Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İPTAL EDİLİRKEN BU NARA NEYE

İşin ilginçliğine bakın kendinize göre bir pay çıkarın bakalım. 31 Mart seçimlerinden önce büyük bir kargaşa ile büyük bir çalışma ile çatı aday ismini açıklamak için emir beklediler. Beklenen emir geç kalmadan zaten önceden yapılan çalışma hazırlıklar hepsi tamam olduğundan direk olarak emir verilerek çatı isim açıklandı. Çatı adayın emrini veren güçlerin takım oyununu çok iyi organize edip, güzel bir şekilde halkın önüne sunmaya çalışan dış güçlerin emrindeki kendini benliklerini satmış olan şahsiyetlerin oyunlarının oyun takımı olan seçim oldu. Bakın saadet parti kurucusu lideri Erbakan geçmişte yaptıkları konuşmalara bir bakın. Ortak oldukları parti için söyledikleri dile getirdikleri akıllara ziyan. Şimdi bu partinin gönül insanları kurucularına ideolojilerine yenik düşmekten dış güçlerin emrinde hizmet eden bir parti konumuna düşmüştür. Kürt halkımızın yıllarca kanını yok yere döken, özelikle Kürt halkın evlatlarını bir kısmını beyinlerini yıkayıp dağlarda koşulsuz yaşamaya ve sonradan öldürmeye götüren yapının ürünü olan ideolojilerini Kürt halkının üzerinde takım oyunu yapan Siyonist güçlerin takım oyunları bununla da bitmemiştir. Devlet içinde devlet edinmeye yeltendirdikleri idareciler ile orada bulunan halkımızı, vatandaşlarımızı devlete düşman etmek için ellerinden geleni yaptılar. Ülkemdeki halkımızın bu oyunlarına yenik düşmek için ellerinden gelen Siyonist güçlerin uşaklarına pes etmeyen ülkemiz hükümetimizi yok etmek için yanı başımızda bulunan devletleri, liderleri yok edip orada zavallı halkları yok ettiler. Siyonist güçlerin bu takım oyunlarının son neticesi ülkemizi parçalayıp ülkemizin en kıymetli ve değerli topraklarını büyük İsrail toprakları yapmak için verilen mücadeleye çanak oldular. Şimdi bunların son ürünü olan bir parti kurulup ona atamalı bir lider geldi. Bu şahsiyet çıkıp meydanlarda benim bu yapılarla ilişkim yok var diyen tespit etsin diye nara atıyor. Sen kime bu naraları atıyorsun? Ben sana geçmişte dedim şimdi de soruyorum. Sen iç işler bakanı iken senin döneminde neden benim doğu ve güneydoğu anadoluda faili mechul cinayetler hortladı? Doğu ve Güneydoğu illerinde her gün onlarca insan faili mechul cinayete kurban verildi? Seni bu makama getirten ve sana bu görevi verdiklerinde ki amaç ve gayeleri çık açıkla bak o zaman sen kime hizmet ettiğin apaçık ortaya çıkacaktır. Sen kimi kandırıyorsun belediye seçimlerinde yanında çanta ile dolaşırken seçim sonrası cezaevine gideceğim demekle kime günderme yaptın? Kusura bakmayın sizler uşak olduğunuz, kimlere hizmet etiğinizi çıkın açıklayın o zaman sizde zere kadar yürek yoktur. Bunu diyecek kadar gerçekçide değilsiniz. Zavallı halkımızın üzerinden halen oyun yapıp algı operesyonu yapmayınız.  
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2019 - Pazartesi

İPTAL EDİLİRKEN BU NARA NEYE

İşin ilginçliğine bakın kendinize göre bir pay çıkarın bakalım.

31 Mart seçimlerinden önce büyük bir kargaşa ile büyük bir çalışma ile çatı aday ismini açıklamak için emir beklediler.

Beklenen emir geç kalmadan zaten önceden yapılan çalışma hazırlıklar hepsi tamam olduğundan direk olarak emir verilerek çatı isim açıklandı.

Çatı adayın emrini veren güçlerin takım oyununu çok iyi organize edip, güzel bir şekilde halkın önüne sunmaya çalışan dış güçlerin emrindeki kendini benliklerini satmış olan şahsiyetlerin oyunlarının oyun takımı olan seçim oldu.

Bakın saadet parti kurucusu lideri Erbakan geçmişte yaptıkları konuşmalara bir bakın. Ortak oldukları parti için söyledikleri dile getirdikleri akıllara ziyan. Şimdi bu partinin gönül insanları kurucularına ideolojilerine yenik düşmekten dış güçlerin emrinde hizmet eden bir parti konumuna düşmüştür.

Kürt halkımızın yıllarca kanını yok yere döken, özelikle Kürt halkın evlatlarını bir kısmını beyinlerini yıkayıp dağlarda koşulsuz yaşamaya ve sonradan öldürmeye götüren yapının ürünü olan ideolojilerini Kürt halkının üzerinde takım oyunu yapan Siyonist güçlerin takım oyunları bununla da bitmemiştir.

Devlet içinde devlet edinmeye yeltendirdikleri idareciler ile orada bulunan halkımızı, vatandaşlarımızı devlete düşman etmek için ellerinden geleni yaptılar.

Ülkemdeki halkımızın bu oyunlarına yenik düşmek için ellerinden gelen Siyonist güçlerin uşaklarına pes etmeyen ülkemiz hükümetimizi yok etmek için yanı başımızda bulunan devletleri, liderleri yok edip orada zavallı halkları yok ettiler.

Siyonist güçlerin bu takım oyunlarının son neticesi ülkemizi parçalayıp ülkemizin en kıymetli ve değerli topraklarını büyük İsrail toprakları yapmak için verilen mücadeleye çanak oldular.

Şimdi bunların son ürünü olan bir parti kurulup ona atamalı bir lider geldi. Bu şahsiyet çıkıp meydanlarda benim bu yapılarla ilişkim yok var diyen tespit etsin diye nara atıyor. Sen kime bu naraları atıyorsun? Ben sana geçmişte dedim şimdi de soruyorum. Sen iç işler bakanı iken senin döneminde neden benim doğu ve güneydoğu anadoluda faili mechul cinayetler hortladı? Doğu ve Güneydoğu illerinde her gün onlarca insan faili mechul cinayete kurban verildi? Seni bu makama getirten ve sana bu görevi verdiklerinde ki amaç ve gayeleri çık açıkla bak o zaman sen kime hizmet ettiğin apaçık ortaya çıkacaktır. Sen kimi kandırıyorsun belediye seçimlerinde yanında çanta ile dolaşırken seçim sonrası cezaevine gideceğim demekle kime günderme yaptın? Kusura bakmayın sizler uşak olduğunuz, kimlere hizmet etiğinizi çıkın açıklayın o zaman sizde zere kadar yürek yoktur. Bunu diyecek kadar gerçekçide değilsiniz.

Zavallı halkımızın üzerinden halen oyun yapıp algı operesyonu yapmayınız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.