Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bizi neden rahatsız ediyor?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir süredir parkları ilaçlamaya başladı. İlaçlama yapılırken yüksek sesle (Ding , Dong ) uyarı sesleri ile ilaçlama yapılıyor. Bu sesler herkesi rahatsız ediyor. Evde bebeği uyuyan var, hastası olan var .Bunlar dikkate alınmıyor. Defalarca 153 beyaz masa aranarak şikayetler bildirildi. Twitter üzerinden bu konu hakkında şikayetler iletildi. Fakat bu sorun çözülmedi. Sokaktaki yayalarda dikkate alınarak vatandaşları rahatsız etmeden bitirilmeli… Vatandaşı rahatsız etmeden de hizmet yapmak mümkün… İlaçlama yapılırken kibar bir sesle “ilaçlama yapılıyor” anonsu ile yapmak mümkün.   Atık sular kanalizasyona dökülmektedir. Yağmur ve park bahçe suları ise yağmur drenaj kanalına dökülmektedir. Yağmur drenaj kanalına dökülen sular arıtılarak tekrar bahçe sulamalarında kullanıldığı iddia ediliyor. Park ve bahçelerin ilaçlanan suları tekrar parkta kullanıyorsa , park ve bahçeleri ilaçlamanın anlamı da kalmıyor. Büyükşehir belediyesinden bu sorunu çözmesini arz ve talep ediyorum. Vatandaşları rahatsız etmeden, ilaçlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi dileğiyle…
Ekleme Tarihi: 04 Haziran 2020 - Perşembe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bizi neden rahatsız ediyor?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir süredir parkları ilaçlamaya başladı. İlaçlama yapılırken yüksek sesle (Ding , Dong ) uyarı sesleri ile ilaçlama yapılıyor. Bu sesler herkesi rahatsız ediyor.

Evde bebeği uyuyan var, hastası olan var .Bunlar dikkate alınmıyor.

Defalarca 153 beyaz masa aranarak şikayetler bildirildi. Twitter üzerinden bu konu hakkında şikayetler iletildi. Fakat bu sorun çözülmedi.

Sokaktaki yayalarda dikkate alınarak vatandaşları rahatsız etmeden bitirilmeli…

Vatandaşı rahatsız etmeden de hizmet yapmak mümkün…

İlaçlama yapılırken kibar bir sesle “ilaçlama yapılıyor” anonsu ile yapmak mümkün.

 

Atık sular kanalizasyona dökülmektedir. Yağmur ve park bahçe suları ise yağmur drenaj kanalına dökülmektedir. Yağmur drenaj kanalına dökülen sular arıtılarak tekrar bahçe sulamalarında kullanıldığı iddia ediliyor.

Park ve bahçelerin ilaçlanan suları tekrar parkta kullanıyorsa , park ve bahçeleri ilaçlamanın anlamı da kalmıyor.

Büyükşehir belediyesinden bu sorunu çözmesini arz ve talep ediyorum.

Vatandaşları rahatsız etmeden, ilaçlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi dileğiyle…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.