Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ, ZEYNEL BEYAZGÜL "YALNIZ DEĞİLSİNİZ"

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, Ak parti il başkanımız, Zeynel Beyazgül'e yapılan çirkin tezahüratı şiddetle kınıyor, lanetliyorum…Başkan güven tazeledi.Bu olayda şu dikkatimi çekti.Şanlıurfa Belediye başkanlarından, Ak partili olan olmayan tüm kesimlerden, STK başkanları ve üyelerinden, cemaatlerden, Ak parti teşkilatından herkes, gerek sosyal paylaşım sitelerinden ve farklı platformlardan Zeynel Beyazgül Başkana sahip çıktılar. Başkan Zeynel Beyazgül güven tazelemiş oldu…Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.Zeynel Beyazgül, çalışkanlığı, dürüst ve gayretli çalışmaları İlimizin tüm sorunlarıına sahip çıkması, Sürekli bir ayağı Ankara da sorunlara çözüm arayışları, Seçim ve Referandum dönemlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışmaları sonucu halkın gönlünü kazandı.Zeynel başkan, sadece siyasi kimliği ile değil ,kişiliği ile kendisini tüm partilere, sivil toplum kuruluşları ve cemaatlere sevdirmiş, kabul ettirmiştir.Zeynel başkanı, Vatan ve Millet Sevgisi taşıyan, zarif, kibar, alçakgönüllü, samimi ve mütevazi kişiliğiyle tanırım.. Davasına sadık bir başkandır.Zeynel Başkan'ın, birikimi, donanımı, doğru analizleri, Şanlıurfa'nın MSP, Refah Partisi'nden gelen siyasi tecrübesi ile başarılı bir il başkanlığı profili ortaya koyarak, bulunduğu makama da değer katmıştır.Zeynel başkan döneminde, Ak parti il başkanlığı tüm bürokrasi tarafından saygı görmüştür.Daha önceki başkanlar döneminde ise, Ak parti kavgalarla gündeme gelmiştir.Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum..
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2017 - Perşembe

AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ, ZEYNEL BEYAZGÜL "YALNIZ DEĞİLSİNİZ"

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, Ak parti il başkanımız, Zeynel Beyazgül'e yapılan çirkin tezahüratı şiddetle kınıyor, lanetliyorum…
Başkan güven tazeledi.
Bu olayda şu dikkatimi çekti.
Şanlıurfa Belediye başkanlarından, Ak partili olan olmayan tüm kesimlerden, STK başkanları ve üyelerinden, cemaatlerden, Ak parti teşkilatından herkes, gerek sosyal paylaşım sitelerinden ve farklı platformlardan Zeynel Beyazgül Başkana sahip çıktılar. Başkan Zeynel Beyazgül güven tazelemiş oldu…
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.
Zeynel Beyazgül, çalışkanlığı, dürüst ve gayretli çalışmaları İlimizin tüm sorunlarıına sahip çıkması, Sürekli bir ayağı Ankara da sorunlara çözüm arayışları, Seçim ve Referandum dönemlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışmaları sonucu halkın gönlünü kazandı.
Zeynel başkan, sadece siyasi kimliği ile değil ,kişiliği ile kendisini tüm partilere, sivil toplum kuruluşları ve cemaatlere sevdirmiş, kabul ettirmiştir.
Zeynel başkanı, Vatan ve Millet Sevgisi taşıyan, zarif, kibar, alçakgönüllü, samimi ve mütevazi kişiliğiyle tanırım.. Davasına sadık bir başkandır.
Zeynel Başkan'ın, birikimi, donanımı, doğru analizleri, Şanlıurfa'nın MSP, Refah Partisi'nden gelen siyasi tecrübesi ile başarılı bir il başkanlığı profili ortaya koyarak, bulunduğu makama da değer katmıştır.
Zeynel başkan döneminde, Ak parti il başkanlığı tüm bürokrasi tarafından saygı görmüştür.
Daha önceki başkanlar döneminde ise, Ak parti kavgalarla gündeme gelmiştir.
Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.