Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞAMPİYON KARAKÖPRÜSPOR, ŞANLIURFASPOR, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Şanlıurfa futbol camiası üçüncü kez üçüncülük Lig kapısını araladı. İlklerin takımı olarak her zaman gönlümüzün her yerinde yer almış olan ŞANLIURFASPOR buy sevki yaşattı. Bu ligde kalıcı olmadan bir üstlüğe yani ikinci lige yükseldi. Sarı yeşilli ekibimiz canımız Şanlıurfasporumuz uzun yıllar bu ligde kalıcı olarak kaldı. Yanlış değimse 40 yıl sonra halen Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Bakanımız olan Faruk Çelik’in büyük katkıları ile Genç ve Dinamik o dönemin Şanlıurfaspor Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlun’nun çalışmaları sonucu Şanlıurfaspor nihayet 1.Lige Yükselme başarısı gösterdi. Şanlıurfaspor halen TFF 1.Liginde Mücadele vermektedir. Şanlıurfaya ikinci sevki yaşatan o dönemin Şanlıurfa Belediyespor’da üçüncü lig ve hatta ikinci ligde yer almıştır. Bu takımı büyük gayretler sonucu dönemin Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan yaşatmıştır. Daha sonra Şanlıurfa Belediye Başkanımız Ahmet Bahçivan seçimi kaybedince takım haliyle yalnız kaldı. Belediye Başkanlığını kazanan yine Ahmetlerden Ahmet Eşref Fakıbaba sporda uzak olan kişileri başa getirince ilgilenen olmayınca Şanlıurfa Belediye spor önce ikici Ligden ardından üçüncü ligden süratle düşerek özünü Şanlıurfa Amatör liglerde yer aldı. Halen bu ligden çıkma başarısı gösterememektedir. Gelelim asıl konumuza ŞAMPİYON KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’A. Yılladır Amatörde var gücü ile büyük gayretleri sonucu 3.Lige yüksel başarısı gösteren bu asıl duruşa başarılar dilerim. Geçmişe bakarak, Karaköprü sporumuzu yalnız bırakmayalım. Nice başarılara.  Bu yazımı kaleme aldığım zaman Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı idi. Bize bu güzeliği yaşatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili’ye ve ekibine teşekkür ederim. Çocuklarımızın da bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2017 - Pazartesi

ŞAMPİYON KARAKÖPRÜSPOR, ŞANLIURFASPOR, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Şanlıurfa futbol camiası üçüncü kez üçüncülük Lig kapısını araladı.

İlklerin takımı olarak her zaman gönlümüzün her yerinde yer almış olan ŞANLIURFASPOR buy sevki yaşattı. Bu ligde kalıcı olmadan bir üstlüğe yani ikinci lige yükseldi. Sarı yeşilli ekibimiz canımız Şanlıurfasporumuz uzun yıllar bu ligde kalıcı olarak kaldı. Yanlış değimse 40 yıl sonra halen Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Bakanımız olan Faruk Çelik’in büyük katkıları ile Genç ve Dinamik o dönemin Şanlıurfaspor Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlun’nun çalışmaları sonucu Şanlıurfaspor nihayet 1.Lige Yükselme başarısı gösterdi.

Şanlıurfaspor halen TFF 1.Liginde Mücadele vermektedir.

Şanlıurfaya ikinci sevki yaşatan o dönemin Şanlıurfa Belediyespor’da üçüncü lig ve hatta ikinci ligde yer almıştır. Bu takımı büyük gayretler sonucu dönemin Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan yaşatmıştır. Daha sonra Şanlıurfa Belediye Başkanımız Ahmet Bahçivan seçimi kaybedince takım haliyle yalnız kaldı. Belediye Başkanlığını kazanan yine Ahmetlerden Ahmet Eşref Fakıbaba sporda uzak olan kişileri başa getirince ilgilenen olmayınca Şanlıurfa Belediye spor önce ikici Ligden ardından üçüncü ligden süratle düşerek özünü Şanlıurfa Amatör liglerde yer aldı. Halen bu ligden çıkma başarısı gösterememektedir.

Gelelim asıl konumuza ŞAMPİYON KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’A. Yılladır Amatörde var gücü ile büyük gayretleri sonucu 3.Lige yüksel başarısı gösteren bu asıl duruşa başarılar dilerim.

Geçmişe bakarak, Karaköprü sporumuzu yalnız bırakmayalım.

Nice başarılara. 

Bu yazımı kaleme aldığım zaman Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı idi.

Bize bu güzeliği yaşatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili’ye ve ekibine teşekkür ederim. Çocuklarımızın da bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.