Necdet Karadeniz
Köşe Yazarı
Necdet Karadeniz
 

İşe girmek için dayın olacak

Bazı insanlar Allah’tan korkar bazıları yasalardan bir kısmı da insanlardan utanır. Peki bu saydıklarımın hiçbirini dikkate almayanlara ne demek gerekir ? Çok sade bir dille yazıyorum hatta bu özlü Türkçe Arapça kürtçe olarak gazetemizin yayınlaması gerekiyor. Çünkü Türkçe yazıyorum cevap verilmiyor bu yüzden gittiği her yerde vatandaşlarımızın rahatça sorup cevap alması için belediye başkanlarımıza farklı dillerde sorularımızı yenilemek isteriz. Şanlıurfa Kapaklı Pasajı Allah yaşatmasın ama başka bir güçlü deprem de yıkılacaktır. Şehrin dualarıyla burayı ayakta tutmak  ne yazıkki fizik yasaları gereği belki de mümkün olmayacaktır. Şanlıurfa’nın kaldırımlarının işgal nedeni ise esnafın mağdur olması olarak açıklanıyor. Belediyeye ait park ve bahçelerin ciğerci ve çaycıların işlek mekanı haline dönüşmesine muhalefet göz kapamamalıdır.  Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi milletvekiline soruyorum.Şanlıurfa ‘da gazetecilerin satılık olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Peki siz ne için bu işgal konusunu meclise taşımıyorsunuz vekilim ?   Şanlıurfa’da Kılıçdaroğlu’na en büyük zararı veren yanlışları öğrenmek istiyorsanız seçim sonuçlarını bekleyin. İlk etapta Haliliye Belediyesi’ni ele almak istiyorum . Ak Partili Halilye Belediyesi ‘nde kaç kişi işe alındı  işe alınma kriterleri neydi ? Yoksul vatandaş diyor ki abim belediyede işe girenlerin özelliklerini biliyor musunuz ki bütün belediyeler için konuşmak isterim. Ben nereden bileceğim diyorum bana diyorlar ki maddi durumunun iyi olması gerekiyor , illa bir aşirete veya geniş bir aileye mensup olması gerekiyor, bir de tabi iktidar partisinden iyi bir dayı lazım diyor evlerine  ekmek götürmek isteyen pırıl pırıl gençler. Ben bu soruyu ilgili belediye başkanımızın basın sorumlusunu bu konuyla ilgili bilgilendirme için aradım. Ama maalesef cevap vermediler. Tabii ki başkan açıklama yapmadıysa meslektaşımın da yapabileceği herhangi bir şey yok bu durumda. Ama ben bu konuyu belediyelerden sorumlu teşkilat başkanına bizzat gidip sormak istiyorum. Cevaplarını bizzat sizlere yazacağım çünkü önümüzdeki yerel seçimlerde de artık doğru oy kullanmanın zamanı geldi.
Ekleme Tarihi: 26 Mayıs 2023 - Cuma

İşe girmek için dayın olacak

Bazı insanlar Allah’tan korkar bazıları yasalardan bir kısmı da insanlardan utanır. Peki bu saydıklarımın hiçbirini dikkate almayanlara ne demek gerekir ?

Çok sade bir dille yazıyorum hatta bu özlü Türkçe Arapça kürtçe olarak gazetemizin yayınlaması gerekiyor. Çünkü Türkçe yazıyorum cevap verilmiyor bu yüzden gittiği her yerde vatandaşlarımızın rahatça sorup cevap alması için belediye başkanlarımıza farklı dillerde sorularımızı yenilemek isteriz.

Şanlıurfa Kapaklı Pasajı Allah yaşatmasın ama başka bir güçlü deprem de yıkılacaktır.

Şehrin dualarıyla burayı ayakta tutmak  ne yazıkki fizik yasaları gereği belki de mümkün olmayacaktır.

Şanlıurfa’nın kaldırımlarının işgal nedeni ise esnafın mağdur olması olarak açıklanıyor. Belediyeye ait park ve bahçelerin ciğerci ve çaycıların işlek mekanı haline dönüşmesine muhalefet göz kapamamalıdır.

 Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi milletvekiline soruyorum.Şanlıurfa ‘da gazetecilerin satılık olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Peki siz ne için bu işgal konusunu meclise taşımıyorsunuz vekilim ? 

 Şanlıurfa’da Kılıçdaroğlu’na en büyük zararı veren yanlışları öğrenmek istiyorsanız seçim sonuçlarını bekleyin.

İlk etapta Haliliye Belediyesi’ni ele almak istiyorum . Ak Partili Halilye Belediyesi ‘nde kaç kişi işe alındı  işe alınma kriterleri neydi ?

Yoksul vatandaş diyor ki abim belediyede işe girenlerin özelliklerini biliyor musunuz ki bütün belediyeler için konuşmak isterim.

Ben nereden bileceğim diyorum bana diyorlar ki maddi durumunun iyi olması gerekiyor , illa bir aşirete veya geniş bir aileye mensup olması gerekiyor, bir de tabi iktidar partisinden iyi bir dayı lazım diyor evlerine  ekmek götürmek isteyen pırıl pırıl gençler.

Ben bu soruyu ilgili belediye başkanımızın basın sorumlusunu bu konuyla ilgili bilgilendirme için aradım. Ama maalesef cevap vermediler.

Tabii ki başkan açıklama yapmadıysa meslektaşımın da yapabileceği herhangi bir şey yok bu durumda. Ama ben bu konuyu belediyelerden sorumlu teşkilat başkanına bizzat gidip sormak istiyorum.

Cevaplarını bizzat sizlere yazacağım çünkü önümüzdeki yerel seçimlerde de artık doğru oy kullanmanın zamanı geldi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.