Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

KARAKÖPRÜ BULVARINDA SİNYALİZASYON SORUNU

Recep Tayip Erdoğan - Yeşiloğlu bulvarı noktasında bulunan kavşakta sinyalizasyon hatası var.Recep Tayip Erdoğan caddesi istikametinden gelince ,sinyalizasyonda yeşil ışık yanıyorsa ve siz (U) dönüşü yapıyorsanız, göbekten dönünce sağ şeritteki araçlar ile karşı karşıya geliyorsunuz.Sanki siz kırmızı ışıkta geçiyormuş gibi, üzerinize geliyor.Buşerite gelen sürücüler sizi kırmızı ışıkta geçiyormuş gibi görüyor.Sorun, göbekte sinyalizasyon olmamasından kaynaklanıyor.Bu sıkıntıyı daha önce ,Polis evinde yapılan bir basın toplantısında dile getirmiştim. Toplantıda bulunan ,Karaköprü belediye başkanımız Nihat Çiftçide bulunuyordu.Başkan, ilgili memuru görevlendirerek benden gerekli bilgileri aldı. Fakat aylar geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı… Belediyenin dikkatlerine sunuyorum.TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİNE DİKKAT!Adsl Bağlantısını Türk Telekom ile sağlayan kullanıcıların abone sürelerinin bitmesine 1 ay süre kaldığı zaman, çağrı merkezi bazı kullanıcıları hiç aramadan 44 tl olan abone ücretini 55 tl 'ye çıkartmış.Bazı kullanıcılara ise, en uygun paket en ucuzu 55 tl diyerek yanıltıyor ve "ben düşeneceğim" şeklinde cevap veren aboneye ben sizi 1hafta sonra arayıp cevabı öğreneceğim, demesine rağmen, aramadan yeni paketi başlatıyor. Umarım bu şikayetleri Türk Telekom dikkate alır ve abonelerini mağdur etmez.ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BANKALARDAN OTOMOTİK ÖDEMELİ SU ABONELERİ TAHSİL ETMİYOR.Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi seçim öncesi su abonelerinin faturalarını otomotik ödeme talimatı veren abonelerin bankasından otomotik tahsil ediyordu.Büyükşehir Belediyesi, su fatura bölümüne müraacat eden abonelere, yeni dönemde otomotik ödemeleri iptal etiklerini ve bu faturaları aylık olarak gelip ödemek zorunda olduklarını belirtiyor.Belediye otomotik ödemeleri iptal etiğini neden basın yolu ile halkla paylaşmıyor, neden vatandaş su parasını birikmiş vade farkı ile ödemek zorunda kalıyor. Umarım bir açıklaması vardır.
Ekleme Tarihi: 04 Haziran 2014 - Çarşamba

KARAKÖPRÜ BULVARINDA SİNYALİZASYON SORUNU

Recep Tayip Erdoğan - Yeşiloğlu bulvarı noktasında bulunan kavşakta sinyalizasyon hatası var.
Recep Tayip Erdoğan caddesi istikametinden gelince ,sinyalizasyonda yeşil ışık yanıyorsa ve siz (U) dönüşü yapıyorsanız, göbekten dönünce sağ şeritteki araçlar ile karşı karşıya geliyorsunuz.
Sanki siz kırmızı ışıkta geçiyormuş gibi, üzerinize geliyor.Buşerite gelen sürücüler sizi kırmızı ışıkta geçiyormuş gibi görüyor.
Sorun, göbekte sinyalizasyon olmamasından kaynaklanıyor.
Bu sıkıntıyı daha önce ,Polis evinde yapılan bir basın toplantısında dile getirmiştim. Toplantıda bulunan ,Karaköprü belediye başkanımız Nihat Çiftçide bulunuyordu.
Başkan, ilgili memuru görevlendirerek benden gerekli bilgileri aldı. Fakat aylar geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı… Belediyenin dikkatlerine sunuyorum.
TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİNE DİKKAT!
Adsl Bağlantısını Türk Telekom ile sağlayan kullanıcıların abone sürelerinin bitmesine 1 ay süre kaldığı zaman, çağrı merkezi bazı kullanıcıları hiç aramadan 44 tl olan abone ücretini 55 tl 'ye çıkartmış.
Bazı kullanıcılara ise, en uygun paket en ucuzu 55 tl diyerek yanıltıyor ve "ben düşeneceğim" şeklinde cevap veren aboneye ben sizi 1hafta sonra arayıp cevabı öğreneceğim, demesine rağmen, aramadan yeni paketi başlatıyor. Umarım bu şikayetleri Türk Telekom dikkate alır ve abonelerini mağdur etmez.
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BANKALARDAN OTOMOTİK ÖDEMELİ SU ABONELERİ TAHSİL ETMİYOR.
Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi seçim öncesi su abonelerinin faturalarını otomotik ödeme talimatı veren abonelerin bankasından otomotik tahsil ediyordu.
Büyükşehir Belediyesi, su fatura bölümüne müraacat eden abonelere, yeni dönemde otomotik ödemeleri iptal etiklerini ve bu faturaları aylık olarak gelip ödemek zorunda olduklarını belirtiyor.
Belediye otomotik ödemeleri iptal etiğini neden basın yolu ile halkla paylaşmıyor, neden vatandaş su parasını birikmiş vade farkı ile ödemek zorunda kalıyor. Umarım bir açıklaması vardır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.