Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KALİTELİ İDARECİ BEKLİYORUZ (ŞANLIURFALI OLSUN)

            Şanlıurfa spor dün Karadeniz de fırtınalara kapılmak istemedi. Ceylanlar Karadeniz’in azgın sularını iyi bildiği için, Atatürk Baraj gölünde çalışmalarını iyi hazırlanarak Giresun spor (Karadeniz) seferine çıktı.                         Her türlü açıdan Şanlıurfa spor takımına destek olsun diye Kulüp eski başkanlardan Mehmet Fatih Bucak ziyarette bulunarak büyük moral verdi.                         Haydi hayırlısı diyerek, konumuza bir başka açıdan bakarak, yolumuza devam edelim.                          Şanlıurfa Gençlik spor İl Müdürlüğü görevine Spordan anlayan ve bu spor dallarından hizmet ederek gelen Şanlıurfalı hemşerimizi istiyoruz. Futbol, Basketbol, Voleybol, Teakwando, Atletizm, Güreş, Boks, Karate, Judo, Tenis, Masa Tenisi, Hentbol, Yüzme, Okul Sporları ve İşitme, Bedensel Engelliler spor dallarına ve daha sayamadığı tüm sporlara önem veren spor adamı istiyoruz.              Şanlıurfa da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne hizmette zaman meftunu gözetmeksizin çalışanlara ihtiyacımız var.              Bu vesileyle!                          Bu hizmette layık bir çok isim sayabilirim.                          Ama…!                          Gazetemin bu köşesinde isim zikretmek bana göre yanlışlıktır.                          Bu konuda hizmete layık görülen kim varsa Şanlıurfalı olması kaydıyla bende bir Şanlıurfa’nın bir sevdalısı olarak var gücümle hizmet yapmanın yanında olacağım.                     Şanlıurfa spor camiasına kim olursa olsun hizmet aşkıyla çalışan her insanın yanında olan halkımız bugünden sonrada yanında olacaktır.              Çünkü!              Şanlıurfalı yıllardır aksayanın hizmetlerinin tamamlayacak insanını beklemektedir.              İnanın bu güzellik olduğu zaman, Şanlıurfalı Sporcu sayısında büyük artışlar olacaktır. Şanlıurfalı Hakem, Şanlıurfalı Teknik Direktör, Şanlıurfalı Antrenör ve özellikle Spor Yazarı, Gazetecilerinde kaliteli çoğalmasına neden olacaktır.              Lütfen…!              Şanlıurfalı bürokratlarımıza sahip çıkarak aktif görevlere getirelim.              ŞANLI MI, ŞANSIZ MI BİLMİYORUM URFALI Şanlı takımımız Karadeniz sularında boğuldu. Aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyen sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta da rakip Giresunspor karşısında 3-1 yenilerek bol keseden puanları dağıtmaya devam etti. 
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2016 - Pazar

KALİTELİ İDARECİ BEKLİYORUZ (ŞANLIURFALI OLSUN)

            Şanlıurfa spor dün Karadeniz de fırtınalara kapılmak istemedi. Ceylanlar Karadeniz’in azgın sularını iyi bildiği için, Atatürk Baraj gölünde çalışmalarını iyi hazırlanarak Giresun spor (Karadeniz) seferine çıktı.

                        Her türlü açıdan Şanlıurfa spor takımına destek olsun diye Kulüp eski başkanlardan Mehmet Fatih Bucak ziyarette bulunarak büyük moral verdi.

                        Haydi hayırlısı diyerek, konumuza bir başka açıdan bakarak, yolumuza devam edelim.            

             Şanlıurfa Gençlik spor İl Müdürlüğü görevine Spordan anlayan ve bu spor dallarından hizmet ederek gelen Şanlıurfalı hemşerimizi istiyoruz. Futbol, Basketbol, Voleybol, Teakwando, Atletizm, Güreş, Boks, Karate, Judo, Tenis, Masa Tenisi, Hentbol, Yüzme, Okul Sporları ve İşitme, Bedensel Engelliler spor dallarına ve daha sayamadığı tüm sporlara önem veren spor adamı istiyoruz.

             Şanlıurfa da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne hizmette zaman meftunu gözetmeksizin çalışanlara ihtiyacımız var.

             Bu vesileyle!

                         Bu hizmette layık bir çok isim sayabilirim.

                         Ama…!

                         Gazetemin bu köşesinde isim zikretmek bana göre yanlışlıktır.

                         Bu konuda hizmete layık görülen kim varsa Şanlıurfalı olması kaydıyla bende bir Şanlıurfa’nın bir sevdalısı olarak var gücümle hizmet yapmanın yanında olacağım.       

             Şanlıurfa spor camiasına kim olursa olsun hizmet aşkıyla çalışan her insanın yanında olan halkımız bugünden sonrada yanında olacaktır.

             Çünkü!

             Şanlıurfalı yıllardır aksayanın hizmetlerinin tamamlayacak insanını beklemektedir.

             İnanın bu güzellik olduğu zaman, Şanlıurfalı Sporcu sayısında büyük artışlar olacaktır. Şanlıurfalı Hakem, Şanlıurfalı Teknik Direktör, Şanlıurfalı Antrenör ve özellikle Spor Yazarı, Gazetecilerinde kaliteli çoğalmasına neden olacaktır.

             Lütfen…!

             Şanlıurfalı bürokratlarımıza sahip çıkarak aktif görevlere getirelim.

             ŞANLI MI, ŞANSIZ MI BİLMİYORUM URFALI

Şanlı takımımız Karadeniz sularında boğuldu. Aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyen sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta da rakip Giresunspor karşısında 3-1 yenilerek bol keseden puanları dağıtmaya devam etti. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.