Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

HERŞEY ŞANLIURFAM VE SPOR İÇİNDİR CANLI, GENÇ, GÜÇLÜ VE SAĞLIKLI ŞANLIURFAM İÇİNDİR

Şanlıurfa da gündemi yalnızca ve yalnızca Yeniurfa Gazetemiz belirlemektedir. Şanlıurfa'mızda Gündem ne olursa olsun Gazetemizde atılan başlıklar ve köşe yazarlarımızın yazmış olduğu Makaleler Şanlıurfa'mızda yeni bir soluk olmaya başladı. Raflarda unutulan sözleri hatırlatmaya başladı. Siyaset yapan kişiler dikkatli olmalarını dilerim?Siyasi arenada söylenen sözlerimiz gazetemizin her hangi bir köşesinde bulabilirsiz.Spordan arta kalan zamanlarda Tarihimizin yanı sıra Şanlıurfa'mızın gelişimi için gereken hatırlatmalar yapılması için var gücümüzle irdelemeye çalışacağız. Sosyal Medyada ve Facebook'lar dolaşan bir habere gözüm takıldı. Yeniurfa Gazetemizin yakın tarihte olan sayısında (13 Haziran 2016 Pazartesi günü) yayınlanan Köşe yazımda Tramvayların tarihi sürecini ve Şanlıurfa'mıza ne zaman geleceğini yazmıştık. Sosyal medyada ve Facebooklar da güzergâh bile belirlenmiş gördüm. Yine söylüyorum!Şanlıurfa'mız için en hayırlısı büyüklerimiz bilir. Bu vesileyle Şanlıurfa'mızda bir güzel söz ver. Bu sözü de değerli Gazeteci & Yazar & Yorumcu Güzel İnsan Hüseyin Güzel'in söylediği gibi kendi kendimize gelin güveyi olmayalım!Az önce söylediğim gibi bırakalım Yapım Projesi de ve Çalışma Projesini de büyüklerimiz en doğrusunu bilir. Şanlıurfa'mızın daha ne eksikleri var demeden önce Şanlıurfa sporumuza yeni Yönetim Kurulunun oluşumunu görmek isterim?Çünkü! Şanlıurfa spora her zaman güçlü yönetimler gelmesine rağmen bir şeylerin eksik olduğunu görmekteyim. İnşallah bu sezon eksiklikleri gidererek, çalışmalara büyük hız vermeliyiz derim. Yazımı yazdığım zaman Şanlıurfa spor olağan Üstü Kongesi yapılmaktaydı. Şanlıurfa sporunun Olağan Üstü Kongere sonucunu Gazetemizden ve İnternet Medyamızdan takip edebilirsiniz. http://www.yeniurfagazetesi.com Spor sezonunun tatile girmesi vesilesiyle yazılarımıza olumlu şekilde Şanlıurfa'mıza hizmette sınır tanımamaktayız.Her şey Şanlıurfa'm içindir.
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2016 - Pazartesi

HERŞEY ŞANLIURFAM VE SPOR İÇİNDİR CANLI, GENÇ, GÜÇLÜ VE SAĞLIKLI ŞANLIURFAM İÇİNDİR

Şanlıurfa da gündemi yalnızca ve yalnızca Yeniurfa Gazetemiz belirlemektedir. Şanlıurfa'mızda Gündem ne olursa olsun Gazetemizde atılan başlıklar ve köşe yazarlarımızın yazmış olduğu Makaleler Şanlıurfa'mızda yeni bir soluk olmaya başladı. Raflarda unutulan sözleri hatırlatmaya başladı.
Siyaset yapan kişiler dikkatli olmalarını dilerim?
Siyasi arenada söylenen sözlerimiz gazetemizin her hangi bir köşesinde bulabilirsiz.
Spordan arta kalan zamanlarda Tarihimizin yanı sıra Şanlıurfa'mızın gelişimi için gereken hatırlatmalar yapılması için var gücümüzle irdelemeye çalışacağız.
Sosyal Medyada ve Facebook'lar dolaşan bir habere gözüm takıldı. Yeniurfa Gazetemizin yakın tarihte olan sayısında (13 Haziran 2016 Pazartesi günü) yayınlanan Köşe yazımda Tramvayların tarihi sürecini ve Şanlıurfa'mıza ne zaman geleceğini yazmıştık.
Sosyal medyada ve Facebooklar da güzergâh bile belirlenmiş gördüm.
Yine söylüyorum!
Şanlıurfa'mız için en hayırlısı büyüklerimiz bilir. Bu vesileyle Şanlıurfa'mızda bir güzel söz ver. Bu sözü de değerli Gazeteci & Yazar & Yorumcu Güzel İnsan Hüseyin Güzel'in söylediği gibi kendi kendimize gelin güveyi olmayalım!
Az önce söylediğim gibi bırakalım Yapım Projesi de ve Çalışma Projesini de büyüklerimiz en doğrusunu bilir.
Şanlıurfa'mızın daha ne eksikleri var demeden önce Şanlıurfa sporumuza yeni Yönetim Kurulunun oluşumunu görmek isterim?
Çünkü!
Şanlıurfa spora her zaman güçlü yönetimler gelmesine rağmen bir şeylerin eksik olduğunu görmekteyim. İnşallah bu sezon eksiklikleri gidererek, çalışmalara büyük hız vermeliyiz derim.
Yazımı yazdığım zaman Şanlıurfa spor olağan Üstü Kongesi yapılmaktaydı. Şanlıurfa sporunun Olağan Üstü Kongere sonucunu Gazetemizden ve İnternet Medyamızdan takip edebilirsiniz. http://www.yeniurfagazetesi.com
Spor sezonunun tatile girmesi vesilesiyle yazılarımıza olumlu şekilde Şanlıurfa'mıza hizmette sınır tanımamaktayız.
Her şey Şanlıurfa'm içindir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.