Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

RAĞBETİMİZ NEYE

"Eğer kârı kocanın aralarının açılmasın dan korkarsanız erkeğin ailesinden bir hakem ve kadınının aile sinden bir hakem gönderin. Düzeltmek isterlerse Allah aralarını bulur. Şüphesiz Allah her şeyi bilen, her şeyden haberdar olandır." Nisa/ A.35  "Müslümanın kanı, malı ve Irzı, şeref Namusu diğer Müslümanlara haramdır. "Müslim Bir 32. "Dünyada Kimsesiz bir garip gibi yahut bir yolcu gibi ol." Buharı rikkat 3 Recep Ayının ilk Cuma gecesi Regaip gecesidir. Regaip rağbet, yönelmek sevmektir. Kimi seveceğiz Allah’ı, Kuran-ı Peygamber’i, Onun Sünnetini, Beni adem insanları ve içindekileri seveceğiz bu sevme lillah için olmalıdır. Benim Partim den, benim meşrep ten değil, Tapınak lider anlayışı hiç değil, Ahır ve ağır Zaman Peygamberinin Ümmetiyiz. Deccallayken zındıkça komiteleri ifsat için çok sinsi hem de dünya nimetlerinin çoğu ellerinde saldırmada çok insaf sızdıralar. Yanlış egoist politikalar bunları daha da kudurtmuştur. Bu azgınların kitabın da Siyasal İslam’a hiç yer yoktur. Olanda maşalar vasıtası ile ne hale getirdikleri ortadadır. İlkeleri;  Aç bırakacaksın, Borçlandıracaksın. Irkçılıkla böleceksin Vergilerle, zamlarla inleteceksin parçalayıp yutacaksın. Onlar tahrif edilmiş kitabına harfiyen uyuyorlar. Bizim Kuranımız var Okumak hafız olmak güzel, ancak dört merhaleyi uygulamak zorundayız Kuran okunmalı, Kuran anlaşılmalı, Kur-an yaşanmalı, Kur 'an anlatılmalıdır. Allah’ı seviyorsanız Kura nı bu şekilde okumalısınız Çünkü kuran sadece ölü kitabı değil, Kuran diriler kitabıdır. Kuran yaşamın her alanına karışır. Kur-an toplumun temel taşı Ailede bir sorun çıkarsa iki taraftan hakemler tayin edin diyor. biz ise Kadın sığınma evleri ile uğra sıyoruz. Ümmetin peygamberi Müslüman'ın Malı, Canı, kanı, Namusu, şerefi diğer Müslümanlara haram diyor. Biz bildiğimizi okuyoruz. Din Dünyada yolcu gibi ol, garip gibi ol netice öleceksin Ahirette hesap var kul hakkına girme diyor. Biz ise Milyarderleri çoğaltmakla övünüyoruz. Allah CC. Ben den korkun diyor bizler ise fanilerden korkuyoruz. Din size bir haber geldiği zaman hemen inanmayın araştırın aslını öğrenin diyor biz kanalımızın haberlerini hemen kabul ediyor doğruluğuna inanıyoruz. Din zina büyük günahlardandır. Neslin bozulmasıdır nikâhsızların yayılmasıdır aile yuvalarının yıkımıdır diyor. Biz zinayı serbest bırakıyoruz. Serbest bırakanları da alkışlı- yor destekliyoruz. Kısacası RAĞBETİMİZ hep Dünyalıklardır. Dine uyacağımıza, Dini kendimize uyduruyoruz. Rağbeti vahiy kül türü olanlara selam olsun.. Vesselam.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2021 - Salı

RAĞBETİMİZ NEYE

"Eğer kârı kocanın aralarının açılmasın dan korkarsanız erkeğin ailesinden bir hakem ve kadınının aile sinden bir hakem gönderin. Düzeltmek isterlerse Allah aralarını bulur.

Şüphesiz Allah her şeyi bilen, her şeyden haberdar olandır." Nisa/ A.35  "Müslümanın kanı, malı ve Irzı, şeref Namusu diğer Müslümanlara haramdır. "Müslim Bir 32. "Dünyada Kimsesiz bir garip gibi yahut bir yolcu gibi ol." Buharı rikkat 3 Recep Ayının ilk Cuma gecesi Regaip gecesidir.

Regaip rağbet, yönelmek sevmektir. Kimi seveceğiz Allah’ı, Kuran-ı Peygamber’i, Onun Sünnetini, Beni adem insanları ve içindekileri seveceğiz bu sevme lillah için olmalıdır. Benim Partim den, benim meşrep ten değil, Tapınak lider anlayışı hiç değil, Ahır ve ağır Zaman Peygamberinin Ümmetiyiz. Deccallayken zındıkça komiteleri ifsat için çok sinsi hem de dünya nimetlerinin çoğu ellerinde saldırmada çok insaf sızdıralar. Yanlış egoist politikalar bunları daha da kudurtmuştur. Bu azgınların kitabın da Siyasal İslam’a hiç yer yoktur. Olanda maşalar vasıtası ile ne hale getirdikleri ortadadır. İlkeleri;  Aç bırakacaksın, Borçlandıracaksın. Irkçılıkla böleceksin Vergilerle, zamlarla inleteceksin parçalayıp yutacaksın. Onlar tahrif edilmiş kitabına harfiyen uyuyorlar. Bizim Kuranımız var Okumak hafız olmak güzel, ancak dört merhaleyi uygulamak zorundayız Kuran okunmalı, Kuran anlaşılmalı, Kur-an yaşanmalı, Kur 'an anlatılmalıdır. Allah’ı seviyorsanız Kura nı bu şekilde okumalısınız Çünkü kuran sadece ölü kitabı değil, Kuran diriler kitabıdır. Kuran yaşamın her alanına karışır. Kur-an toplumun temel taşı Ailede bir sorun çıkarsa iki taraftan hakemler tayin edin diyor. biz ise Kadın sığınma evleri ile uğra sıyoruz. Ümmetin peygamberi Müslüman'ın Malı, Canı, kanı, Namusu, şerefi diğer Müslümanlara haram diyor. Biz bildiğimizi okuyoruz. Din Dünyada yolcu gibi ol, garip gibi ol netice öleceksin Ahirette hesap var kul hakkına girme diyor. Biz ise Milyarderleri çoğaltmakla övünüyoruz. Allah CC. Ben den korkun diyor bizler ise fanilerden korkuyoruz. Din size bir haber geldiği zaman hemen inanmayın araştırın aslını öğrenin diyor biz kanalımızın haberlerini hemen kabul ediyor doğruluğuna inanıyoruz. Din zina büyük günahlardandır. Neslin bozulmasıdır nikâhsızların yayılmasıdır aile yuvalarının yıkımıdır diyor. Biz zinayı serbest bırakıyoruz. Serbest bırakanları da alkışlı- yor destekliyoruz. Kısacası RAĞBETİMİZ hep Dünyalıklardır. Dine uyacağımıza, Dini kendimize uyduruyoruz. Rağbeti vahiy kül türü olanlara selam olsun.. Vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.