Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

FUTBOLUMUZ VE ŞANLIURFASPOR

Ülkemizde Futbol çok sevin bir spor dalıdır. Süper Lig İlhan Cavcav sezonunu (2017-2018) ve TFF 1. Lig geçtiğimiz haftalarda yazdığım yazı ile merhaba demişti. Bu haftada yıl sonra bir alt ligde yer alan Şanlıurfa spor (2017-2018) sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda (Spor Toto 2.Lig) Niğde Belediyespora 26.08.2017 Tarihinde Ligde olduğu gibi Misafir olarak 2-0’lık net skorla mağlup ederek sahadan puanları hanesine yazdı. Şanlıurfa sporun bu hafta karşılaşması yok hem Milli Takım arası ve hemde bayram nedeniyle 10 Eylül 2017 Pazar günü kendi evinde Saat 19.00’da Nazili Belediyesporu Misafir ederek, taraftarını bekliyor. Şanlıurfalılar bu ligde misafir olduklarını her zaman beyan etmişlerdir. Şanlıurfa sporun Genç ve Yeni Hocası (Teknik Direktörü) Ali Tandoğan Ulusal Televizyonlara, Radyolara, Gazetelere ve Yerel Gazete, Televizyon ve Radyolara yapmış olduğu açıklamalarda ise Şanlıurfa sporu layık olduğu bir üst lige çıkarmak için var gücümüzle birlikte taraftarımızı yanımıza çekerek ve halkımızla bütünleşerek bunu başaracağız. Şanlıurfalıların benden beklentileri çok yüksek olduğunu çok iyi biliyorum. Şanlıurfa sporu bir üst ligde yükselmek için bir tık daha kaliteli oyuncuları almak gerektiğini yönetim kurulumuza iletim. Bir üst lige yükselmek için Şehrin beklentisi çok çok yüksek olduğunu iyi biliyorum. Şanlıurfa spor 10 Eylül 2017 Tarihindeki Saat 19.00’da Nazili Belediyespor karşılaşmasına tüm ŞANLIURFASPOR severleri bekliyorum. Ben her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada yerimi alacağım. Şanlıurfa spor Amatörde de yer alda bana düşen, görev yerimde beklentisiz yer almaktır. Haydi Tüm Sarı-Yeşililer, Ceylanlar, Şanlıurfalılar ve vefakar cefakar Taraftarlarımız 11 Nisan Stadına gidelim. Tüm İslam Alemin, Ülkemin, Şanlıurfamın ve Spor Severlerimizin Mübarek Kurban Bayramlarının Hayırlara vesile olmasını Cenab-u Allahtan niyaz ederim.  Bir sonraki yazımda buluşmak dileğiyle…  
Ekleme Tarihi: 28 Ağustos 2017 - Pazartesi

FUTBOLUMUZ VE ŞANLIURFASPOR

Ülkemizde Futbol çok sevin bir spor dalıdır. Süper Lig İlhan Cavcav sezonunu (2017-2018) ve TFF 1. Lig geçtiğimiz haftalarda yazdığım yazı ile merhaba demişti.

Bu haftada yıl sonra bir alt ligde yer alan Şanlıurfa spor (2017-2018) sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda (Spor Toto 2.Lig) Niğde Belediyespora 26.08.2017 Tarihinde Ligde olduğu gibi Misafir olarak 2-0’lık net skorla mağlup ederek sahadan puanları hanesine yazdı.

Şanlıurfa sporun bu hafta karşılaşması yok hem Milli Takım arası ve hemde bayram nedeniyle 10 Eylül 2017 Pazar günü kendi evinde Saat 19.00’da Nazili Belediyesporu Misafir ederek, taraftarını bekliyor.

Şanlıurfalılar bu ligde misafir olduklarını her zaman beyan etmişlerdir.

Şanlıurfa sporun Genç ve Yeni Hocası (Teknik Direktörü) Ali Tandoğan Ulusal Televizyonlara, Radyolara, Gazetelere ve Yerel Gazete, Televizyon ve Radyolara yapmış olduğu açıklamalarda ise Şanlıurfa sporu layık olduğu bir üst lige çıkarmak için var gücümüzle birlikte taraftarımızı yanımıza çekerek ve halkımızla bütünleşerek bunu başaracağız.

Şanlıurfalıların benden beklentileri çok yüksek olduğunu çok iyi biliyorum.

Şanlıurfa sporu bir üst ligde yükselmek için bir tık daha kaliteli oyuncuları almak gerektiğini yönetim kurulumuza iletim. Bir üst lige yükselmek için Şehrin beklentisi çok çok yüksek olduğunu iyi biliyorum.

Şanlıurfa spor 10 Eylül 2017 Tarihindeki Saat 19.00’da Nazili Belediyespor karşılaşmasına tüm ŞANLIURFASPOR severleri bekliyorum. Ben her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada yerimi alacağım. Şanlıurfa spor Amatörde de yer alda bana düşen, görev yerimde beklentisiz yer almaktır.

Haydi Tüm Sarı-Yeşililer, Ceylanlar, Şanlıurfalılar ve vefakar cefakar Taraftarlarımız 11 Nisan Stadına gidelim.

Tüm İslam Alemin, Ülkemin, Şanlıurfamın ve Spor Severlerimizin Mübarek Kurban Bayramlarının Hayırlara vesile olmasını Cenab-u Allahtan niyaz ederim. 

Bir sonraki yazımda buluşmak dileğiyle…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.