Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

HALİLİYE BASKETBOL TAKIMI

Haliliye Belediyesi  Basketbol takımı Şanlıurfa maçlarını tamamlayarak takım birincisi oldu.   Spora gerekli ilgiyi göstererek destekleyen ,Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi  Demirkol’u tebrik ediyorum.   Burdan Takımı çalıştıran Evrim Yavuz, Mesut Uzun  hocalarımıza seslenmek istiyorum.   Haliliye Belediye başkanımız Fevzi Demirkol , çeşitli kız ve erkek spor takımları kurmuştur. Haliliye spor takımları sadece tüm maçları kazanıp birinci olması için kurulmuş takımlar değildir.   Bu takımların asıl amacı  gençlerimizi; başta madde bağımlılığı olmak üzere  kötü alışkanlıklarını önlemek, onları topluma  kazandırmak, yeteneklerine göre çeşitli spor dallarına yönlendirerek Ülkemize yeni başarılı sporcular yetiştirmek için bu takımları kurmuştur.   Sporcularınıza oynatacağınızı söz verdiğinizde, onları  2 dakika bile olsa oynatın, sözlerinizde durun. Sporcuların psikolojilerini ve motivasyonlarını bozmayın. Spordan soğutmayın.   Sporcularınıza gel lisansını al demeyiniz.   Kazanmanız gereken sadece maçlar değildir ,sporcuları da  kazanmanız gerekmektedir.   Bir genç sporcuya, gel lisansını al denmez, çağırır gönlünü alır kazanırsınız.   Bu basketbol takımları gençleri kazanmak için kurulmuştur. Gençleri basketboldan soğutmak için kurulmuş takımlar değildir.   Bu şekilde çalışırsanız şunu bilmenizi istiyorum ki Belediye başkanımız Fevzi Demirkol  gençleri kazanacak,  yeni hocalar bulmakta zorlanmayacaktır.    
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2016 - Salı

HALİLİYE BASKETBOL TAKIMI

Haliliye Belediyesi  Basketbol takımı Şanlıurfa maçlarını tamamlayarak takım birincisi oldu.

 

Spora gerekli ilgiyi göstererek destekleyen ,Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi  Demirkol’u tebrik ediyorum.

 

Burdan Takımı çalıştıran Evrim Yavuz, Mesut Uzun  hocalarımıza seslenmek istiyorum.

 

Haliliye Belediye başkanımız Fevzi Demirkol , çeşitli kız ve erkek spor takımları kurmuştur. Haliliye spor takımları sadece tüm maçları kazanıp birinci olması için kurulmuş takımlar değildir.

 

Bu takımların asıl amacı  gençlerimizi; başta madde bağımlılığı olmak üzere  kötü alışkanlıklarını önlemek, onları topluma  kazandırmak, yeteneklerine göre çeşitli spor dallarına yönlendirerek Ülkemize yeni başarılı sporcular yetiştirmek için bu takımları kurmuştur.

 

Sporcularınıza oynatacağınızı söz verdiğinizde, onları  2 dakika bile olsa oynatın, sözlerinizde durun. Sporcuların psikolojilerini ve motivasyonlarını bozmayın. Spordan soğutmayın.

 

Sporcularınıza gel lisansını al demeyiniz.

 

Kazanmanız gereken sadece maçlar değildir ,sporcuları da  kazanmanız gerekmektedir.

 

Bir genç sporcuya, gel lisansını al denmez, çağırır gönlünü alır kazanırsınız.

 

Bu basketbol takımları gençleri kazanmak için kurulmuştur. Gençleri basketboldan soğutmak için kurulmuş takımlar değildir.

 

Bu şekilde çalışırsanız şunu bilmenizi istiyorum ki Belediye başkanımız Fevzi Demirkol  gençleri kazanacak,  yeni hocalar bulmakta zorlanmayacaktır.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.