Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

KADIN HEP İSTİSMAR EDİLİYOR

Yaşam tarzımızda çok şeyleri istismar ediyor. Sıkılmadan dünyalıklara feda ediyoruz bunlardan biride Kadındır. Kadın erkek olmada seçeneğimiz yoktur. Yaratan öyle yaratmış. Her yıl 8 Mart’ta kadınlar günü kutlanır. Gerçekten kadına değer verilen gün olsa bizde kutlarız. Kadını bir gün değil, her gün sever sevmeliyiz. Kadın kutlama günlerinde tüketim çılgınlığı had safhadadır. O, zaman kadın hakları bahane, vurgunlar şahane diyoruz. Kadın haklarını savunuyor adı altında Kadın; ideolojikere, siyasetti carete, istismara alet edilmemelidir. Kadın bir taraftan Devlet erkanı ile karşılanırken, meydanlarda bazı kadınları jopla, tutuklama ile islah etmek, çifte standarttır. Haya ta değer katan kadın oluşumları dışında tüm kadın destekleme, oluşum, derneklerin çoğu dış kaynaklıdır. Eli öpülesi, Cenne tin ayakları altında olduğu kadim Anne yuvasından koparılmamalıdır. Kadından Edep haya, Ar damarı, iffet, zerafet gibi değerleri ni alırsanız cansız içi boş kuş yaparsınız. Yanlış tedavilerle kadınlar şiddet görüyor aile yuvaları yıkılıyor çocuklar yetim kalıyor. Kadına şiddeti önleme, topluma kazan dırmayı, tek dişi kalmış canavar Avrupakri terlerini referans alır uygularsanız kadına şiddeti önleyemezsiniz. Çünkü ilaç tedavi yanlış. Kadına şiddetli önleme,izleme nok taları dört yüze çıkarılmış, sığınma, izmele mekanları yapılmış,dış desteklerle finan se ediliyormuş, feminizm kadın sayısı çoğalmaya, örgütlenmeye çalışılıyormuş bun ların hiç biri kadına şiddeti önleyememiş, şiddet dahada çoğalmış  önce kadının fıtri ahlak genleri ile oynanmış, Eşlikte koca kadına hasım yapılmış, sınırsız, acımasız na faka ile erkek(koca)mahkum edilmiş eşit lik ilkesi zedelenmiştir. Kadın her türlü ce haletten kurtulmalıdır. Din dünya ilimlerini sanatı,ziraatı,gerçek siyaseti, Adaleti, ekonomiyi öğrenmeli,beceri,hünerleri destek lenmelidir.Beceri hüner derken,her adım başı kadın kuaför,Güzellik salonları aç mak,kozmetik ürünlerin pazarlayıcısı, hamalı olmak değildir.Kadının mahremiyeti Diyarbakır Surları gibi kadimdir. Kimsenin yıkmaya hakkı haddi yoktur.Kadın erkek münasebetleri Leyla ile Mecnun gibidir. Araýı acanları,şiddete başvuranları,Anne ye yan bakanları kınıyorum.Ülkemizdeki kadın sorunlarının baş nedeni aileyi yok etmenin yıkım projeleridir.Doğurma,Nikah sız yaşa,Anne olma,birey yaşa,evlenme  özgürsün anlayışı. Batsın bu medeniyet. Kadını istismar edenlere Rabbim hidayet versin,sığara içmede kadınlar erkekleri geçmiş ne günlere kaldık Allahım...... Vesselam.
Ekleme Tarihi: 31 Mart 2022 - Perşembe

KADIN HEP İSTİSMAR EDİLİYOR

Yaşam tarzımızda çok şeyleri istismar ediyor. Sıkılmadan dünyalıklara feda ediyoruz bunlardan biride Kadındır. Kadın erkek olmada seçeneğimiz yoktur. Yaratan öyle yaratmış. Her yıl 8 Mart’ta kadınlar günü kutlanır. Gerçekten kadına değer verilen gün olsa bizde kutlarız. Kadını bir gün değil, her gün sever sevmeliyiz. Kadın kutlama günlerinde tüketim çılgınlığı had safhadadır. O, zaman kadın hakları bahane, vurgunlar şahane diyoruz.

Kadın haklarını savunuyor adı altında Kadın; ideolojikere, siyasetti carete, istismara alet edilmemelidir. Kadın bir taraftan Devlet erkanı ile karşılanırken, meydanlarda bazı kadınları jopla, tutuklama ile islah etmek, çifte standarttır. Haya ta değer katan kadın oluşumları dışında tüm kadın destekleme, oluşum, derneklerin çoğu dış kaynaklıdır. Eli öpülesi, Cenne tin ayakları altında olduğu kadim Anne yuvasından koparılmamalıdır.

Kadından Edep haya, Ar damarı, iffet, zerafet gibi değerleri ni alırsanız cansız içi boş kuş yaparsınız. Yanlış tedavilerle kadınlar şiddet görüyor aile yuvaları yıkılıyor çocuklar yetim kalıyor.

Kadına şiddeti önleme, topluma kazan dırmayı, tek dişi kalmış canavar Avrupakri terlerini referans alır uygularsanız kadına şiddeti önleyemezsiniz. Çünkü ilaç tedavi yanlış. Kadına şiddetli önleme,izleme nok taları dört yüze çıkarılmış, sığınma, izmele mekanları yapılmış,dış desteklerle finan se ediliyormuş, feminizm kadın sayısı çoğalmaya, örgütlenmeye çalışılıyormuş bun ların hiç biri kadına şiddeti önleyememiş, şiddet dahada çoğalmış  önce kadının fıtri ahlak genleri ile oynanmış,

Eşlikte koca kadına hasım yapılmış, sınırsız, acımasız na faka ile erkek(koca)mahkum edilmiş eşit lik ilkesi zedelenmiştir. Kadın her türlü ce haletten kurtulmalıdır.

Din dünya ilimlerini sanatı,ziraatı,gerçek siyaseti, Adaleti, ekonomiyi öğrenmeli,beceri,hünerleri destek lenmelidir.Beceri hüner derken,her adım başı kadın kuaför,Güzellik salonları aç mak,kozmetik ürünlerin pazarlayıcısı, hamalı olmak değildir.Kadının mahremiyeti Diyarbakır Surları gibi kadimdir.

Kimsenin yıkmaya hakkı haddi yoktur.Kadın erkek münasebetleri Leyla ile Mecnun gibidir. Araýı acanları,şiddete başvuranları,Anne ye yan bakanları kınıyorum.Ülkemizdeki kadın sorunlarının baş nedeni aileyi yok etmenin yıkım projeleridir.Doğurma,Nikah sız yaşa,Anne olma,birey yaşa,evlenme  özgürsün anlayışı.

Batsın bu medeniyet. Kadını istismar edenlere Rabbim hidayet versin,sığara içmede kadınlar erkekleri geçmiş ne günlere kaldık Allahım...... Vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.