Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

CEYLANLARA DENİZ SEFASI İYİ GELDİ

Dün yani bu hafta Dünya ANNELER GÜNÜ İDİ. Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumuzsun, bağışlayanımızsın... Dünyanın en güzel, en iyi annesi, (Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.) Anneler günü kutlu olsun Tüm Dünyanın, İslam Âlemin, Türkiye’nin ve Şanlıurfa’da bulunan, Tüm Anneler günün kutlayarak ellerinden öperim.               Değerli sporseverler bu gün itibariyle Şanlıurfa spor’un kalan maçları kaç tane olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Şanlıurfa spor son iki karşılaşmaya girmiş durumda yani Lig Maratonunun 33. Haftasına girmiş bulunmaktayız. Anlaşılacağı üzere Şanlıurfa spor (Ceylanlarımız) 32. Haftayı geride bıraktı. Şanlıurfa spor bu hafta sonu yine bir Karadeniz seferi olan, Bolu İl’ine Misafir olacaktır. Ceylanlarımız Doğu Karadeniz (Giresun Dağlarında & Canik Dağlarında) hafif de olsa yara aldı. Ceylanlarımıza deniz sefası iyi gelmiş olmalı ki! Ceylanlar bu hafta Bolu beyin bulunduğu dağlarda kör oğlunun şefkatiyle dolaşmaya başladı. Şanlıurfa spor kendi evinde Bolu spor kırmızı beyazlılara 2-1 galip olmanın vermiş güzel kazanımın ardından yine aynı arzusu ile sefer hazırlanıyor. Şanlıurfa spor idası yüksek düzeyde olmasının yanında Bolu sporun ise bu sezon hiçbir idası bulunmamaktadır. Bu vesileyle Şanlıurfa spor için gibi çok çok önemli bir son noktadan bahsetmekteyiz. Kazanmaktan başka bir düşüncesinin olmaması şehirde güzel bir duygu uyandırmış durumdadır. Ceylanlar son iki haftaya girerek Şanlıurfalı sporseverlere bu güzel duyguyu yaşadıkları için kendi adıma ve bağlı bulunduğun gazetem (Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi) adına teşekkür ederim. Bu hafta Şanlıurfalılar özellikle Bolu civarında, İstanbul ve civarında ikamet eden, Tüm Şanlıurfalıları Bolu spor karşılaşmasına gideceğini canı gönülden ve kalbimle hissetmekteyim. Şanlıurfa spor son karşılaşmasını Şampiyonluğu garantileyen Kayseri spor ile mücadele edecektir. Bu karşılaşma şampiyonluk havasında olacaktır. Şanlıurfa spor bu iki karşılaşmadan, hasar görmediği takdirde ilk altı içinde yer alarak, Play-off maçlarına çıkacaktır. İnancım oldur ki..! Şanlıurfa spor (CEYLANLAR) bu sezon ilk altıdaki yerini koruyarak, buradan da SÜPER LİGE yükselecektir. Sezon sonunda Şanlıurfa spor Play-off’tan da yükselerek Süper Ligde neden mücadele etmesin. Yazımın sonunda inşallah ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON Olarak yazmaktır. ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON, ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON, ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON, ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON. Bazı söylemlere göre; üç sefer bir şeyi tekrar ederseniz olurmuş? Değerli spor severler ben yazımda dört sefer yazdım. İnşallah benim dileğim kabul olur. Hayırlı çalışmalar dilerim Şanlıurfa’m.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2015 - Pazar

CEYLANLARA DENİZ SEFASI İYİ GELDİ

Dün yani bu hafta Dünya ANNELER GÜNÜ İDİ.

Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumuzsun, bağışlayanımızsın...

Dünyanın en güzel, en iyi annesi, (Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.)

Anneler günü kutlu olsun

Tüm Dünyanın, İslam Âlemin, Türkiye’nin ve Şanlıurfa’da bulunan, Tüm Anneler günün kutlayarak ellerinden öperim.              

Değerli sporseverler bu gün itibariyle Şanlıurfa spor’un kalan maçları kaç tane olduğunu sizlerle paylaşmak isterim.

Şanlıurfa spor son iki karşılaşmaya girmiş durumda yani Lig Maratonunun 33. Haftasına girmiş bulunmaktayız. Anlaşılacağı üzere Şanlıurfa spor (Ceylanlarımız) 32. Haftayı geride bıraktı.

Şanlıurfa spor bu hafta sonu yine bir Karadeniz seferi olan, Bolu İl’ine Misafir olacaktır. Ceylanlarımız Doğu Karadeniz (Giresun Dağlarında & Canik Dağlarında) hafif de olsa yara aldı. Ceylanlarımıza deniz sefası iyi gelmiş olmalı ki! Ceylanlar bu hafta Bolu beyin bulunduğu dağlarda kör oğlunun şefkatiyle dolaşmaya başladı.

Şanlıurfa spor kendi evinde Bolu spor kırmızı beyazlılara 2-1 galip olmanın vermiş güzel kazanımın ardından yine aynı arzusu ile sefer hazırlanıyor. Şanlıurfa spor idası yüksek düzeyde olmasının yanında Bolu sporun ise bu sezon hiçbir idası bulunmamaktadır.

Bu vesileyle Şanlıurfa spor için gibi çok çok önemli bir son noktadan bahsetmekteyiz. Kazanmaktan başka bir düşüncesinin olmaması şehirde güzel bir duygu uyandırmış durumdadır. Ceylanlar son iki haftaya girerek Şanlıurfalı sporseverlere bu güzel duyguyu yaşadıkları için kendi adıma ve bağlı bulunduğun gazetem (Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi) adına teşekkür ederim.

Bu hafta Şanlıurfalılar özellikle Bolu civarında, İstanbul ve civarında ikamet eden, Tüm Şanlıurfalıları Bolu spor karşılaşmasına gideceğini canı gönülden ve kalbimle hissetmekteyim.

Şanlıurfa spor son karşılaşmasını Şampiyonluğu garantileyen Kayseri spor ile mücadele edecektir. Bu karşılaşma şampiyonluk havasında olacaktır. Şanlıurfa spor bu iki karşılaşmadan, hasar görmediği takdirde ilk altı içinde yer alarak, Play-off maçlarına çıkacaktır.

İnancım oldur ki..!

Şanlıurfa spor (CEYLANLAR) bu sezon ilk altıdaki yerini koruyarak, buradan da SÜPER LİGE yükselecektir.

Sezon sonunda Şanlıurfa spor Play-off’tan da yükselerek Süper Ligde neden mücadele etmesin.

Yazımın sonunda inşallah ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON Olarak yazmaktır.

ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,

ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,

ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,

ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON.

Bazı söylemlere göre; üç sefer bir şeyi tekrar ederseniz olurmuş?

Değerli spor severler ben yazımda dört sefer yazdım.

İnşallah benim dileğim kabul olur.

Hayırlı çalışmalar dilerim Şanlıurfa’m.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.