Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

HOCA HALEN KENDİNİ GALATASARAY’DA ZANNEDİYOR

Şanlıurfaspor’un hocası kendine has tavırlarıyla kendini bir şeyler yapmanın peşinde ama kendisinin daha ilk günden gelişin yakinen izleyen biri olarak, akıl hocalarının yanlış yönlendirmeleri sonucu ne yaptığını kendiside sanırım anlamış değildir.  Şanlıurfalıdan kaçmak demek, yalnızlığa itilmiş demektir. Bu nedenle eğer akıl hocası kim ise hocayı İstanbul’da Galatasaray’da uzaklaştırıp, Şanlıurfa’mıza kazandırması gerekir.  Şanlıurfaspor Teknik direktörü Tugay Kerimoğlu kaf dağından inip Şanlıurfalılarla buluştuğu zaman, Şanlıurfasporumuz kazanır ve hem de kendisi kazanır.  Şanlıurfasporumun selameti için de olsa öyle sayısal değerlere girmeyeceğim. Yok, 15 maç bu takımın başında çıktı. Has bel kader son dakikalık gollerle veya penaltılarla ucuz kurulduk. Bu varyasyonlara şimdilik girmeyeceğim. Girmek isterseniz yakın zamanda bu ligde ilk yarıyı Lider tamamlamasına rağmen Elazığspor’un başından ayrılmak zorunda kalarak Gençlerbirliğispor’un başına geçerek, müthiş başarısını bu takımda da göstererek kendinden hem bu ligde ve hem de Süper ligde söz ettiren İbrahim Üzülmez’den söz etmekteyim.            Sayın İbrahim Üzülmez hocam yüce mevlan seni soy ismin gibi üzmesin çıktığın yolda her dayım başarılı kılsın.  Gelelim bu hafta kendi evimizde oynadığımız Samsunspor karşılaşmasına bakalım. Şanlıurfaspor kendi evinde haftalardır (9 haftadır) gelemeyen, Samsunspor karşısında halaç (Harran Pamuğu) pamuğu gibi savruldu. Şanlıurfaspor bu karşılaşmaya geldiği zaman 3 Puanın Favorisi iken sahadan tek puan bile aladan boynu bükük ayrıldı.   Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, Samsunspor karşılaşması sonrası basın toplantısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek, mağlubiyete pozitif yönden bakıyoruz. Şanlıurfa halkının takımına sahip çıkması sevindirici. Bazen böyle kazalar olur. Bu kazaları telafi ederiz. Bazen sendeleriz ama düşmeyiz.   Tabi ki bu kendi düşüncesi halkın içinde olmadığı için hayalı bir şekilde konuşarak, bazı kelimeleri telafüz etmektedir. Taraftar tabi ki takıma sahip çıkmaktadır.   Ama hocam kendi kredini tükettin.    Şanlıurfaspor her zaman sahiplidir.  Dün olduğu gibi bu günde Şanlıurfaspor’un sahipleri her zaman vardır var olacaktır. Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetiminin yanındadır yanında olacaktır. Şanlıurfalı her zaman Şanlıurfasporun sahibidir sahibi olacaktır.  Şanlıurfaspor’a, Giresunspor yolunda başarılar dileriz. Şanlıurfaspor’un kaza vermeden, kazanarak dönmesini dilerim.
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2016 - Salı

HOCA HALEN KENDİNİ GALATASARAY’DA ZANNEDİYOR

Şanlıurfaspor’un hocası kendine has tavırlarıyla kendini bir şeyler yapmanın peşinde ama kendisinin daha ilk günden gelişin yakinen izleyen biri olarak, akıl hocalarının yanlış yönlendirmeleri sonucu ne yaptığını kendiside sanırım anlamış değildir.

 Şanlıurfalıdan kaçmak demek, yalnızlığa itilmiş demektir. Bu nedenle eğer akıl hocası kim ise hocayı İstanbul’da Galatasaray’da uzaklaştırıp, Şanlıurfa’mıza kazandırması gerekir.

 Şanlıurfaspor Teknik direktörü Tugay Kerimoğlu kaf dağından inip Şanlıurfalılarla buluştuğu zaman, Şanlıurfasporumuz kazanır ve hem de kendisi kazanır.

 Şanlıurfasporumun selameti için de olsa öyle sayısal değerlere girmeyeceğim. Yok, 15 maç bu takımın başında çıktı. Has bel kader son dakikalık gollerle veya penaltılarla ucuz kurulduk. Bu varyasyonlara şimdilik girmeyeceğim.

Girmek isterseniz yakın zamanda bu ligde ilk yarıyı Lider tamamlamasına rağmen Elazığspor’un başından ayrılmak zorunda kalarak Gençlerbirliğispor’un başına geçerek, müthiş başarısını bu takımda da göstererek kendinden hem bu ligde ve hem de Süper ligde söz ettiren İbrahim Üzülmez’den söz etmekteyim.

           Sayın İbrahim Üzülmez hocam yüce mevlan seni soy ismin gibi üzmesin çıktığın yolda her dayım başarılı kılsın.

 Gelelim bu hafta kendi evimizde oynadığımız Samsunspor karşılaşmasına bakalım. Şanlıurfaspor kendi evinde haftalardır (9 haftadır) gelemeyen, Samsunspor karşısında halaç (Harran Pamuğu) pamuğu gibi savruldu. Şanlıurfaspor bu karşılaşmaya geldiği zaman 3 Puanın Favorisi iken sahadan tek puan bile aladan boynu bükük ayrıldı.

  Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, Samsunspor karşılaşması sonrası basın toplantısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek, mağlubiyete pozitif yönden bakıyoruz. Şanlıurfa halkının takımına sahip çıkması sevindirici. Bazen böyle kazalar olur. Bu kazaları telafi ederiz. Bazen sendeleriz ama düşmeyiz.

  Tabi ki bu kendi düşüncesi halkın içinde olmadığı için hayalı bir şekilde konuşarak, bazı kelimeleri telafüz etmektedir. Taraftar tabi ki takıma sahip çıkmaktadır.

  Ama hocam kendi kredini tükettin.

   Şanlıurfaspor her zaman sahiplidir.

 Dün olduğu gibi bu günde Şanlıurfaspor’un sahipleri her zaman vardır var olacaktır. Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetiminin yanındadır yanında olacaktır. Şanlıurfalı her zaman Şanlıurfasporun sahibidir sahibi olacaktır.

 Şanlıurfaspor’a, Giresunspor yolunda başarılar dileriz. Şanlıurfaspor’un kaza vermeden, kazanarak dönmesini dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.