Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

CHP CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINI KUTLUYORMUŞ

Gerçek Cumhuriyet; fazilettir. Halktır. Hurriyettir. Meşru fikir özgürlüğüdür, Adalettir. Adil paylaşımdır. Her insanın sulhu selametle yaşadığı sistemdir. Konuya geçmeden önce, Hiç bir millet; tüm değerleri silindir üzerinden geçilmiş bir sistem bir rejimi de göklere çıkarmaz. Tam 100 Yıldır Cumhuriyetle yaşıyoruz. Taşlar henüz tam yeri ne oturmamış, Cumhuriyetin hila fına çok cinayetler işlenmiş.Cum huriyet kurulduğundan günümüze kadar CHP.Tüm ilkeleri Altı okla devam etmekte ve korunmaktadır öyle ilkeler ki,çelik zırhlı eleştirele mez teklif dahi edilemez Cumhuriyetin neyi ile bağdaşıyor.1938 dan sonra CHP.Atatürkün bile söymediği Kemalizm fabrikasını kurarak halen otlanmaya devam etmektedir. Suistimal ederek,araç ola rak kullanmaktadır.Yüz yıllık Cumhuriyette Dersim olaylarında Seyyid Rıza ile beraber idam edilenler, İstiklal mahkemelerinin kararı ile idam edilenler Şeyh Saidi Kürdi ve masum arkadaşlarının idam seh palarında infaz edilmeleri,mezar ları bile halen meçhul bu olanlar Gerçek Cumhuriyetebenziyor mu? Bir Başbakan iki bakan sırf ezanı aslına çevirme den başka iftiralarla idam edilmiş,Cumhuriyette irti ca var diye darbe olmuş Cumhuriyet savcıları darbecilerden brifin gler almış,çoğu zaman CHP Yan lıları potin yalamıştır.Bu olanlar Cumhuriyetle bagdaşıyor mu? CHP şapka kanununu çıkarmış karşı çıkan şapka takmayanlar ağır bedeller ödemişlerdir.Bedi uzzaman büyük bir Kürt Alimidir CHP.Nin döneminde Ceberrut yö netimi ile çekmediği kalmamıştır Bu nasıl bir Cumhuriyet? Daha 2000 yılları öncesine kadar CHP. Zihniyeti ile inancındandolayı baş örtülü eğitimalan Üniversite öğre ncileri ikna odaları gördü kabul et meyenler sırfDindüşmanlığın dan eğitimden mahrum bırakıldı.inan cından dolayı çokça başörtülü bayan görevinden oldu.Erkeklerde mağdur olmada az değil nerede oldu ? bunlarCumhuriyet dönemiinde oldu.bu Cumhuriyet Muz Cumhuriyeti mi? Bu olumsuzluklar Gerçek Cumhuriyete uymayan eylemler O,kadar çok ki yazmakla bitiremeyiz. Cumhuriyette Ezan as lından koparılacak,Camiler Ahır, depo olacak,satılacak siz buna Cumhuriyet diyeceksiniz.Halkçı olmaklahalktan uzak olacaksınız Laiklik adı altında Din düşmanlığı nı yapacaksınız,Demokrasi ile halkı kandıracaksınız.Öylemi?yemezleri.Geçmişi kan,gözyaşı,istibdat, ceberrut yönetim anlayışıDin düş manlığı anlayışı ile sicili bozuk olanlardan alacağımız hiç bir şey yoktur.Bu ülke ve Halkı ne çekmişse;sahte kemalistlerden,sözde Demokrasi havarilerinden,Dini alet eden sahte Dindarlardan ve sahte Kendilerini Tapınak haline getiren Kula kul olmayı reva gören Yobaz şeyhlerden çekmiştir.CHP.Yi eleş tirirken,başka iktidarlar yazdıklar ımdan halimidir?Hayır.Bazı konu larda belki başkalarına rahmet okutuyorlar.demek mazlum hal kın kaderinde var.Sormayan,sor gulamayan,medenice karşı çıkmayan, kula kul köle olamaya devam ederler.Sözünözü Gerçek Cumhuriyeti alkışlıyorum. Her sahte akımlarında hasmiyim.
Ekleme Tarihi: 30 Ekim 2023 - Pazartesi

CHP CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINI KUTLUYORMUŞ

Gerçek Cumhuriyet; fazilettir. Halktır. Hurriyettir. Meşru fikir özgürlüğüdür, Adalettir. Adil paylaşımdır. Her insanın sulhu selametle yaşadığı sistemdir. Konuya geçmeden önce, Hiç bir millet; tüm değerleri silindir üzerinden geçilmiş bir sistem bir rejimi de göklere çıkarmaz.

Tam 100 Yıldır Cumhuriyetle yaşıyoruz. Taşlar henüz tam yeri ne oturmamış, Cumhuriyetin hila fına çok cinayetler işlenmiş.Cum huriyet kurulduğundan günümüze kadar CHP.Tüm ilkeleri Altı okla devam etmekte ve korunmaktadır öyle ilkeler ki,çelik zırhlı eleştirele mez teklif dahi edilemez Cumhuriyetin neyi ile bağdaşıyor.1938 dan sonra CHP.Atatürkün bile söymediği Kemalizm fabrikasını kurarak halen otlanmaya devam etmektedir. Suistimal ederek,araç ola rak kullanmaktadır.Yüz yıllık Cumhuriyette Dersim olaylarında Seyyid Rıza ile beraber idam edilenler, İstiklal mahkemelerinin kararı ile idam edilenler Şeyh Saidi Kürdi ve masum arkadaşlarının idam seh palarında infaz edilmeleri,mezar ları bile halen meçhul bu olanlar Gerçek Cumhuriyetebenziyor mu?

Bir Başbakan iki bakan sırf ezanı aslına çevirme den başka iftiralarla idam edilmiş,Cumhuriyette irti ca var diye darbe olmuş Cumhuriyet savcıları darbecilerden brifin gler almış,çoğu zaman CHP Yan lıları potin yalamıştır.Bu olanlar Cumhuriyetle bagdaşıyor mu? CHP şapka kanununu çıkarmış karşı çıkan şapka takmayanlar ağır bedeller ödemişlerdir.Bedi uzzaman büyük bir Kürt Alimidir CHP.Nin döneminde Ceberrut yö netimi ile çekmediği kalmamıştır Bu nasıl bir Cumhuriyet? Daha 2000 yılları öncesine kadar CHP. Zihniyeti ile inancındandolayı baş örtülü eğitimalan Üniversite öğre ncileri ikna odaları gördü kabul et meyenler sırfDindüşmanlığın dan eğitimden mahrum bırakıldı.inan cından dolayı çokça başörtülü bayan görevinden oldu.Erkeklerde mağdur olmada az değil nerede oldu ? bunlarCumhuriyet dönemiinde oldu.bu Cumhuriyet Muz Cumhuriyeti mi? Bu olumsuzluklar Gerçek Cumhuriyete uymayan eylemler O,kadar çok ki yazmakla bitiremeyiz. Cumhuriyette Ezan as lından koparılacak,Camiler Ahır, depo olacak,satılacak siz buna Cumhuriyet diyeceksiniz.Halkçı olmaklahalktan uzak olacaksınız Laiklik adı altında Din düşmanlığı nı yapacaksınız,Demokrasi ile halkı kandıracaksınız.Öylemi?yemezleri.Geçmişi kan,gözyaşı,istibdat, ceberrut yönetim anlayışıDin düş manlığı anlayışı ile sicili bozuk olanlardan alacağımız hiç bir şey yoktur.Bu ülke ve Halkı ne çekmişse;sahte kemalistlerden,sözde Demokrasi havarilerinden,Dini alet eden sahte Dindarlardan ve sahte

Kendilerini Tapınak haline getiren Kula kul olmayı reva gören Yobaz şeyhlerden çekmiştir.CHP.Yi eleş tirirken,başka iktidarlar yazdıklar ımdan halimidir?Hayır.Bazı konu larda belki başkalarına rahmet okutuyorlar.demek mazlum hal kın kaderinde var.Sormayan,sor gulamayan,medenice karşı çıkmayan, kula kul köle olamaya devam ederler.Sözünözü Gerçek Cumhuriyeti alkışlıyorum. Her sahte akımlarında hasmiyim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.