Mehmet CANBEK
Köşe Yazarı
Mehmet CANBEK
 

Emniyet Müdürü Pınarbaşı

Yaklaşık bir hafta önce GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı ve Yönetim Kurulu olarak Urfa'ya yeni atanan Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Bir saat süren ziyaret sırasında, Urfa'yı, Urfanın tarihi ve turizm yönünü, gelişimi, kalkınmayı ve Polis teşkilatını konuştuk.Herkes kısmen de olsa fikrini, isteğini, sorunları dile getirmeye çalıştı.Müdürü bey, Hepimizi pür dikkat dinledi, notlarını aldı.Müdür Pınarbaşı; Urfa'ya gelmeden Önce Urfa hakkında küçük çaplıda olsa bir araştırma yapıp bilgi sahibi olmuş.Kendince Urfa'yı araştırmış.Görev yapacağı Şehrin tahlilini azda olsa yapmış.Bir yönetici için zanımca çok güzel bir özeliktir. Gideceğin yeri önceden bilmek, tanımak, görev yapacağın teşkilatını araştırmak, bilmek, önemsenecek hoş bir durumdur.Karşılıklı olarak çok samimi bir ortamda, Urfa'yı ve Polis teşkilatını konuştuk. Çiçeği burnunda bir Emniyet Müdürü olarak Urfa'nın önemli konularına, sorunlarına kendisinin hâkim olduğunu gördük. Urfa için bu çok iyi.Kısa zaman diliminde birçok şeyin analizini yapmış. Zanımca Buda Urdaki işinin dahada kolaylaştıracaktır. Görüntü bu.İstanbul'da uzun süre değişik görevlerde kalmış, Necdet Menzir, Celalettin Cerrah ve Mehmet Ağar gibi deneyimli polis şefleri ile çalışmış.…Ve 1. sınıf Emniyet Müdürü olarak Urfa'ya atanmış.Kuruma oldukça Hâkim gibi…Urfa'yı kısa sürede çözmüş, sıra hizmette.Hizmet alanında çok başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum..Polis teşkilatında disiplini oldukça önemsiyor " Polis için disiplin en başta gelen davranış olmalı… Farkımız ancak böyle ortaya çıkar…" diyorYine Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı her yönüyle donanımlı, kendi iyi yetiştirmiş önemli bir değer, hizmet alanında Urfa da çok güzel imzalar atacağına ben yürekten inanıyorum…Son zamanlarda Urfa'da polisiye vakaların çok olduğunu görüyoruz.Bu vakaların başında uyuşturucu, hırsızlık ve fuhuş geliyor.Bu konuları bizde Emniyet Müdürü Sayın Pınarbaşı ya ilettik.Kendisi bu konularda zaten oldukça hassasUrfa gibi Tarihi ve Turizm önemi olan bir yere bu nahoş görüntülerin yakışmadığını bizlerde Sayın Pınarbaşı'na illettik.Kanımca en kısa zamanda bu konularda ciddi bir çalışmaları olacaktır.Kendisi oldukça istekli, belliki çok şeylere imza atmak için Urfa'ya gelmiş.Bizde kendisinden oldukça umutluyuz.Çünkü Urfa'nın her Zaman için heyecanlı istekli yöneticilere ihtiyacı vardır.Yeni göreviniz yeniden hayırlı olsun… Sayın Pınarbaşı.Urfa'da şimdi hizmet zamanı.
Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2014 - Cuma

Emniyet Müdürü Pınarbaşı

Yaklaşık bir hafta önce GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı ve Yönetim Kurulu olarak Urfa'ya yeni atanan Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik.
Bir saat süren ziyaret sırasında, Urfa'yı, Urfanın tarihi ve turizm yönünü, gelişimi, kalkınmayı ve Polis teşkilatını konuştuk.
Herkes kısmen de olsa fikrini, isteğini, sorunları dile getirmeye çalıştı.
Müdürü bey, Hepimizi pür dikkat dinledi, notlarını aldı.
Müdür Pınarbaşı; Urfa'ya gelmeden Önce Urfa hakkında küçük çaplıda olsa bir araştırma yapıp bilgi sahibi olmuş.
Kendince Urfa'yı araştırmış.
Görev yapacağı Şehrin tahlilini azda olsa yapmış.
Bir yönetici için zanımca çok güzel bir özeliktir.
Gideceğin yeri önceden bilmek, tanımak, görev yapacağın teşkilatını araştırmak, bilmek, önemsenecek hoş bir durumdur.
Karşılıklı olarak çok samimi bir ortamda, Urfa'yı ve Polis teşkilatını konuştuk.
Çiçeği burnunda bir Emniyet Müdürü olarak Urfa'nın önemli konularına, sorunlarına kendisinin hâkim olduğunu gördük.
Urfa için bu çok iyi.
Kısa zaman diliminde birçok şeyin analizini yapmış. Zanımca Buda Urdaki işinin dahada kolaylaştıracaktır. Görüntü bu.
İstanbul'da uzun süre değişik görevlerde kalmış, Necdet Menzir, Celalettin Cerrah ve Mehmet Ağar gibi deneyimli polis şefleri ile çalışmış.
…Ve 1. sınıf Emniyet Müdürü olarak Urfa'ya atanmış.
Kuruma oldukça Hâkim gibi…
Urfa'yı kısa sürede çözmüş, sıra hizmette.
Hizmet alanında çok başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum..
Polis teşkilatında disiplini oldukça önemsiyor " Polis için disiplin en başta gelen davranış olmalı… Farkımız ancak böyle ortaya çıkar…" diyor
Yine Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı her yönüyle donanımlı, kendi iyi yetiştirmiş önemli bir değer, hizmet alanında Urfa da çok güzel imzalar atacağına ben yürekten inanıyorum…
Son zamanlarda Urfa'da polisiye vakaların çok olduğunu görüyoruz.
Bu vakaların başında uyuşturucu, hırsızlık ve fuhuş geliyor.
Bu konuları bizde Emniyet Müdürü Sayın Pınarbaşı ya ilettik.
Kendisi bu konularda zaten oldukça hassas
Urfa gibi Tarihi ve Turizm önemi olan bir yere bu nahoş görüntülerin yakışmadığını bizlerde Sayın Pınarbaşı'na illettik.
Kanımca en kısa zamanda bu konularda ciddi bir çalışmaları olacaktır.
Kendisi oldukça istekli, belliki çok şeylere imza atmak için Urfa'ya gelmiş.
Bizde kendisinden oldukça umutluyuz.
Çünkü Urfa'nın her Zaman için heyecanlı istekli yöneticilere ihtiyacı vardır.
Yeni göreviniz yeniden hayırlı olsun… Sayın Pınarbaşı.
Urfa'da şimdi hizmet zamanı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.