Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

DUALARIN KABUL OLSUN, RAMAZAN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN

 Şanlıurfaspor için geçen hafta yeni Başkan ve yeni Yönetim kurulunu tüm Şanlıurfalılar olarak, seçtik. Yeni Başkana ve Yönetim Kuruluna hayırlı uğurlu olsun dedik. Şanlıurfaspor bu haftayı çok aktif geçirerek hem hoca ve hem de üç futbolcuyla temas sağlanarak imzaları alındı. Şanlıurfaspor bir zamanlar Türk Futboluna isminden sıkça söz ettiren, deneyimli futbol adamı Ünal Karaman ile el sıkışarak imza edildi. Bu imza törenine ve gelmesinde büyük emekleri olan Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfaspor Onursal Başkanı Faruk Çelik’te onurlandırmıştır. Şanlıurfamız için, güzel haberleri aktardıktan sonra gelelim Ramazan orucunun ve son gününü güzel geçtiğidir. İnşallah güzelim On Bir Ayın Sultanı Ramazan Orucunun ve içinde Bin aydan hayır Kadir Gecesini barındıran zamanı hayırla yad edikten sonra biz müminlerden memnun ayrılmasıdır. Tüm İslam âleminde, Türkiye’mizde ve Tüm şehirlerin Sultanı Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda kutlamanın idraki içine hayırlara vesile olsun diyerek birkaç kelamda bayram dolaysıyla yazmak isterim. Her zaman kelamını konuştuğumuz gibi Peygamberler şehri Şanlıurfa’da Ramazan orucunu ihya etmek kadar bayramı da bir o kadar güzeldir. Bizim zamanımızın Ramazanlar böyle idi, şöyle idi bunlar söylemin yanında yaşatmakta gerekir. Nostaljiyi yaşatırken de gelecek nesillere de iyiye doğru yön vererek yardımcı olmamız gerekir. Gelelim güzelim geçen on bir ayın sultanı ve içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayına girişim Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda ve tüm Müslüman coğrafyada coşku ile kutlanır. Bu güzel ayda Kâinatın Yaratıcısı ve Âlemlerin Rabbi Yüce Allah, kullarına rahmet kapılarını açarak onların bu fırsatı değerlendirerek kurtuluşa ermelerini ister. Ramazan ayı boyunca Müminler oruçlarını tutarak ve bu güzel ayın gecelerini Allah’a ibadetle ihya olurlar. Bizi de ihya olan müminlerden eyle Allah’ım. Yüce yarandan Mevla’m Ramazan Bayram’ın da imkânlar zorlanarak tüm müminler bir birlerini ziyaret etmek zorundadırlar. Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, güzel bir Bayrama ulaştıran Kainatın yaratıcısı ve Alemlerin Rabbine Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Yüreğiniz umutlu, Umutlarınız atlı, Sevdanız kanatlı, Mutluluğunuz kat kat’lı, Sofranız Tatlı, Ömrünüz Bahtlı, Yuvalarınız Bereketli olsun… Duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mübarek olsun.
Ekleme Tarihi: 04 Temmuz 2016 - Pazartesi

DUALARIN KABUL OLSUN, RAMAZAN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN

 Şanlıurfaspor için geçen hafta yeni Başkan ve yeni Yönetim kurulunu tüm Şanlıurfalılar olarak, seçtik.

Yeni Başkana ve Yönetim Kuruluna hayırlı uğurlu olsun dedik. Şanlıurfaspor bu haftayı çok aktif geçirerek hem hoca ve hem de üç futbolcuyla temas sağlanarak imzaları alındı.

Şanlıurfaspor bir zamanlar Türk Futboluna isminden sıkça söz ettiren, deneyimli futbol adamı Ünal Karaman ile el sıkışarak imza edildi.

Bu imza törenine ve gelmesinde büyük emekleri olan Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfaspor Onursal Başkanı Faruk Çelik’te onurlandırmıştır.

Şanlıurfamız için, güzel haberleri aktardıktan sonra gelelim Ramazan orucunun ve son gününü güzel geçtiğidir. İnşallah güzelim On Bir Ayın Sultanı Ramazan Orucunun ve içinde Bin aydan hayır Kadir Gecesini barındıran zamanı hayırla yad edikten sonra biz müminlerden memnun ayrılmasıdır.

Tüm İslam âleminde, Türkiye’mizde ve Tüm şehirlerin Sultanı Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda kutlamanın idraki içine hayırlara vesile olsun diyerek birkaç kelamda bayram dolaysıyla yazmak isterim.

Her zaman kelamını konuştuğumuz gibi Peygamberler şehri Şanlıurfa’da Ramazan orucunu ihya etmek kadar bayramı da bir o kadar güzeldir.

Bizim zamanımızın Ramazanlar böyle idi, şöyle idi bunlar söylemin yanında yaşatmakta gerekir. Nostaljiyi yaşatırken de gelecek nesillere de iyiye doğru yön vererek yardımcı olmamız gerekir. Gelelim güzelim geçen on bir ayın sultanı ve içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayına girişim Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda ve tüm Müslüman coğrafyada coşku ile kutlanır.

Bu güzel ayda Kâinatın Yaratıcısı ve Âlemlerin Rabbi Yüce Allah, kullarına rahmet kapılarını açarak onların bu fırsatı değerlendirerek kurtuluşa ermelerini ister.

Ramazan ayı boyunca Müminler oruçlarını tutarak ve bu güzel ayın gecelerini Allah’a ibadetle ihya olurlar. Bizi de ihya olan müminlerden eyle Allah’ım. Yüce yarandan Mevla’m Ramazan Bayram’ın da imkânlar zorlanarak tüm müminler bir birlerini ziyaret etmek zorundadırlar. Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, güzel bir Bayrama ulaştıran Kainatın yaratıcısı ve Alemlerin Rabbine Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Yüreğiniz umutlu, Umutlarınız atlı, Sevdanız kanatlı, Mutluluğunuz kat kat’lı, Sofranız Tatlı, Ömrünüz Bahtlı, Yuvalarınız Bereketli olsun… Duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.