Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KURSU…

Belediye başkanı Nihat Çiftçi akabe’de Milli Eğitime ait bir spor salonunda spor kursu açtı. Bende büyükşehir belediyesini aradım .Voleybol kursuna çocuğumu kaydettim. Bu kursta şunu net olarak görüyorsunuz , Belediye bu kursları , bakın icraat yapıyorum diyerek açıyor, hiçbir altyapı çalışması yapılmadan bu kurslar açılıyor. Saldım, Çayıra Mevlam Kayıra. Telefon açıp soruyorsunuz, Voleybol kursu sadece Akabe’de var ve servis hizmeti sunuyoruz ,diyorlar. Ne güzel ,siz yoğunsunuz ve çocuğunuzu Belediye’ye emanet ediyorsunuz ,servisle götürüp getirecekler!. Fakat, kazın ayağı öyle değil, Bu Kursta voleybol saat 11’de başlıyor. Servis saat sabah 08:45 ‘de gidiyor. Tek güzergah olan ipek yola çocuk gidiyor , zar zor (birkaç telefon görüşmesi neticesinde) çocuğunuz servise biniyor. Kursa ulaşıyor. Çocuğunuz telefon açıyor, voleybol saat 11’de başlayacak . çocuk 2 saat orda bekliyor!... Saat 11’de Voleybol başlıyor, saat 13’de bitecek. Servis saat 11:30,11:45 ‘de geri dönüyor Ya siz kursu yarım bırakıp döneceksiniz veya öğle yemeği dahi yemeden saat 16:00 ‘kadar bekleyeceksiniz. Emanet etiğiniz çocuğunuz, otobüse binip geliyor, Kurstan kimse sizi arayarak bilgilendirmiyor. Esat bey’le görüştüm,çözmeye çalıştı çözemedi. Aziz bey’le görüştüm.Şöyle çözdü “siz çocuğunuzu hem basketbol kursuna , hem voleybol kursuna yazdırın , servislerimiz sabah gidip akşam geliyor! Haliliye Belediyesi bir proğram yaptığında sizi birkaç defa arayarak sorununuz var mı? Memnunmuşsunuz? diye soruyor… Büyük şehir açıyor, açılan hiçbir programın çalışmasını takip eden bir birim yok. Her şey eksisi artısı ile ortada kalıyor. MAALESEF…  
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2018 - Perşembe

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KURSU…

Belediye başkanı Nihat Çiftçi akabe’de Milli Eğitime ait bir spor salonunda spor kursu açtı.

Bende büyükşehir belediyesini aradım .Voleybol kursuna çocuğumu kaydettim.

Bu kursta şunu net olarak görüyorsunuz , Belediye bu kursları , bakın icraat yapıyorum diyerek açıyor, hiçbir altyapı çalışması yapılmadan bu kurslar açılıyor.

Saldım, Çayıra Mevlam Kayıra.

Telefon açıp soruyorsunuz, Voleybol kursu sadece Akabe’de var ve servis hizmeti sunuyoruz ,diyorlar.

Ne güzel ,siz yoğunsunuz ve çocuğunuzu Belediye’ye emanet ediyorsunuz ,servisle götürüp getirecekler!.

Fakat, kazın ayağı öyle değil, Bu Kursta voleybol saat 11’de başlıyor. Servis saat sabah 08:45 ‘de gidiyor. Tek güzergah olan ipek yola çocuk gidiyor , zar zor (birkaç telefon görüşmesi neticesinde) çocuğunuz servise biniyor. Kursa ulaşıyor.

Çocuğunuz telefon açıyor, voleybol saat 11’de başlayacak . çocuk 2 saat orda bekliyor!...

Saat 11’de Voleybol başlıyor, saat 13’de bitecek.

Servis saat 11:30,11:45 ‘de geri dönüyor Ya siz kursu yarım bırakıp döneceksiniz veya öğle yemeği dahi yemeden saat 16:00 ‘kadar bekleyeceksiniz.

Emanet etiğiniz çocuğunuz, otobüse binip geliyor, Kurstan kimse sizi arayarak bilgilendirmiyor.

Esat bey’le görüştüm,çözmeye çalıştı çözemedi. Aziz bey’le görüştüm.Şöyle çözdü “siz çocuğunuzu hem basketbol kursuna , hem voleybol kursuna yazdırın , servislerimiz sabah gidip akşam geliyor!

Haliliye Belediyesi bir proğram yaptığında sizi birkaç defa arayarak sorununuz var mı? Memnunmuşsunuz? diye soruyor…

Büyük şehir açıyor, açılan hiçbir programın çalışmasını takip eden bir birim yok. Her şey eksisi artısı ile ortada kalıyor. MAALESEF…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.