Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

Kongrede kazanan Urfaspor olmalı

Şanlıurfaspor yönetimi 24 Mayısta kongre yapma kararı aldı.İnşallah alınan bu karar sarı yeşilli takımımız için hayırlara vesile olur, Çünkü mevcut başkanda "Şanlıurfaspor'u kim süper lige çıkaracaksa ben ona kongrede destek veririm" diye açıklama yapmıştı.Bence de futbol bilgisine ve parasına güvenen birileri varsa hiç ertelemeden bu kongrede aday olsun, şayet böyle bir aday çıkmaz ve Fethi başkan devam ederse de yeni oluşacak olan güçlü bir yönetimle şampiyonluk şarkıları söyleye biliriz.Taraftarlar yıllardır sabırla beklediler her sezon öncesi verilen vaatler ve gelmeyen başarıdan dolayı, artık başarı bekliyorlar,  haksız değiller bence bu takımın arkasında bu kadar destek varken Şampiyon olamayacak ta ne zaman olacak. 1.800 bini aşkın nüfusu ile ve bu kadar sporu ve futbolu seven genç bir nesil varken Şanlıurfaspor'u süper lig de izlemek en doğal hakları olsa gerek.Bu konuyla alakalı önceki gün bir yerel kanala konuk olan Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ hoca da "Göreve geldiğimin ilk günü beni eski başkanlardan biri aradı ve dedi ki, Hocam bu takımı kümede tut eğer bu takım küme düşerse amatör lige kadar gider" birde önümüzde bir Balıkesir spor gerçeği var, tam dokuz yılda dördüncü şampiyonluk larına ulaştılar, inşallah böyle bir başarıyı bizde önümüzdeki yıllarda yakalarız.Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa spor'lu taraftarın artık sabrı kalmadı, sarı yeşilli taraftarlar artık süper lig de takımlarını görmek ve dört büyük takım karşısında takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor.
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2014 - Pazar

Kongrede kazanan Urfaspor olmalı

Şanlıurfaspor yönetimi 24 Mayısta kongre yapma kararı aldı.
İnşallah alınan bu karar sarı yeşilli takımımız için hayırlara vesile olur, Çünkü mevcut başkanda "Şanlıurfaspor'u kim süper lige çıkaracaksa ben ona kongrede destek veririm" diye açıklama yapmıştı.
Bence de futbol bilgisine ve parasına güvenen birileri varsa hiç ertelemeden bu kongrede aday olsun, şayet böyle bir aday çıkmaz ve Fethi başkan devam ederse de yeni oluşacak olan güçlü bir yönetimle şampiyonluk şarkıları söyleye biliriz.
Taraftarlar yıllardır sabırla beklediler her sezon öncesi verilen vaatler ve gelmeyen başarıdan dolayı, artık başarı bekliyorlar,  haksız değiller bence bu takımın arkasında bu kadar destek varken Şampiyon olamayacak ta ne zaman olacak.
 1.800 bini aşkın nüfusu ile ve bu kadar sporu ve futbolu seven genç bir nesil varken Şanlıurfaspor'u süper lig de izlemek en doğal hakları olsa gerek.
Bu konuyla alakalı önceki gün bir yerel kanala konuk olan Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ hoca da "Göreve geldiğimin ilk günü beni eski başkanlardan biri aradı ve dedi ki, Hocam bu takımı kümede tut eğer bu takım küme düşerse amatör lige kadar gider" birde önümüzde bir Balıkesir spor gerçeği var, tam dokuz yılda dördüncü şampiyonluk larına ulaştılar, inşallah böyle bir başarıyı bizde önümüzdeki yıllarda yakalarız.
Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa spor'lu taraftarın artık sabrı kalmadı, sarı yeşilli taraftarlar artık süper lig de takımlarını görmek ve dört büyük takım karşısında takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.