Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

Haliliye Belediye Başkanına Serzeniş

İlimiz Büyük şehir oldu, İlçeler ayrıldı çok sevindik. Geniş bir alan bölünürse hizmetler daha seri gelir diye düşünülüyordu. Bu yazıyı bir mahalle sakinleri adına yazıyorum. Elimde yüzlerce imzalı dilekçe var. Konu şu: Bizler Haliliye İlçesi Ahmetyesevi Mahallesi sakinleriyiz. Mahalle kurulduğu günden beri yolsuz sokak, yollar çamurlu. Park yok, Pazar yok, hatta alt yapı bile sakat, Çok çabamız oldu kimse sesimizi duymadı nihayet altı ay sonra İlçemize seçilen Başkanımız iki hafta önce Mahallemize teşrif ettiler. Bize şu andan itibaren tüm yollarınız, caddeleriniz, sokaklarınız, parke döşenecek ve en kısa zamanda bitirilecek, dedi. Kendileri sizde bize dua edersiniz dedi ve gitti buraya kadar tamam. Bir örnek veriyorum. Kalkınma bakanı Sayın Cevdet YILMAZIN Bir toplantıda konuşmasını dinledim. Tüm AK Partililere güzel ekip kurun diyordu. Amel edilirse istenen de budur. Gelelim sorulara:1- 9819- 21-22 Sokaklar yapılıyor çalışmalar devam ediyor.2- Mahalle sokakları yapmada bir ayırım, kayırmamı var?3- Çalışan ekibin sorumlusu kim 9820 sokağın yapımı zor niçin.4- Bu sokağın yüzde 90 nı bitmiş binalar hazır5- Sokak sakinleri olarak bu yapılan ayırımdan yetkililerin haberi var mı? 9820 sokakta bir kısmı biten toplam üç inşaat var bu inşaat sahipleri nüfuzlu insanlar mı? 9820 sokağın sağı solu, altı üstü her tarafı yapılacak bu sokak çamur deryası ile baş başa burada yaşayanlar nüfuzlu inşaat sahiplerine kurban ediliyor neden? 6- Parke döşemeyi değil sadece sokağımıza kum dökülsün. Okula giden çocuklarımız çamurdan çıkamıyor. İnsanın olmadığı yere kum dökülüyor da sokağımıza niçin yoksa çavuş ahbap ilişkisi mi var?7- Her gün mahalle sakinleri olarak bu sorunu Beyaz masaya bildiriyoruz hiçbir yetkiliden cevap alamadık bu sokağın cezası ne? Cevabı şu olsa gerek okula Çocuğunu sırtına alarak götüren annenin Ellerim kırılsaydı bunlara oy vermeseydim. Saldım bayıra mevlam kayıra. İş yapanlarınıza sahip çıkın insanımız her zorluğu aşar fakat ayrımcılık, kayırmacılık, vurdumduymazlığı hiç af etmez. Buradan yetkili olanlara sesleniyorum 9820 sokağa bir an önce Sadece kum serin çamurdan kurtulalım. İlgililere durulur…
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2014 - Pazartesi

Haliliye Belediye Başkanına Serzeniş

İlimiz Büyük şehir oldu, İlçeler ayrıldı çok sevindik. Geniş bir alan bölünürse hizmetler daha seri gelir diye düşünülüyordu. Bu yazıyı bir mahalle sakinleri adına yazıyorum. Elimde yüzlerce imzalı dilekçe var. Konu şu: Bizler Haliliye İlçesi Ahmetyesevi Mahallesi sakinleriyiz. Mahalle kurulduğu günden beri yolsuz sokak, yollar çamurlu. Park yok, Pazar yok, hatta alt yapı bile sakat, Çok çabamız oldu kimse sesimizi duymadı nihayet altı ay sonra İlçemize seçilen Başkanımız iki hafta önce Mahallemize teşrif ettiler. Bize şu andan itibaren tüm yollarınız, caddeleriniz, sokaklarınız, parke döşenecek ve en kısa zamanda bitirilecek, dedi. Kendileri sizde bize dua edersiniz dedi ve gitti buraya kadar tamam. Bir örnek veriyorum. Kalkınma bakanı Sayın Cevdet YILMAZIN Bir toplantıda konuşmasını dinledim. Tüm AK Partililere güzel ekip kurun diyordu. Amel edilirse istenen de budur. Gelelim sorulara:
1- 9819- 21-22 Sokaklar yapılıyor çalışmalar devam ediyor.
2- Mahalle sokakları yapmada bir ayırım, kayırmamı var?
3- Çalışan ekibin sorumlusu kim 9820 sokağın yapımı zor niçin.
4- Bu sokağın yüzde 90 nı bitmiş binalar hazır
5- Sokak sakinleri olarak bu yapılan ayırımdan yetkililerin haberi var mı? 9820 sokakta bir kısmı biten toplam üç inşaat var bu inşaat sahipleri nüfuzlu insanlar mı? 9820 sokağın sağı solu, altı üstü her tarafı yapılacak bu sokak çamur deryası ile baş başa burada yaşayanlar nüfuzlu inşaat sahiplerine kurban ediliyor neden?
6- Parke döşemeyi değil sadece sokağımıza kum dökülsün. Okula giden çocuklarımız çamurdan çıkamıyor. İnsanın olmadığı yere kum dökülüyor da sokağımıza niçin yoksa çavuş ahbap ilişkisi mi var?
7- Her gün mahalle sakinleri olarak bu sorunu Beyaz masaya bildiriyoruz hiçbir yetkiliden cevap alamadık bu sokağın cezası ne? Cevabı şu olsa gerek okula Çocuğunu sırtına alarak götüren annenin Ellerim kırılsaydı bunlara oy vermeseydim. Saldım bayıra mevlam kayıra. İş yapanlarınıza sahip çıkın insanımız her zorluğu aşar fakat ayrımcılık, kayırmacılık, vurdumduymazlığı hiç af etmez. Buradan yetkili olanlara sesleniyorum 9820 sokağa bir an önce Sadece kum serin çamurdan kurtulalım. İlgililere durulur…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.