Tahir COŞANDAL
Köşe Yazarı
Tahir COŞANDAL
 

AK PARTİ İL BAŞKANI “AV.ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL”

Ak parti Şanlıurfa il teşkilatının çalışmaları neticesini verdi. Şanlıurfa seçim sonuçlarında ;Ak parti 9 Milletvekili çıkararak rüştünü ispatladı .Zeynel Abidin Beyazgül şahsında il teşkilatını kutluyor, tebrik ediyorum.Şanlıurfa Ak parti teşkilatı zaman içerisinde sürekli olarak il başkanı değiştiriyor. Siyasi kavgalar oluyordu.İl başkanlığına doğru bir seçim ile Zeynel Abidin Beyazgül getirilerek , il başkanlığı ve ilçe başkanlığındaki kavgaların önü alınmış oldu…AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Birikimi,donanımı, doğru analizleri, Şanlıurfa'nın MSP,Refah Partisi'nden gelen siyasi tecrübesi ile başarılı bir il başkanlığı profili ortaya koydu. Bulunduğu makama da değer katı. Dedaş sorunun çözümü için eski Çalışma ve Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile sıkı bir diyalog geliştirerek ,gerekli adımları attı. .İlimizin sorunlarını çok iyi bilen Beyazgül, dürüst ve gayretli çalışmaları halkın gönlünü kazandıAK Parti'nin kapısı ve cep telefonum tüm Şanlıurfalılara açıktır, diyerek telefon numarasını basın aracılığıyla paylaşarak bir ilke imza attı.Zeynel Abidin Beyazgül'ü bundan sonra , kadirşinast Şanlıurfa'lıların BüyükŞehir Belediye Başkanı olarak ödüllendireceklerini umuyorum.
Ekleme Tarihi: 18 Kasım 2015 - Çarşamba

AK PARTİ İL BAŞKANI “AV.ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL”


Ak parti Şanlıurfa il teşkilatının çalışmaları neticesini verdi. Şanlıurfa seçim sonuçlarında ;Ak parti 9 Milletvekili çıkararak rüştünü ispatladı .Zeynel Abidin Beyazgül şahsında il teşkilatını kutluyor, tebrik ediyorum.
Şanlıurfa Ak parti teşkilatı zaman içerisinde sürekli olarak il başkanı değiştiriyor. Siyasi kavgalar oluyordu.
İl başkanlığına doğru bir seçim ile Zeynel Abidin Beyazgül getirilerek , il başkanlığı ve ilçe başkanlığındaki kavgaların önü alınmış oldu…
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Birikimi,donanımı, doğru analizleri, Şanlıurfa'nın MSP,Refah Partisi'nden gelen siyasi tecrübesi ile başarılı bir il başkanlığı profili ortaya koydu. Bulunduğu makama da değer katı. Dedaş sorunun çözümü için eski Çalışma ve Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile sıkı bir diyalog geliştirerek ,gerekli adımları attı. .İlimizin sorunlarını çok iyi bilen Beyazgül, dürüst ve gayretli çalışmaları halkın gönlünü kazandı
AK Parti'nin kapısı ve cep telefonum tüm Şanlıurfalılara açıktır, diyerek telefon numarasını basın aracılığıyla paylaşarak bir ilke imza attı.
Zeynel Abidin Beyazgül'ü bundan sonra , kadirşinast Şanlıurfa'lıların BüyükŞehir Belediye Başkanı olarak ödüllendireceklerini umuyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.