Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

DEMOKRASİ’YE GEM VURURKEN, MİLLETİ HESAP ETMEDİLER

Ülkemde ve Şanlıurfa’mda özgür iradeye gem vurmanın buğun 11. günündeyiz. Geçtiğimiz Cuma değil bir önce ki Cuma günü Ülkemde karamı kara gece yaşandı. Darbeci bazı kişiler öyle muazzam planlar yapılmıştı ki..! Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız tatilde olduğu Otel’e baskın yapacaksın ve tutuklayacaksın. Türk Silahlı Kuvvetlerin başı Genelkurmay Başkanını tutuklayacaksın. Milletin Malı olan Jetleri havalandıracak, Tankları kışlasından çıkarıp Millettin üzerine süreceksin plan güzel işleyecek zan ettiniz. AMA..! Yakub’u, Yasin’i, Adem’i daha sayacağım. Bu gençler Arkadaşlarına mesaj atarak Başkomutanımız emretti savaşa gidiyorum. Eşinin kamyonuna komşularını alan Ayşe ablayı hesap edemediler! Fatma teyzenin ayağında ki terlikle mücadele için sokağa çıkacağını hesap edemediler! Bakkal Mehmet Amcanın sebze tezgâhında ki kasaları tanklara barikat yapacağını hesap edemediler! Hayatında sokağa sığara izmariti atmak kadar kanunsuzluk yapmamış kasap Ali abi baltayla sokağa çıkan, Emekli Memur ve İşçi Murat beyi hesap edemediler. Ha planları yoksa muazzam dı muazzam. Yani kısacası Milleti hesap etmediler. İnanıyorum yurdumun tüm bölgelerinde ve İl’lerinde bu şekilde mücadele yapılmıştır. Şanlıurfa’da, İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da, Konya’da, Adana’da, Elazığ’da, Rize’de, Hakkari’de, Ağrı’da … daha saymakla bitiremediğim Ülkemin güzel insanları Polisinin yanında darbeci Askerlerle on binlerce vatandaşı hesap edemediler. Şanlıurfa’mda Türk’ü, Kürd’ü ve Arab’ı ile Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çağrısını gözünü kırpmadan çıkan, insanımızı hesap edemediler. Yoksa Darbecilerin planları mükemmeldi. Evet… Ama, Ama ve Ama… Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan bulunduğu Otel’den çıkarak, halkına karışarak Darbecilerin alayına Reisimiz rest çekti. Hep meydanlardaydı ve bizim bile tarifinde zorlandığımız yiğitliğini hesap edemediler. Ülkemin bütün yerlerinde Tüm Belediyeler görevlerini yaparken, Şanlıurfa da Şanlı unvanına layık şekilde davranarak, Askerinin burnu kanamadan kışlasından çıkmasını engelledi. Halende Türk’, Kürd’ü, Arab’ı, Partili, Partisiz, Esnafı, İşçisi ve Memuru ile Cumhurbaşkanı ve Başkomutanın ikinci emrini bekleyerek, nöbette devam etmekteler. İnanıyorum ki! Bu gün bu saat itibariyle ülkemin bütün yerlerinde Demokrasi Nöbetleri tutulmaktadır. Ülkenin birlik beraberliğinde katkısı olan, Tüm insanımıza saygılarımı sunarım.
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2016 - Pazartesi

DEMOKRASİ’YE GEM VURURKEN, MİLLETİ HESAP ETMEDİLER

Ülkemde ve Şanlıurfa’mda özgür iradeye gem vurmanın buğun 11. günündeyiz.

Geçtiğimiz Cuma değil bir önce ki Cuma günü Ülkemde karamı kara gece yaşandı.

Darbeci bazı kişiler öyle muazzam planlar yapılmıştı ki..!

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız tatilde olduğu Otel’e baskın yapacaksın ve tutuklayacaksın.

Türk Silahlı Kuvvetlerin başı Genelkurmay Başkanını tutuklayacaksın.

Milletin Malı olan Jetleri havalandıracak, Tankları kışlasından çıkarıp Millettin üzerine süreceksin plan güzel işleyecek zan ettiniz.

AMA..!

Yakub’u, Yasin’i, Adem’i daha sayacağım.

Bu gençler Arkadaşlarına mesaj atarak Başkomutanımız emretti savaşa gidiyorum.

Eşinin kamyonuna komşularını alan Ayşe ablayı hesap edemediler!

Fatma teyzenin ayağında ki terlikle mücadele için sokağa çıkacağını hesap edemediler!

Bakkal Mehmet Amcanın sebze tezgâhında ki kasaları tanklara barikat yapacağını hesap edemediler!

Hayatında sokağa sığara izmariti atmak kadar kanunsuzluk yapmamış kasap Ali abi baltayla sokağa çıkan, Emekli Memur ve İşçi Murat beyi hesap edemediler.

Ha planları yoksa muazzam dı muazzam.

Yani kısacası Milleti hesap etmediler.

İnanıyorum yurdumun tüm bölgelerinde ve İl’lerinde bu şekilde mücadele yapılmıştır.

Şanlıurfa’da, İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da, Konya’da, Adana’da, Elazığ’da, Rize’de, Hakkari’de, Ağrı’da …

daha saymakla bitiremediğim Ülkemin güzel insanları Polisinin yanında darbeci Askerlerle on binlerce vatandaşı hesap edemediler. Şanlıurfa’mda Türk’ü, Kürd’ü ve Arab’ı ile Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çağrısını gözünü kırpmadan çıkan, insanımızı hesap edemediler.

Yoksa Darbecilerin planları mükemmeldi.

Evet… Ama, Ama ve Ama…

Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan bulunduğu Otel’den çıkarak, halkına karışarak Darbecilerin alayına Reisimiz rest çekti.

Hep meydanlardaydı ve bizim bile tarifinde zorlandığımız yiğitliğini hesap edemediler.

Ülkemin bütün yerlerinde

Tüm Belediyeler görevlerini yaparken, Şanlıurfa da Şanlı unvanına layık şekilde davranarak, Askerinin burnu kanamadan kışlasından çıkmasını engelledi.

Halende Türk’, Kürd’ü, Arab’ı, Partili, Partisiz, Esnafı, İşçisi ve Memuru ile Cumhurbaşkanı ve Başkomutanın ikinci emrini bekleyerek, nöbette devam etmekteler.

İnanıyorum ki! Bu gün bu saat itibariyle ülkemin bütün yerlerinde Demokrasi Nöbetleri tutulmaktadır.

Ülkenin birlik beraberliğinde katkısı olan, Tüm insanımıza saygılarımı sunarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.