Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI MELİH GÖKÇEK'E AÇIK MEKTUP

Sayın ,Büyükşehir Belediye Başkanım,Türkiye'ye gelen 4 Suriyeliden biri Şanlıurfa' da ikamet etmektedir. Şu anda 520. 000 Suriyeli Şanlıurfa il ve ilçelerimizde yaşamaktadır.60 sivil toplum kuruluşu tarafından kurulan , STK İnsani yardım platformu; Suriye'ye 223TIR yardım malzemesi göndermiş. Şanlıurfa ilimizde bulunan Suriyeli misafirlerimize de 848 TIR yardım yapmıştır.Platform ,Hayırseverlerin gönderdikleri yardımların azalması ile Suriye'de savaşta mağdur olmuş, ihtiyaç sahiplerine ve ilimizdeki yaşayan Suriyeli misafirlerimize yardım etmekte zorlanmaktadır. Geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi , İstanbul'da bulunan tüm ilçe Belediyeler ile beraber "üşüyorum , yardım edin" İsimli bir yardım kampanyası başlattı. Yaklaşık 190 TIR yardım malzemesini ,kendilerine ait TIR'larla getirip, STK İnsani yardım platformunun sosyal inceleme ve adres tespiti ile kendi elleri ile dağıttılar.Hemşerimiz olarak, sizden ricamız, Ankara Büyükşehir Belediyesi , ilçe belediyeler ve Beyaz Tv olarak , evsiz, barksız kalmış hiçbir gelirleri olmayan Suriyeli misafirlerimize gıda, battaniye, giyim,çocuk maması vb. kampanyası başlatmanızdır…
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2015 - Perşembe

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI MELİH GÖKÇEK'E AÇIK MEKTUP


Sayın ,Büyükşehir Belediye Başkanım,
Türkiye'ye gelen 4 Suriyeliden biri Şanlıurfa' da ikamet etmektedir.
Şu anda 520. 000 Suriyeli Şanlıurfa il ve ilçelerimizde yaşamaktadır.
60 sivil toplum kuruluşu tarafından kurulan , STK İnsani yardım platformu; Suriye'ye 223TIR yardım malzemesi göndermiş. Şanlıurfa ilimizde bulunan Suriyeli misafirlerimize de 848 TIR yardım yapmıştır.
Platform ,Hayırseverlerin gönderdikleri yardımların azalması ile Suriye'de savaşta mağdur olmuş, ihtiyaç sahiplerine ve ilimizdeki yaşayan Suriyeli misafirlerimize yardım etmekte zorlanmaktadır.
Geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi , İstanbul'da bulunan tüm ilçe Belediyeler ile beraber "üşüyorum , yardım edin"
İsimli bir yardım kampanyası başlattı.
Yaklaşık 190 TIR yardım malzemesini ,kendilerine ait TIR'larla getirip, STK İnsani yardım platformunun sosyal inceleme ve adres tespiti ile kendi elleri ile dağıttılar.
Hemşerimiz olarak, sizden ricamız,
Ankara Büyükşehir Belediyesi , ilçe belediyeler ve Beyaz Tv olarak , evsiz, barksız kalmış hiçbir gelirleri olmayan Suriyeli misafirlerimize gıda, battaniye, giyim,çocuk maması vb. kampanyası başlatmanızdır…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.