Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

Belediye Başkanlarımız ,Valimiz ile el ele Bedensel Engelliler Maçına gidelim…

Şanlıurfa Bedensel engelliler basketbol takımının 2013-2014 sezonun son final maçı var.25 Mayıs 2014 Pazar günü, Gap Arena Stadında, saat 12:00 'de Çanakkale bedensel engelliler ile yapacağı maçta bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.Umarım , Valimiz, Kaymakamlarımız ,Büyükşehir Belediye Başkanımız , ilçe belediye başkanlarımız ve halkımız bu son final maçına gelirler.Şanlıurfa Spor takımına destek verip , sahip çıktıkları kadar , bedensel engelliler takımımıza da sahip çıkarlar.Bundan önceki bedensel engelliler maçlarını izlediğimde ; Şanlıurfalı hiçbir seyircinin olmadığı fakat karşı takımların minibüs ve Otobüslerle gelerek takımlarına destek verdiklerini görmüş, kıskanmıştım.Haydi Şanlıurfa , bu kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını Gap Arena kapalı stadına giderek haykıralım…Bedensel Engellilerin, Bedensel Engelliler haftalarını kutlar, başarılar dilerim…
Ekleme Tarihi: 25 Mayıs 2014 - Pazar

Belediye Başkanlarımız ,Valimiz ile el ele Bedensel Engelliler Maçına gidelim…

Şanlıurfa Bedensel engelliler basketbol takımının 2013-2014 sezonun son final maçı var.
25 Mayıs 2014 Pazar günü, Gap Arena Stadında, saat 12:00 'de Çanakkale bedensel engelliler ile yapacağı maçta bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.
Umarım , Valimiz, Kaymakamlarımız ,Büyükşehir Belediye Başkanımız , ilçe belediye başkanlarımız ve halkımız bu son final maçına gelirler.
Şanlıurfa Spor takımına destek verip , sahip çıktıkları kadar , bedensel engelliler takımımıza da sahip çıkarlar.
Bundan önceki bedensel engelliler maçlarını izlediğimde ; Şanlıurfalı hiçbir seyircinin olmadığı fakat karşı takımların minibüs ve Otobüslerle gelerek takımlarına destek verdiklerini görmüş, kıskanmıştım.
Haydi Şanlıurfa , bu kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını Gap Arena kapalı stadına giderek haykıralım…
Bedensel Engellilerin, Bedensel Engelliler haftalarını kutlar, başarılar dilerim…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.