Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

GÖNÜLE VE DİLE HOŞ GELENLER

Şanlıurfaspor yeni sezona merhaba demeden önce Transfer çalışmalarına büyük hız verdi. Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezon yine ŞAMPİYONLUK Parolası ile girmesine rağmen, Ligi her iki sezonda 10. ve 11. sırada tamamladılar. Bu sezon diğer sezonlara nazaran Şanlıurfaspor yönetimini transferde hazırlıklı ve seçici gördüm. Şanlıurfaspor Transferde seçici davranarak öncelikle kendi elinde bulunan Futbolculardan iskeleti bozmayarak, Yeni Hocasının vereceği listeyi de analiz ederek gücüne güç katacak Futbolcuları kazanmaya çalıştı.Ha bu arada Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Patronunu sizlere açıklamadım. Şanlıurfasporun çiçeği burnunda yeni teknik patronu Cihat Arslan getirildi.Hiç tartışmaya gerek yok Cahit hocanın kumaşı ve kalitesi ortada anlatmamıza gerek var mı? Spor Kamuoyu kendisini yakinen tanımaktalar. Yani bu Ligde hocam Rüştünü ispat etmiş ender yeteneklerden biridir.      Şanlıurfaspor öncelikle Yabancı ve ünlü bir orta sahaya kaliteli bir Futbolcu aldı. Birkaç sezon önce Süper Lig ve üç büyükler diye tabir edilen Beşiktaş JK. Güney Amerika'nın Şili'den Rodrigo Tello getirdiği zaman büyük yankı uyandırmıştı. Bu güzel transferin yanında 8 tane bir birinden kaliteli futbolcuyu da kadrosuna kattı.  Sarı yeşilli Takımımız transferlerinden Veli Kızılkaya(Adanaspor) Geçen sezon Adanaspor'da başarısız bir sezon geçirdi. Şampiyonluğa uzun süredir uzak kaldığı için bunun özlemi içinde yanıp tutuşan biridir.  Geçen sezonu kalesini koruyan Fevzi Elmas ile de 2 yıllık İmzayı alıverdi. Yine kalesini güçlendirmek için, Süper Ligde mücadele veren Karabükspor'un kalesini koruyan Bora Körk'lede 1 yıllık anlaşma sağladı.Böylece kalesini emin eller altına aldı. Şanlıurfaspor Kulübü dur durak bilmeden, dinlenme yapmadan dört bir koldan takımın gücüne güç katmak istemektedir. Almanya Köln doğumlu genç futbolcu Berkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Genç Berkan FC Köln alt yapısında yetişti. Ardından Fortuna Düsseldorf'un 2.takımına transfer oldu. Berkan Türk Milli takımlarına çağrıldı.)Berkan gibi genç ve Gurbetçi Futbolcu olan, Genç Serhat koç'da Transfer etti. "Gurbetçi futbolcunun 24 yaşında olduğunu ve forvet hattında gelecek vadeden kaliteli bir futbolcu.) Şanlurfaspor, Gençlerden görüşmüşken, bu iki güzel kaliteli genç futbolcularımız gibi bu defa gurbetçi olmayan, Trabzon doğumlu gurbetçilerimizle yaşıt olan Göksu'yu Trabzonspor transfer ettik. Manisaspor'dan Hüsnü Başkurt'la da 2 yıllık sözleşme imzalayan Şanlıurfaspor Transferlerine ara vermeden devam etmektedir. Şanlıurfaspor geçen sezonun ortalarında kiraladığı Abdülkadir'i Sivasspor'dan bonservisini alarak, kendisi ile de 3 yıllık sözleşme imzaladılar. Şanlıurfasporu güzel transferlerinden dolayı bir kez daha kutlamak istedim. Sarı Yeşlili ekip dünden itibaren, Bolu da Toplanarak sezonun ilk hazırlıklarına başladılar. ŞANLIURFASPORUMA BAŞARILAR "ŞAMPİYONLUK" YAKIŞIR.
Ekleme Tarihi: 14 Temmuz 2014 - Pazartesi

GÖNÜLE VE DİLE HOŞ GELENLER

Şanlıurfaspor yeni sezona merhaba demeden önce Transfer çalışmalarına büyük hız verdi.
Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezon yine ŞAMPİYONLUK Parolası ile girmesine rağmen, Ligi her iki sezonda 10. ve 11. sırada tamamladılar.
Bu sezon diğer sezonlara nazaran Şanlıurfaspor yönetimini transferde hazırlıklı ve seçici gördüm.
Şanlıurfaspor Transferde seçici davranarak öncelikle kendi elinde bulunan Futbolculardan iskeleti bozmayarak, Yeni Hocasının vereceği listeyi de analiz ederek gücüne güç katacak Futbolcuları kazanmaya çalıştı.
Ha bu arada Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Patronunu sizlere açıklamadım. Şanlıurfasporun çiçeği burnunda yeni teknik patronu Cihat Arslan getirildi.
Hiç tartışmaya gerek yok Cahit hocanın kumaşı ve kalitesi ortada anlatmamıza gerek var mı?
Spor Kamuoyu kendisini yakinen tanımaktalar.
Yani bu Ligde hocam Rüştünü ispat etmiş ender yeteneklerden biridir.      
Şanlıurfaspor öncelikle Yabancı ve ünlü bir orta sahaya kaliteli bir Futbolcu aldı.
Birkaç sezon önce Süper Lig ve üç büyükler diye tabir edilen Beşiktaş JK. Güney Amerika'nın Şili'den Rodrigo Tello getirdiği zaman büyük yankı uyandırmıştı. Bu güzel transferin yanında 8 tane bir birinden kaliteli futbolcuyu da kadrosuna kattı.
 Sarı yeşilli Takımımız transferlerinden Veli Kızılkaya(Adanaspor) Geçen sezon Adanaspor'da başarısız bir sezon geçirdi. Şampiyonluğa uzun süredir uzak kaldığı için bunun özlemi içinde yanıp tutuşan biridir.
 Geçen sezonu kalesini koruyan Fevzi Elmas ile de 2 yıllık İmzayı alıverdi. Yine kalesini güçlendirmek için, Süper Ligde mücadele veren Karabükspor'un kalesini koruyan Bora Körk'lede 1 yıllık anlaşma sağladı.
Böylece kalesini emin eller altına aldı.
Şanlıurfaspor Kulübü dur durak bilmeden, dinlenme yapmadan dört bir koldan takımın gücüne güç katmak istemektedir. Almanya Köln doğumlu genç futbolcu Berkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Genç Berkan FC Köln alt yapısında yetişti. Ardından Fortuna Düsseldorf'un 2.takımına transfer oldu.
Berkan Türk Milli takımlarına çağrıldı.)
Berkan gibi genç ve Gurbetçi Futbolcu olan, Genç Serhat koç'da Transfer etti. "Gurbetçi futbolcunun 24 yaşında olduğunu ve forvet hattında gelecek vadeden kaliteli bir futbolcu.)
Şanlurfaspor, Gençlerden görüşmüşken, bu iki güzel kaliteli genç futbolcularımız gibi bu defa gurbetçi olmayan, Trabzon doğumlu gurbetçilerimizle yaşıt olan Göksu'yu Trabzonspor transfer ettik.
Manisaspor'dan Hüsnü Başkurt'la da 2 yıllık sözleşme imzalayan Şanlıurfaspor Transferlerine ara vermeden devam etmektedir.
Şanlıurfaspor geçen sezonun ortalarında kiraladığı Abdülkadir'i Sivasspor'dan bonservisini alarak, kendisi ile de 3 yıllık sözleşme imzaladılar.
Şanlıurfasporu güzel transferlerinden dolayı bir kez daha kutlamak istedim.
Sarı Yeşlili ekip dünden itibaren, Bolu da Toplanarak sezonun ilk hazırlıklarına başladılar.
ŞANLIURFASPORUMA BAŞARILAR "ŞAMPİYONLUK" YAKIŞIR.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.