Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

İLK MAĞLUBİYET, ŞANLIURFASPOR BU DEĞİL

  Trentyol 1.lig ekiplerimizden Şanlıurfaspor, Milli Maçlar dolaysıyla lige ara verdikten sonra Cumartesi günü Başkent Ankara’da Keçiörengücü spor karşısına sıkı bir şekilde hazırlandı.    Sarı-Yeşilli Ceylanların hocası Zafer Turan geçirmiş olduğu Kalp Ameliyatından sonra ilk karşılaşmasına çıktı. Şanlıurfa spor kendi evinde çok iyi hazırlanarak, Ankara Aktepe Stadında yerini aldı.    Şanlıurfaspor oyuna iyi başlamasına rağmen 17.dakikada Ev sahibi ekibin golcüsü Malaly Dembele’nin ayağından gelen gole engel olamadı. Ankara Keçiörengücü 1 Şanlıurfaspor 0 oldu. Şanlıurfaspor oyun üstünlüğü elinde olmasına rağmen bir türlü gol yollarında başarılı olamadı. Dakikalar 23 gösterdiği anda Şanlıurfaspor ataklarını sıklaştırdı. Topu önünde bulan Barış Ekinciel Top Keçiörengücü ağlarıyla buluşturdu. Şanlıurfa sporun bu golü vardan döndü. Ev sahibi ekibi 1-0’lık üstünlüğü ile ilk devre sona erdi.    Şanlıurfaspor karşılaşmanın ikinci devresinde bir zorunlu üç değişiklik birden yaptı. Sarı-Yeşilli ekip sağlı sollu ataklarını devam ettirgen, 65.dakikada takım kaptanı Mehmet Yiğit ikinci sarı kartla ve kırmızı kartla oyundan ihraç oldu. Şanlıurfaspor son 25 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Bu saatten sonra oyunu ev sahibi ekip eline aldı. Şanlıurfaspor dakikalar 70 gösterdiği anda ilk golün sahibi Dembele takımın ve kendisini 2.golunu kaydetti. Ankara Keçiörengücü 2 Şanlıurfaspor 0 oldu.    Şanlıurfaspor bir oyuncusunun eksik olmasıyla birlikte oyunu tümüyle ek sahibi ekibe kaptırarak, oyun anlayışı tümüyle bozuldu.    Şanlıurfaspor hastalıktan dönen Zafer Turan ilk karşılaşmasında Ankara’da  Keçiörengücüne 2-0’lık skorla boyun eğidi.  Şanlıurfaspor 8 Puanla 5. Sırada ki yerini korurken, Ankara Keçiörengücü de puanını 8’e yükselterek 6.sıraya yükseldi.  Şanlıurfaspor şapkasını önüne koyacak ve tüm takımı analizini ve değerlendirmesini yapmak zorundadır. Özelikle teknik ekip ve Hocası tüm değerlendirmeleri yaparak bundan sonra önüne bakmak zorundadır. Ceylanlar az biraz silkelenerek kendine gelmelidir. Şanlıurfaspor bu değildir. Şanlıurfaspor kendini de aşmalıdır.  Yarından tezi yok Şanlıurfaspor biraz daha atak ve gol yollarında sonuca gitmelidir. Maçı etkileye tabi ki gol ve gollerdir. Bu nedenle takımın oyun anlayışı geçen sezon ki gibi kendinden emin gol yollarını aramalıdır.    Şanlıurfaspor kendi evinde 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 19.00 Kocaelispor’u konuk edecek. Tüm Şanlıurfalı taraflı tarafsız her kes bu karşılaşmada yerini almalıdır. Haydi Şanlıurfaspor bu değilsin, sen her zaman başarılarla dolsun.      
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2023 - Pazartesi

İLK MAĞLUBİYET, ŞANLIURFASPOR BU DEĞİL

  Trentyol 1.lig ekiplerimizden Şanlıurfaspor, Milli Maçlar dolaysıyla lige ara verdikten sonra Cumartesi günü Başkent Ankara’da Keçiörengücü spor karşısına sıkı bir şekilde hazırlandı. 
  Sarı-Yeşilli Ceylanların hocası Zafer Turan geçirmiş olduğu Kalp Ameliyatından sonra ilk karşılaşmasına çıktı. Şanlıurfa spor kendi evinde çok iyi hazırlanarak, Ankara Aktepe Stadında yerini aldı. 
  Şanlıurfaspor oyuna iyi başlamasına rağmen 17.dakikada Ev sahibi ekibin golcüsü Malaly Dembele’nin ayağından gelen gole engel olamadı. Ankara Keçiörengücü 1 Şanlıurfaspor 0 oldu. Şanlıurfaspor oyun üstünlüğü elinde olmasına rağmen bir türlü gol yollarında başarılı olamadı. Dakikalar 23 gösterdiği anda Şanlıurfaspor ataklarını sıklaştırdı. Topu önünde bulan Barış Ekinciel Top Keçiörengücü ağlarıyla buluşturdu. Şanlıurfa sporun bu golü vardan döndü. Ev sahibi ekibi 1-0’lık üstünlüğü ile ilk devre sona erdi. 
  Şanlıurfaspor karşılaşmanın ikinci devresinde bir zorunlu üç değişiklik birden yaptı. Sarı-Yeşilli ekip sağlı sollu ataklarını devam ettirgen, 65.dakikada takım kaptanı Mehmet Yiğit ikinci sarı kartla ve kırmızı kartla oyundan ihraç oldu. Şanlıurfaspor son 25 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Bu saatten sonra oyunu ev sahibi ekip eline aldı. Şanlıurfaspor dakikalar 70 gösterdiği anda ilk golün sahibi Dembele takımın ve kendisini 2.golunu kaydetti. Ankara Keçiörengücü 2 Şanlıurfaspor 0 oldu. 
  Şanlıurfaspor bir oyuncusunun eksik olmasıyla birlikte oyunu tümüyle ek sahibi ekibe kaptırarak, oyun anlayışı tümüyle bozuldu.   
Şanlıurfaspor hastalıktan dönen Zafer Turan ilk karşılaşmasında Ankara’da  Keçiörengücüne 2-0’lık skorla boyun eğidi. 
Şanlıurfaspor 8 Puanla 5. Sırada ki yerini korurken, Ankara Keçiörengücü de puanını 8’e yükselterek 6.sıraya yükseldi. 
Şanlıurfaspor şapkasını önüne koyacak ve tüm takımı analizini ve değerlendirmesini yapmak zorundadır. Özelikle teknik ekip ve Hocası tüm değerlendirmeleri yaparak bundan sonra önüne bakmak zorundadır. Ceylanlar az biraz silkelenerek kendine gelmelidir. Şanlıurfaspor bu değildir. Şanlıurfaspor kendini de aşmalıdır. 
Yarından tezi yok Şanlıurfaspor biraz daha atak ve gol yollarında sonuca gitmelidir. Maçı etkileye tabi ki gol ve gollerdir. Bu nedenle takımın oyun anlayışı geçen sezon ki gibi kendinden emin gol yollarını aramalıdır.   
Şanlıurfaspor kendi evinde 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 19.00 Kocaelispor’u konuk edecek. Tüm Şanlıurfalı taraflı tarafsız her kes bu karşılaşmada yerini almalıdır. Haydi Şanlıurfaspor bu değilsin, sen her zaman başarılarla dolsun.  
   
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.