Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA SPOR DA İKİ MAÇ VE YAZ GÜNLERİMİZ

Şanlıurfa spor 2021 -2022 Futbol sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. Şanlıurfa spor geçen sezon ve bir önceki sezon hep hayal kırıklı yaşadı. Bir önceki sezon Sarı Yeşilli ekip sezon çok çok kötü bir sezon yaşadı. Türkiye 2. Ligden gelene gidene farklı mağlup olarak bu ligden düştü. Ama gelin görün ki! Dünya yı kavuran ilet kovir 19 dan  dolayı Türkiye Futbol Federasyonu  tüm liglerden düşmeleri kaldırdı. Rabim Dünyayı kavuran bu kovit 19 dan kurtarsın. Amin dediklerinizi duyar gibiyim. Gelelim geçen sezona Şanlıurfa spora yardımların genel sahibi ve var gücü ile desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü anmadan geçersem yanlışlık olur. Bir önceki dönemin Büyük Şehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye de söylemeden geçemeyeceğim. Bir önceki dönem Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Bunun yanında Ahmet Bahçivan’ı da anmasam spora ve kendime kötülük yapmış olurum. Şanlıurfa için yardımda bulunan güzel  insanları andıktan sonra Şanlıurfa spor ilk hafta kendi evinde Ligin güçlü takımlarından Ankara Demir sporu 1-0 mağlup ettikten sonra sezona yıllar sonra iyi bir başlangıç etti. Geçen hafta da deplasmanda Futbolun köklü kulüplerinden Eskişehir’e konuk oldu. Şanlıurfa spor kırmızı-Siyalara karşı iyi hazırlanmıştı. Genç çok koşan bir ekibe karşı iyi mücadele vermesine karşı sahadan tek puanla ayrıldı. Şanlıurfaspor her şeye rağmen deplasmanda da olsa Eskişehirspor’u evine hapsederek  güzel bir mücadele verdi.Tarihi ve köklü bir kulüp olan Eskişehirspor'u adeta karşılaşma boyunca kendi yarı alanına hapseden Sarı-Yeşilli ekibi taraftarlar ayakta alkışladı. Maç sonun da ev sahibi ekip iki futbolcusu eksik olmasına rağmen, sayısız gol porsiyonundan faydalanamayan Şanlıurfasporlu Futbolcular büyük çabaları sonucu değiştirmedi. Eskişehirspor maç sonunda Şanlıurfa spordan aldığı bir puanla çok çok sevinerek Soyunma odasına gittiler. Ha bu arada Şanlıurfa Basın olarak, yerel Televizyonlarımızdan Güneydoğu ya (GTV) canlı maçı sundukları için. Tüm Şanlıurfalı spor severleri ve camiasını mutlu etti. Teşekkür ederiz.  Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde yine bir gece maçına çıkacak. Teco Karcabey Belediyesporu ağırlayacak. Saat 19.00 daki bu karşılaşmaya tüm spor severleri destek için bekleriz. Bu arada yaz olması nedeniyle sıcakları yüksek olması nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir belediye ye ait havuzların açık olması dolaysıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’un şahsında ŞUSKİ ve özellikle halk havuzlarından sorumlu Gençlik ve Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu’na ve Tüm Havuzlarda olduğu gibi Gap Vadisindeki Havuzda hizmet veren tüm personelle teşekkür ederek, yazıma noktayı koyarak görüşmek dileğiyle.
Ekleme Tarihi: 16 Eylül 2021 - Perşembe

ŞANLIURFA SPOR DA İKİ MAÇ VE YAZ GÜNLERİMİZ

Şanlıurfa spor 2021 -2022 Futbol sezonuna iyi bir başlangıç yaptı.

Şanlıurfa spor geçen sezon ve bir önceki sezon hep hayal kırıklı yaşadı. Bir önceki sezon Sarı Yeşilli ekip sezon çok çok kötü bir sezon yaşadı. Türkiye 2. Ligden gelene gidene farklı mağlup olarak bu ligden düştü.

Ama gelin görün ki!

Dünya yı kavuran ilet kovir 19 dan  dolayı Türkiye Futbol Federasyonu  tüm liglerden düşmeleri kaldırdı. Rabim Dünyayı kavuran bu kovit 19 dan kurtarsın. Amin dediklerinizi duyar gibiyim.

Gelelim geçen sezona Şanlıurfa spora yardımların genel sahibi ve var gücü ile desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü anmadan geçersem yanlışlık olur.

Bir önceki dönemin Büyük Şehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye de söylemeden geçemeyeceğim. Bir önceki dönem Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Bunun yanında Ahmet Bahçivan’ı da anmasam spora ve kendime kötülük yapmış olurum.

Şanlıurfa için yardımda bulunan güzel  insanları andıktan sonra Şanlıurfa spor ilk hafta kendi evinde Ligin güçlü takımlarından Ankara Demir sporu 1-0 mağlup ettikten sonra sezona yıllar sonra iyi bir başlangıç etti.

Geçen hafta da deplasmanda Futbolun köklü kulüplerinden Eskişehir’e konuk oldu. Şanlıurfa spor kırmızı-Siyalara karşı iyi hazırlanmıştı. Genç çok koşan bir ekibe karşı iyi mücadele vermesine karşı sahadan tek puanla ayrıldı.

Şanlıurfaspor her şeye rağmen deplasmanda da olsa Eskişehirspor’u evine hapsederek  güzel bir mücadele verdi.Tarihi ve köklü bir kulüp olan Eskişehirspor'u adeta karşılaşma boyunca kendi yarı alanına hapseden Sarı-Yeşilli ekibi taraftarlar ayakta alkışladı.

Maç sonun da ev sahibi ekip iki futbolcusu eksik olmasına rağmen, sayısız gol porsiyonundan faydalanamayan Şanlıurfasporlu Futbolcular büyük çabaları sonucu değiştirmedi. Eskişehirspor maç sonunda Şanlıurfa spordan aldığı bir puanla çok çok sevinerek Soyunma odasına gittiler.

Ha bu arada Şanlıurfa Basın olarak, yerel Televizyonlarımızdan Güneydoğu ya (GTV) canlı maçı sundukları için. Tüm Şanlıurfalı spor severleri ve camiasını mutlu etti. Teşekkür ederiz. 

Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde yine bir gece maçına çıkacak. Teco Karcabey Belediyesporu ağırlayacak. Saat 19.00 daki bu karşılaşmaya tüm spor severleri destek için bekleriz.

Bu arada yaz olması nedeniyle sıcakları yüksek olması nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir belediye ye ait havuzların açık olması dolaysıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’un şahsında ŞUSKİ ve özellikle halk havuzlarından sorumlu Gençlik ve Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu’na ve Tüm Havuzlarda olduğu gibi Gap Vadisindeki Havuzda hizmet veren tüm personelle teşekkür ederek, yazıma noktayı koyarak görüşmek dileğiyle.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.