Mehmet CENGİZ
Köşe Yazarı
Mehmet CENGİZ
 

BÜTÜN İZMLER İFLAS ETMİŞTİR

Tüm izmlerin çıkış gayesi sözde insanlığın kurtuluşu içindir. Kominizm, yavrusu sosyalizm, kapitalizm, Faşizm,Nazizm, L beralizm. Kemalizm, Ateizm, Deiznm Daha nicelerini sayabiliriz. Siyonizm varki ,halen kudurgan gübrelerle sulanıyor. Tüm izmler için bedeller ödenmiştir. Yokluklar, ölümler gözyaşları, işgallar,yolsuzluklar, Adaletsizlikler, adaletsiz paylaşımlar, kemirme ,sömürmeler, köle gibi emekler, değersiz insanlık, Örgütsüzlük ler, asimilasyonlar, yeri göğü inleten zülümler, cinayetler, derin oluşumlar, Doğa katiliği, kirlilik, iklimerozyonu hastalıklar bu izmlerin eseridir diyebiliriz. Savaşlarda en çok silah tüccarları,ilâç sek törü, Küresel sermayaleler dahada şişer yönetilen mazlum halk ağır bedeller, faturalar öder,ödüyorlar.Rusya,Ukrayna sava şında Rusya halkı elli merkezde savaşa hayır protestoları yapıyor.5000 ne yakın insan gözetim altında,sorguda,veya zin danda hukuk,demokrasi,halk insan hakla rı nerede?  yok..her şey Kominis Potinin iki dudağı arasında,Ukrayna liderizelenksi de aşırı yahudi komedyen,özel getirilmiş siyonizm yayılmacısı.Savaşa girmek için kışkıttılar.Başta Amerika,AB.Nato,İşini bi tirdikten sonra onuda gönderecekler. Rus ya liderinde tekrar Eski rusya özlemi var. Sosyalist,Ulusalcı,anti emperyalist,Doğu Perinçek,Putin ukraynadan çekilecek,puti nin gayesi Amerikanın ve Natonun emper yal gücünü kırmaktır.Diyor.Türkçesi tek kutuplu dünyadan cift kutuplu Dünyaya dönüş  provası.Hemde zorbalıkla gaspla mazlumların ahıda yerde kalmayacak.Inti kamda alınacak sermayeler battı batacak yanlış,insanlık imhasında kullanılan tekno lojileri de sekteye uğrayacak. Islam ülkele ri suskun bizar,dışa bağımlı oldukları için geçim sıkıntısı ile karşı karşıya zamlar zir ve yapmış,ithalde çareler aranıyor tarım ülkesi olmamıza rağmen,tarımı bu hale getirenler utansın.Yağın fahiş yüksek fiya tından korkmayın yanlışlara yağdanlık ya panlardan korkun. Insanlık için hiç bir izm çare olmamış olmaz.Tek çözüm çare is lamda islam hukuk ve islam ekonomisin de,mevcut olan Müslümanlarca asla.Çün kü din kullanılıyor basamak yapılıyor dünyalıklara fefa ediliyor.Nuhun gemisine ih ticaç var.Ulema dini beşeri sistemlere uy durmaya,korumaya alternatifsiz  fetvalar veriyor.Halkta narkozlanıyor.Islam görün tülü Dindir sanıyor. Toplumlar cellatlarına aşık olmuşlarsa müneccimlerin nüshaları da fayda vermez.kurtuluş için Rabbim mazlumlara yardım etsin.Din baronların dan,izm muhiplerinden korusun Vesselam.
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2022 - Pazartesi

BÜTÜN İZMLER İFLAS ETMİŞTİR

Tüm izmlerin çıkış gayesi sözde insanlığın kurtuluşu içindir. Kominizm, yavrusu sosyalizm, kapitalizm, Faşizm,Nazizm, L beralizm. Kemalizm, Ateizm, Deiznm Daha nicelerini sayabiliriz. Siyonizm varki ,halen kudurgan gübrelerle sulanıyor. Tüm izmler için bedeller ödenmiştir. Yokluklar, ölümler gözyaşları, işgallar,yolsuzluklar, Adaletsizlikler, adaletsiz paylaşımlar, kemirme ,sömürmeler, köle gibi emekler, değersiz insanlık, Örgütsüzlük ler, asimilasyonlar, yeri göğü inleten zülümler, cinayetler, derin oluşumlar, Doğa katiliği, kirlilik, iklimerozyonu hastalıklar bu izmlerin eseridir diyebiliriz.

Savaşlarda en çok silah tüccarları,ilâç sek törü, Küresel sermayaleler dahada şişer yönetilen mazlum halk ağır bedeller, faturalar öder,ödüyorlar.Rusya,Ukrayna sava şında Rusya halkı elli merkezde savaşa hayır protestoları yapıyor.5000 ne yakın insan gözetim altında,sorguda,veya zin danda hukuk,demokrasi,halk insan hakla rı nerede?  yok..her şey Kominis Potinin iki dudağı arasında,Ukrayna liderizelenksi de aşırı yahudi komedyen,özel getirilmiş siyonizm yayılmacısı.Savaşa girmek için kışkıttılar.Başta Amerika,AB.Nato,İşini bi tirdikten sonra onuda gönderecekler.

Rus ya liderinde tekrar Eski rusya özlemi var. Sosyalist,Ulusalcı,anti emperyalist,Doğu Perinçek,Putin ukraynadan çekilecek,puti nin gayesi Amerikanın ve Natonun emper yal gücünü kırmaktır.Diyor.Türkçesi tek kutuplu dünyadan cift kutuplu Dünyaya dönüş  provası.Hemde zorbalıkla gaspla mazlumların ahıda yerde kalmayacak.Inti kamda alınacak sermayeler battı batacak yanlış,insanlık imhasında kullanılan tekno lojileri de sekteye uğrayacak.

Islam ülkele ri suskun bizar,dışa bağımlı oldukları için geçim sıkıntısı ile karşı karşıya zamlar zir ve yapmış,ithalde çareler aranıyor tarım ülkesi olmamıza rağmen,tarımı bu hale getirenler utansın.Yağın fahiş yüksek fiya tından korkmayın yanlışlara yağdanlık ya panlardan korkun.

Insanlık için hiç bir izm çare olmamış olmaz.Tek çözüm çare is lamda islam hukuk ve islam ekonomisin de,mevcut olan Müslümanlarca asla.Çün kü din kullanılıyor basamak yapılıyor dünyalıklara fefa ediliyor.Nuhun gemisine ih ticaç var.Ulema dini beşeri sistemlere uy durmaya,korumaya alternatifsiz  fetvalar veriyor.Halkta narkozlanıyor.Islam görün tülü Dindir sanıyor.

Toplumlar cellatlarına aşık olmuşlarsa müneccimlerin nüshaları da fayda vermez.kurtuluş için Rabbim mazlumlara yardım etsin.Din baronların dan,izm muhiplerinden korusun Vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.