Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

23 NİSAN BİZİM BAYRAMIMIZ VE ŞANLIURFASPOR

Bugün ki! Köşe yazımı pek muhterem Çocukluğumun simgesi Oğlum Muhammed Emin Canbeyli’ye bırakarak, Çocuk olmak istedim. Tüm Çocukların (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı) hayırlara vesile olmasını yüce yaradan niyaz ederek kutlarım. Bugün güzel bir gün Babamın hizmet verdiği Gazetede bende bir günlükte olsa Misafir Kalem olarak ilkyazımı kaleme alabilmek için Üniversitede eğitim gören Abimden yardım ve ilham alarak yazmaya çalıştım. Yazımda eksik ve noksanlık olması halinde siz değerli okurlardan özür dilerim. Öncelikle Şanlıurfaspor & Hacetespor karşılaşmasını 11 Nisan stadında Gazeteci & Spor Yazarı babam ile birlikte izledik. Kazanmanın sevinici ile birlikte sarı yeşil bayraklarımızı alarak mahallenin yolunu tutuk. Mahallede ve sokağımızda bulunan komşu çocuklarıyla birlikte sevince ortak olduk. Şanlıurfaspor & Gümüşhanespor karşılaşması seyircisiz olması nedeniyle bu karşılaşmaya gidemedim özür dilerim. Yazımı yazmaya başladığım zaman, bu güzelim karşılaşma oynanıyordu.  Bu nedenle kendi bayramıma dönmek istiyorum? Günler önce kendi okulumuzda bayram havası vardı. Mete Has İlköğretim okulu 1.Sınıfı (M) çok değerli ve beni okuma yazmayı öğreten öğretmenim Murat’a çok çok teşekkür ederim. Murat öğretmenim tüm öğrencilerin katılımı ile sınıfımızı süsleyerek, etkinlikler yaptık. Şiirler okuduk. Yazılar okuduk. Mini Tiyatro oyunu sergiledik. Günün anlam ve önemini murat öğretmenim herkese aktardıktan sonra bayram tatiline girdik. Bana yardımcı olan Üniversite 3, öğrencisi Abim beni okul çıkışı alarak, Alış veriş merkezlerine götürerek, gönlümce eğlendim. Gecenin geç saatlerine kadar dışarda kaldığım için araba uyumuşum. Abimin kucağına eve gelerek yatağıma koyarak, güzelce öpücük kondurmuştur. İbrahim Murat bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının önemini anlatmaya çalışarak, yaşadım. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bizlere armağan olan bu büyük günü coşkuyla kutlamak dileğiyle  Biz Çocuklar Yurdumuzun temelidir. Tekrardan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.  
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2018 - Pazartesi

23 NİSAN BİZİM BAYRAMIMIZ VE ŞANLIURFASPOR

Bugün ki!

Köşe yazımı pek muhterem Çocukluğumun simgesi Oğlum Muhammed Emin Canbeyli’ye bırakarak, Çocuk olmak istedim.

Tüm Çocukların (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı) hayırlara vesile olmasını yüce yaradan niyaz ederek kutlarım.

Bugün güzel bir gün Babamın hizmet verdiği Gazetede bende bir günlükte olsa Misafir Kalem olarak ilkyazımı kaleme alabilmek için Üniversitede eğitim gören Abimden yardım ve ilham alarak yazmaya çalıştım.

Yazımda eksik ve noksanlık olması halinde siz değerli okurlardan özür dilerim.

Öncelikle Şanlıurfaspor & Hacetespor karşılaşmasını 11 Nisan stadında Gazeteci & Spor Yazarı babam ile birlikte izledik. Kazanmanın sevinici ile birlikte sarı yeşil bayraklarımızı alarak mahallenin yolunu tutuk. Mahallede ve sokağımızda bulunan komşu çocuklarıyla birlikte sevince ortak olduk.

Şanlıurfaspor & Gümüşhanespor karşılaşması seyircisiz olması nedeniyle bu karşılaşmaya gidemedim özür dilerim.

Yazımı yazmaya başladığım zaman, bu güzelim karşılaşma oynanıyordu. 

Bu nedenle kendi bayramıma dönmek istiyorum?

Günler önce kendi okulumuzda bayram havası vardı.

Mete Has İlköğretim okulu 1.Sınıfı (M) çok değerli ve beni okuma yazmayı öğreten öğretmenim Murat’a çok çok teşekkür ederim.

Murat öğretmenim tüm öğrencilerin katılımı ile sınıfımızı süsleyerek, etkinlikler yaptık.

Şiirler okuduk.

Yazılar okuduk.

Mini Tiyatro oyunu sergiledik.

Günün anlam ve önemini murat öğretmenim herkese aktardıktan sonra bayram tatiline girdik.

Bana yardımcı olan Üniversite 3, öğrencisi Abim beni okul çıkışı alarak, Alış veriş merkezlerine götürerek, gönlümce eğlendim.

Gecenin geç saatlerine kadar dışarda kaldığım için araba uyumuşum. Abimin kucağına eve gelerek yatağıma koyarak, güzelce öpücük kondurmuştur. İbrahim Murat bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının önemini anlatmaya çalışarak, yaşadım.

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bizlere armağan olan bu büyük günü coşkuyla kutlamak dileğiyle 

Biz Çocuklar Yurdumuzun temelidir.

Tekrardan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.