydi Şanlıurfam birlik olma zamanı kim Şanlıurfaspor sahip çıkarsa bizde ona sahip çıkma zamanıdır. Boş konuşanlar olacaktır? Lütfen ŞANLIURFASPORA sahiplenme zamanıdır.
Ekleme Tarihi: 23 Mayıs 2017 - Salı

ŞANLIURFA (SPOR) GİTTİ, SAHİPLENME ZAMANIDIR

Şanlıurfa’nın Futbolunda kara bir yıllı geride bıraktık.

Şanlıurfaspor Kulübü bu sezon kongreye giderken, her sezon olduğu gibi ŞAMPİYONLUK Parolası ile yola çıkmadıklarını söylediler.

Hatırlıyorum!

Ama!

ŞAMPİYONLUK değil de bu ligde düşmeyecek güçlü bir takım oluşturacağını da söylediler.

Hatırladığım kadarı ile de ŞAMPİYONLUK gelse de elimizin tersinde de itmeyiz sonuna kadar koşturacak güç bizde vardır dediler.

Ama!

Gelin görün ki!

Cumartesi günü (20 Mayıs 2017) Spor Toto 1. Ligin son maçına Elazığspor karşısına çıktık. Bu karşılaşmayı kazanmamıza rağmen, el veda maçımız oldu.

Her zaman Şanlıurfaspor yönetimi veya yeni gelecek yönetim, klasik bir söz olacak, Şapkasını önüne koyacak iyi düşünecektir ve ya düşünmelidir.

Şanlıurfaspor için asıl şimdi birlik zamanı olmamız gerekir.

Sen ettin, ben etmedim YOK.

Şanlıurfaspor şuanda düştüğü noktadan kalkacak güç ve kudret vardır, Sahiplenme zamanıdır.

Nice takımlar düştüğü yerden kalkarak iyi bir duruma gelmişlerdir.

En kısa örnek verecek olursak?

Bu sezon bizim ligde Şampiyon olan Takımlardan Sivasspor geçen sezon Süper Ligde Düşmedi mi?

Yine yükseldi.

Bir diğer takım Yeni Malatyaspor birkaç lig alta düşmesine rağmen, bugün Süper Lige yükselme göstermiştir. Şehirlerini mutlu etmişlerdir.

Şimdi soruyorum?

Neden ŞANLIURFASPORUM düştüğü yerden kalkarak üstün başını silkeleyerek, kalkacak güç ve kudret vardır.

Haydi Şanlıurfam birlik olma zamanı kim Şanlıurfaspor sahip çıkarsa bizde ona sahip çıkma zamanıdır.

Boş konuşanlar olacaktır?

Lütfen ŞANLIURFASPORA sahiplenme zamanıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.