Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

BAHTLAR VE TAHTLAR ŞANLIURFA'MIN OLSUN

Şanlıurfa hafta başında elim bir kötü olay yaşamasından sonra normal yaşamına döndü.Her zaman Şanlıurfa'mız bir huzur kentidir. Hep böyle gördük. Hep böylede devam etmesini yüce Mevlam'dan diliyorum.Şanlıurfa'nın en güzel ve yaşanmasının önemli noktalarından biride pek tabi ki özlemi olan Şanlıurfa sporunun Süper Lige çıkmasıdır. Şanlıurfa spor yönetimi ve başkanı ile beraber sezon başı hata yapmalarına rağmen, birkaç maçın ardından öze dönerek hocalık kısmına Hüseyin Dağı getirdi. Bu ligde beş takım daha sezonun 5. Haftasında hocasına yol verdi. Şanlıurfa spor, ilk 5 haftada galibiyet alamayınca Teknik direktör Engin Korukır'ın yerine öz evladı dediğimiz Hüseyin Dağ getirdi. İkinci sırada ise Boluspor yaptı. Bolu beyi ilk 5 hafta da 3 puana hasret kalınca Teknik direktör Özcan Bizati'nın görevini sonlandırarak, yerine Cüneyt Karakuş'ı getirdi. Yine bu Ligin üçüncü sırasında Akdeniz'in incilerinden Alanya'nın takımı Albimo Alanya spor'da hocası Erhan Altın'a yol vererek, yerine göreve Mustafa Camunak'ı getirdi.Dördüncü sırada ise Ege'nin ve Türkiye'nin köklü kulüplerinden Karşıyaka sporda Teknik heyette değişikliğe giderek, Kemal Özdeş yola devam dedi. Beşinci sırada ise Karadeniz'in şirin İl'lerinden Kardemir Karabük spor ise Hüseyin Kalpar'a yol vererek, yerini Boşnak Elvir Baliç ile doldurarak yola devam etmek istedi. Değerli sporseverler bir çırpıda takımların hocalarını nasıl ve neden değiştiğini sizlere aktarmaya çalıştım. Gelelim asıl meselemiz olan Şanlıurfa sporumuza. Şanlıurfa spor yıllardır hocasına üvey evlat gibi bakarken sezonun üçüncü haftasına girdiğimiz Denizli spor maçında da Hüseyin hocamız takımın başında yer almaktadır. Bu tabi ki benim gibi tüm Şanlıurfa sporlu ve Şanlıurfa'yı sevenler için güzel bir haber. Şanlıurfa spor Bolu dağında kaybolunca Hüseyin hocam yol göründü diye düşünürken, dün Denizlispor karşılaşmasında takımın başında Hüseyin hocayı gördüğümde en mutlu insanlardan biri ben oldum.Hafta içi Denizlispor karşılaşması hakkında yöneticilerin ve Başkan Fethi Şimşek'in Hüseyin Dağ'ın Teknik heyet ve oyuncularına güvendiğini vurgulaması sevindirici buldum. Şanlıurfa'm ve Hüseyin Hocam Yolun ve Bahtın açık olsun.Sezon sonu büyük başarılar bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2015 - Pazartesi

BAHTLAR VE TAHTLAR ŞANLIURFA'MIN OLSUN

Şanlıurfa hafta başında elim bir kötü olay yaşamasından sonra normal yaşamına döndü.
Her zaman Şanlıurfa'mız bir huzur kentidir. Hep böyle gördük. Hep böylede devam etmesini yüce Mevlam'dan diliyorum.
Şanlıurfa'nın en güzel ve yaşanmasının önemli noktalarından biride pek tabi ki özlemi olan Şanlıurfa sporunun Süper Lige çıkmasıdır.
Şanlıurfa spor yönetimi ve başkanı ile beraber sezon başı hata yapmalarına rağmen, birkaç maçın ardından öze dönerek hocalık kısmına Hüseyin Dağı getirdi.
Bu ligde beş takım daha sezonun 5. Haftasında hocasına yol verdi.
Şanlıurfa spor, ilk 5 haftada galibiyet alamayınca Teknik direktör Engin Korukır'ın yerine öz evladı dediğimiz Hüseyin Dağ getirdi.
İkinci sırada ise Boluspor yaptı. Bolu beyi ilk 5 hafta da 3 puana hasret kalınca Teknik direktör Özcan Bizati'nın görevini sonlandırarak, yerine Cüneyt Karakuş'ı getirdi. Yine bu Ligin üçüncü sırasında Akdeniz'in incilerinden Alanya'nın takımı Albimo Alanya spor'da hocası Erhan Altın'a yol vererek, yerine göreve Mustafa Camunak'ı getirdi.
Dördüncü sırada ise Ege'nin ve Türkiye'nin köklü kulüplerinden Karşıyaka sporda Teknik heyette değişikliğe giderek, Kemal Özdeş yola devam dedi.
Beşinci sırada ise Karadeniz'in şirin İl'lerinden Kardemir Karabük spor ise Hüseyin Kalpar'a yol vererek, yerini Boşnak Elvir Baliç ile doldurarak yola devam etmek istedi.
Değerli sporseverler bir çırpıda takımların hocalarını nasıl ve neden değiştiğini sizlere aktarmaya çalıştım.
Gelelim asıl meselemiz olan Şanlıurfa sporumuza. Şanlıurfa spor yıllardır hocasına üvey evlat gibi bakarken sezonun üçüncü haftasına girdiğimiz Denizli spor maçında da Hüseyin hocamız takımın başında yer almaktadır. Bu tabi ki benim gibi tüm Şanlıurfa sporlu ve Şanlıurfa'yı sevenler için güzel bir haber.
Şanlıurfa spor Bolu dağında kaybolunca Hüseyin hocam yol göründü diye düşünürken, dün Denizlispor karşılaşmasında takımın başında Hüseyin hocayı gördüğümde en mutlu insanlardan biri ben oldum.
Hafta içi Denizlispor karşılaşması hakkında yöneticilerin ve Başkan Fethi Şimşek'in Hüseyin Dağ'ın Teknik heyet ve oyuncularına güvendiğini vurgulaması sevindirici buldum.
Şanlıurfa'm ve Hüseyin Hocam Yolun ve Bahtın açık olsun.
Sezon sonu büyük başarılar bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.