Mehmet CANBEK
Köşe Yazarı
Mehmet CANBEK
 

1 Kasım sonrası…

Siyaset bitti.Tüm kesimler esnaf normal yaşamda bir iyileştirmenin olmasını bekliyordu.Vatandaşa göre:Dolar ve Euro inecekti.Altın fiyatları düşünecekti.Analar ağlamayacaktı.Görüldü ki, 21 Aralığın, 12 Kasım’dan hiçbir farkı olmadı.1 Kasım seçiminde önce konuşulan tek konu istikrardı.Mevcut Hükümet bütün kurgusunun tek partinin Hükümet olabilmesi için kurumuştu; bunun için tüm kulvarların çalıştırılması mubah görüldü.STK’larMuhtarlar; Bürokratlar, Kanaat önderleri, Din adamları… Ve daha kimler, kimler…İktidarın geniş yelpazeli kanatlarının altına hepsi girdi.Şimdi görüldü ki buda tutmadı…Kimi kendi koltuğu için,Kimi aşı için, iş için, kimi kendi çıkarı için, kimi atama için, kimi atanmak için, kimi siyaset için, kimide çıkıp istikrar için dedi.Denilen oldu.AKP iktidardı, yine iktidar oldu…Bakalım şimdi ne olacak.Düne kadar eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç için alkış tutanlar; yine hep beraber mevcut iktidar için alkış tuttular..Daha Hükümet kurulmadı.Bakanlar ortada yok.Şimdiden pişmanlıklar var.Dileğimiz bu pişmanlıklarını olmaması…Verilen vaatlerin yerine getirilmesi.Ülkemizde tertemiz bir sayfanın açılması, her kesimden insanlarımızın rahat yaşamasıdır.
Ekleme Tarihi: 12 Kasım 2015 - Perşembe

1 Kasım sonrası…

Siyaset bitti.
Tüm kesimler esnaf normal yaşamda bir iyileştirmenin olmasını bekliyordu.
Vatandaşa göre:
Dolar ve Euro inecekti.
Altın fiyatları düşünecekti.
Analar ağlamayacaktı.
Görüldü ki, 21 Aralığın, 12 Kasım’dan hiçbir farkı olmadı.
1 Kasım seçiminde önce konuşulan tek konu istikrardı.
Mevcut Hükümet bütün kurgusunun tek partinin Hükümet olabilmesi için kurumuştu; bunun için tüm kulvarların çalıştırılması mubah görüldü.
STK’lar
Muhtarlar; Bürokratlar, Kanaat önderleri, Din adamları… Ve daha kimler, kimler…
İktidarın geniş yelpazeli kanatlarının altına hepsi girdi.
Şimdi görüldü ki buda tutmadı…
Kimi kendi koltuğu için,
Kimi aşı için, iş için, kimi kendi çıkarı için, kimi atama için, kimi atanmak için, kimi siyaset için, kimide çıkıp istikrar için dedi.
Denilen oldu.
AKP iktidardı, yine iktidar oldu…
Bakalım şimdi ne olacak.
Düne kadar eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç için alkış tutanlar; yine hep beraber mevcut iktidar için alkış tuttular..
Daha Hükümet kurulmadı.
Bakanlar ortada yok.
Şimdiden pişmanlıklar var.
Dileğimiz bu pişmanlıklarını olmaması…
Verilen vaatlerin yerine getirilmesi.
Ülkemizde tertemiz bir sayfanın açılması, her kesimden insanlarımızın rahat yaşamasıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.