Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Başlıktaki ifade bir hadis mealidir. Küfür tek Millet olduğuna göre, Müslümanlarda tek Ümmettir. Bırakın Müslümanların Ümmet olmayı, genel anlamda Dini ve dini değerleri bıraktılar. Yaşam tarzlarını gavura benzetirler. Birinci, ikinci dünya savaşları nı görmedik bizden yaşlılar görmüştür. Üçüncü Dünya savaşı çanları çalıyor. Eski den savaşlar er meydanında olurdu Şimdi er meydanı yok. Teknoloji kimin elindeyse atışlar; füzelerle, uçaklarla, Sihalarla hiç bir kural tanımadan, acımadan, ayırım yapılma dan hunhar ve gaddarca yapılıyor. Buna da mimsiz medeniyet deniyor. Slam ülkelerinin bazı liderlerinin çoğu bu mimsiz medeniyet cellatlarına aşık. Sözde kendşlerine AB.BM. insan hakları mah. NATO, var şova, Adalet divanı gibi putlar kurmuşlar acıkınca put helvasını yemekten de çe kinmiyorlar. Rusyanın Ukrayna’ya, Amerika’nın Irak’ı işgal etmesi gibi...Küfrün tek millet olduğunun ispatıda var.Bu Rusya Ukrayna savaşında, Ortaklıkla müttefiklik le,çıkara dayalı islam beldelerini kan gölü ne çevirenler,işgal edenler, öldürenlere kimse ses çıkarmadı.Toprak bütünlüğün den,insan haklarından,Yaptırım yapmak tan,soy kırımdan kimse bahsetmedi. Filis tinde her gün soy kırım yapılırken,Kördür ler,sağırdırlar.Kısacası çifte standart var Ukraynanın mazlum halkına tüm kapıları nı açtılar açsınlar bizde açmalıyız mazlu mun dini sorulmaz.Ancak bu timsah göz yaşı dökenler hiç bir Müslümana kapıları nı açmadılar.Bu savaşla ilgili Türkiye ha riç hiç bir İslam ülkesinden olumlu,olum suz bir kelam basında görmedimÜlkemiz de Rusya ve Ukraynaya çıkar odaklı eşit mesafeli,yaptırımlarda Rusya lehine çe kimserlikle uzlaştırıcı tarafını seçti. siya seten belki doğrudur.Ukraynayı AB alma çabası bizi serzenişe sevketti. Reisi Cum humuz.Bizide almak için birilerinin savaş çıkarması mı lazım.Hemen belirteyim elli yıl daha beklesek,ödevlerini yerine getir sek yine almazlar.Erbakanın ifadesi ile O,oluşum yahudi kulübüdür da ondan,biz ise Müslümanız.Bu menfur savaşta Maz lumlara ülkemizin STK.IHH.AFAD ve baş kalarının insani yardim yapmaları hem islami,hem insani,hemde vicdani bir cihan mertliktir. Biz onlar gibi ayırımcı olamayız barış,Sulh,Hukuk,ahlak ilkeleri varken, gö zü kan bürümüş  savaş  yamyamlarını kını yorum.Mevlamız bize yol gösteriyorMevla görelim neyler,neylerse güzel eyler. (EY İMAN EDENLER! YAHUDİLERİ VE HIRİS TİYANLARI DOST EDİNMEYİN.ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTUDURLAR.SİZDEN KİM ONLARI DOST EDİNİRSE,O DA ONLARDANDIR. ŞÜPHESİZ ALLAH ZALİM KAVMİ DOĞRU YOLA İLETMEZ.)Maide süresi Ayet/51Vesselam...
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2022 - Pazartesi

KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Başlıktaki ifade bir hadis mealidir. Küfür tek Millet olduğuna göre, Müslümanlarda tek Ümmettir. Bırakın Müslümanların Ümmet olmayı, genel anlamda Dini ve dini değerleri bıraktılar. Yaşam tarzlarını gavura benzetirler. Birinci, ikinci dünya savaşları nı görmedik bizden yaşlılar görmüştür. Üçüncü Dünya savaşı çanları çalıyor. Eski den savaşlar er meydanında olurdu Şimdi er meydanı yok. Teknoloji kimin elindeyse atışlar; füzelerle, uçaklarla, Sihalarla hiç bir kural tanımadan, acımadan, ayırım yapılma dan hunhar ve gaddarca yapılıyor.

Buna da mimsiz medeniyet deniyor. Slam ülkelerinin bazı liderlerinin çoğu bu mimsiz medeniyet cellatlarına aşık. Sözde kendşlerine AB.BM. insan hakları mah. NATO, var şova, Adalet divanı gibi putlar kurmuşlar acıkınca put helvasını yemekten de çe kinmiyorlar. Rusyanın Ukrayna’ya, Amerika’nın Irak’ı işgal etmesi gibi...Küfrün tek millet olduğunun ispatıda var.Bu Rusya Ukrayna savaşında, Ortaklıkla müttefiklik le,çıkara dayalı islam beldelerini kan gölü ne çevirenler,işgal edenler, öldürenlere kimse ses çıkarmadı.Toprak bütünlüğün den,insan haklarından,Yaptırım yapmak tan,soy kırımdan kimse bahsetmedi.

Filis tinde her gün soy kırım yapılırken,Kördür ler,sağırdırlar.Kısacası çifte standart var Ukraynanın mazlum halkına tüm kapıları nı açtılar açsınlar bizde açmalıyız mazlu mun dini sorulmaz.Ancak bu timsah göz yaşı dökenler hiç bir Müslümana kapıları nı açmadılar.Bu savaşla ilgili Türkiye ha riç hiç bir İslam ülkesinden olumlu,olum suz bir kelam basında görmedimÜlkemiz de Rusya ve Ukraynaya çıkar odaklı eşit mesafeli,yaptırımlarda Rusya lehine çe kimserlikle uzlaştırıcı tarafını seçti. siya seten belki doğrudur.Ukraynayı AB alma çabası bizi serzenişe sevketti.

Reisi Cum humuz.Bizide almak için birilerinin savaş çıkarması mı lazım.Hemen belirteyim elli yıl daha beklesek,ödevlerini yerine getir sek yine almazlar.Erbakanın ifadesi ile O,oluşum yahudi kulübüdür da ondan,biz ise Müslümanız.Bu menfur savaşta Maz lumlara ülkemizin STK.IHH.AFAD ve baş kalarının insani yardim yapmaları hem islami,hem insani,hemde vicdani bir cihan mertliktir.

Biz onlar gibi ayırımcı olamayız barış,Sulh,Hukuk,ahlak ilkeleri varken, gö zü kan bürümüş  savaş  yamyamlarını kını yorum.Mevlamız bize yol gösteriyorMevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.

(EY İMAN EDENLER! YAHUDİLERİ VE HIRİS TİYANLARI DOST EDİNMEYİN.ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTUDURLAR.SİZDEN KİM ONLARI DOST EDİNİRSE,O DA ONLARDANDIR. ŞÜPHESİZ ALLAH ZALİM KAVMİ DOĞRU YOLA İLETMEZ.)Maide süresi Ayet/51Vesselam...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.