Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

GÜÇLÜ ŞANLIURFA SPOR İÇİNDİR,KONGRE’YE GİDİLDİ

Şanlıurfa spor kongresinde Tüm Bağları bağlayarak, göreve gelen İsmail Bağıban dönemi Başladı. Şanlıurfa da gündemi spora bir an döndü. Şanlıurfa spor için sesleri yükseldi yükselecek derken, en son kongre günü geldi. Şanlıurfa spor kongresini bir kenara bırakarak tekrar döneceğiz. Öncelikle Şanlıurfa sporun içinde bulunduğu grubu hafifte olsa göz gezdirmek isterim. PTT 1. Ligi yer alan takımların yanı sıra geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’den ligimize gelen kulüpler Eskişehir spor, Sivas Spor ve Mersin İdman Yurdu Spor kendini burada misafir gördükleri hissetmekteyim. Ayrıca…!2.Ligden gruba gelenler Manisa spor, Bandırma spor ve Ümraniye spor en azından bu ligin müdavimleri olmak için yani Asansör takımı olmak istemezler. Süper Ligden düşen Sivas spor yeni teknik direktörü ve bir dönem Şanlıurfa sporumuzu da çalıştıran, Osman Özköylü getirilmiştir. Sivas sporun Çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Özköylü idarecileri gibi bu ligde misafir olduklarını deklare etmiş olduğunu görmekteyim. Azda olsa ligimizde neler olup bitiyor kısa kısa açıklama yapma hissini duydum… Kısacası her sezon olduğu gibi bu sezonda Şanlıurfa Sporun işi kolay değildir?Şimdi gelelim Şanlıurfa sporun kongresine bu kongrede gerçekten dilek teminiler havada uçuştu. Umarım sezon sonuna kadar tozpembeler dağılmaz. Tüm Şanlıurfa spor kongrelerinde mutlaka ŞAMPİYONLUK sesleri yükselirdi. Tabi ki..!İyi niyet göstergesi olarak söylenen sözlerdir bunlar. Bu kongrede görmedim. Bu iyiye işarettir. Çünkü lig sonunda Taraftara ve Şanlıurfalılara umutlarını hüsrana çevirmek demek toplumda güvensizlik tavan yapmaktadır. Bu nedenle temkinli konuşmak güzel bir şeydir. Öncelikleri yaptıktan sonra eğer Şampiyonluk geldiği zaman NUR ala NUR olur demektir. Toplumda güveniniz yükselmiş olur. Bu yüzden bu kongrede söylenenlerin en sonu olan, yönetimi hazırlayan Eyyübiye İlçe Belediye Başkanımız ve Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci’yi konuşmalarında ve son söz olarak, ilk etapta ŞAMPİYONLUK beklemeyin öncelik işimizin Maddi imkânlarımızı düzenlemektir. Bu güzel konuşmalardan dolayı kutlamak istedim.Şanlıurfa spora ve Şanlıurfalının her zaman yanında olan, Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız, Şanlıurfa sporun Onursal Başkanı Faruk Çelik’inde Şanlıurfa sporumuzu yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.Şanlıurfa spor kongrenin ardından bu zorlu görev olan Başkanlığa İsmail Bağıban Getirildi. Yeni göreve gelen Şanlıurfa spor Başkanı İsmail Bağıban ve Genç ekibine başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2016 - Pazar

GÜÇLÜ ŞANLIURFA SPOR İÇİNDİR,KONGRE’YE GİDİLDİ

Şanlıurfa spor kongresinde Tüm Bağları bağlayarak, göreve gelen İsmail Bağıban dönemi Başladı.
Şanlıurfa da gündemi spora bir an döndü. Şanlıurfa spor için sesleri yükseldi yükselecek derken, en son kongre günü geldi. Şanlıurfa spor kongresini bir kenara bırakarak tekrar döneceğiz. Öncelikle Şanlıurfa sporun içinde bulunduğu grubu hafifte olsa göz gezdirmek isterim.
PTT 1. Ligi yer alan takımların yanı sıra geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’den ligimize gelen kulüpler Eskişehir spor, Sivas Spor ve Mersin İdman Yurdu Spor kendini burada misafir gördükleri hissetmekteyim.
Ayrıca…!
2.Ligden gruba gelenler Manisa spor, Bandırma spor ve Ümraniye spor en azından bu ligin müdavimleri olmak için yani Asansör takımı olmak istemezler.
Süper Ligden düşen Sivas spor yeni teknik direktörü ve bir dönem Şanlıurfa sporumuzu da çalıştıran, Osman Özköylü getirilmiştir. Sivas sporun Çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Özköylü idarecileri gibi bu ligde misafir olduklarını deklare etmiş olduğunu görmekteyim.
Azda olsa ligimizde neler olup bitiyor kısa kısa açıklama yapma hissini duydum…
Kısacası her sezon olduğu gibi bu sezonda Şanlıurfa Sporun işi kolay değildir?
Şimdi gelelim Şanlıurfa sporun kongresine bu kongrede gerçekten dilek teminiler havada uçuştu. Umarım sezon sonuna kadar tozpembeler dağılmaz. Tüm Şanlıurfa spor kongrelerinde mutlaka ŞAMPİYONLUK sesleri yükselirdi.
Tabi ki..!
İyi niyet göstergesi olarak söylenen sözlerdir bunlar. Bu kongrede görmedim. Bu iyiye işarettir.
Çünkü lig sonunda Taraftara ve Şanlıurfalılara umutlarını hüsrana çevirmek demek toplumda güvensizlik tavan yapmaktadır. Bu nedenle temkinli konuşmak güzel bir şeydir. Öncelikleri yaptıktan sonra eğer Şampiyonluk geldiği zaman NUR ala NUR olur demektir. Toplumda güveniniz yükselmiş olur.
Bu yüzden bu kongrede söylenenlerin en sonu olan, yönetimi hazırlayan Eyyübiye İlçe Belediye Başkanımız ve Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci’yi konuşmalarında ve son söz olarak, ilk etapta ŞAMPİYONLUK beklemeyin öncelik işimizin Maddi imkânlarımızı düzenlemektir. Bu güzel konuşmalardan dolayı kutlamak istedim.
Şanlıurfa spora ve Şanlıurfalının her zaman yanında olan, Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız, Şanlıurfa sporun Onursal Başkanı Faruk Çelik’inde Şanlıurfa sporumuzu yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.
Şanlıurfa spor kongrenin ardından bu zorlu görev olan Başkanlığa İsmail Bağıban Getirildi. Yeni göreve gelen Şanlıurfa spor Başkanı İsmail Bağıban ve Genç ekibine başarılar dilerim.
Allah yar ve yardımcısı olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.