Necdet Karadeniz
Köşe Yazarı
Necdet Karadeniz
 

Şanlıurfa ‘da sağlık sorunları her geçen gün biraz daha büyüyor.

Yaklaşık olarak 3 milyon nüfuslu büyük bir köyde devlet hastanelerimizin hiç birinde Gastroentroloji uzmanı bulunmamaktadır. 500 Yataklı Devlet Hastanesi ‘nde yani yeni adı ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki biricik uzman arkadaşımız ise üç ay boyunca işlerin birikmesi nedeniyle hasta bakamayacakmış. İktidarda bulunan dokuz milletvekilimize buradan açık çağrıda bulunmak istiyorum. Şanlıurfa etrafındaki çevre illerdeki sağlık personeli sayısı ile bizim buradaki sayıyı bir karşılaştırsınlar. Aradaki farkı onlar  da görecekler. Bu durumun düzeltilmesi için dokuz milletvekilinin yapacağı çalışmaları da bu köşeden sizlere anlatacağım. Bazı milletvekillerimizin danışmanlarını arayarak bakıma muhtaç engellilerimize bakıcılık yapan yakınlarına da emeklilik hakkı verilsin tezini kanun teklifi olarak sunmaları  yönünde çalışma yapmalarını rica ettim .  Eylül ayında bunun sonuçlarını da yine bu köşeden anlatacağım. Hepsinden önemlisi önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerindeki adaylık konusu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ,dokuz milletvekilimiz tarafından hangi isimlerin sunalacağı da  merak konusu.  Eski Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olması için baskı altında kalırken Uğur Büyükhatipoğlu gibi ender bürokratlarımızın da bu görevden sürekli kaçtığı görülüyor. Adaylar lütfen meydana projelerinizle birlikte çıkın.Projesiz ,sadece yalakalık yapanlara umarım bu yıl artık es geçeriz .
Ekleme Tarihi: 14 Temmuz 2023 - Cuma

Şanlıurfa ‘da sağlık sorunları her geçen gün biraz daha büyüyor.

Yaklaşık olarak 3 milyon nüfuslu büyük bir köyde devlet hastanelerimizin hiç birinde Gastroentroloji uzmanı bulunmamaktadır. 500 Yataklı Devlet Hastanesi ‘nde yani yeni adı ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki biricik uzman arkadaşımız ise üç ay boyunca işlerin birikmesi nedeniyle hasta bakamayacakmış.

İktidarda bulunan dokuz milletvekilimize buradan açık çağrıda bulunmak istiyorum. Şanlıurfa etrafındaki çevre illerdeki sağlık personeli sayısı ile bizim buradaki sayıyı bir karşılaştırsınlar. Aradaki farkı onlar  da görecekler. Bu durumun düzeltilmesi için dokuz milletvekilinin yapacağı çalışmaları da bu köşeden sizlere anlatacağım.

Bazı milletvekillerimizin danışmanlarını arayarak bakıma muhtaç engellilerimize bakıcılık yapan yakınlarına da emeklilik hakkı verilsin tezini kanun teklifi olarak sunmaları  yönünde çalışma yapmalarını rica ettim .  Eylül ayında bunun sonuçlarını da yine bu köşeden anlatacağım.

Hepsinden önemlisi önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerindeki adaylık konusu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ,dokuz milletvekilimiz tarafından hangi isimlerin sunalacağı da  merak konusu. 

Eski Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olması için baskı altında kalırken Uğur Büyükhatipoğlu gibi ender bürokratlarımızın da bu görevden sürekli kaçtığı görülüyor. Adaylar lütfen meydana projelerinizle birlikte çıkın.Projesiz ,sadece yalakalık yapanlara umarım bu yıl artık es geçeriz .

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.