Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMİ YİNE KARALAMAK İÇİN İŞ BAŞINDALAR

 Dün gece ülkemde yeni bir tarih yeni bir tarihi bir değişim bu tarihin değişimiyle ülkemin tüm insanların ilk dilekleri olan bu yeni yıla terörü lanet edip yeni bir yıla katliamsız ölümsüz terörsüz bir yıl dilekleri içinde girmek için her kesimin duası oldu. Bu yapılan haykırışlar bu yapılan dualar maalesef sadece dualarda sadece dillerde kaldı. Yılın ilk dakikalarında terörün teröristin kirli yüzünü kendi benliğini satmış şahsiyetsiz şahısın biri çıkıp dünyadan be haber yaşamlarını yaşayan bir mekâna ansızın dalan terörist kişi şahıs ayırmaksızın rast gele ateş dip insanları katliam eden terörün adını ne koymaya çalışmak bile zor bir durum. Ülkemi bu kadar hunharca yok etmek için çaba gösteren dış mihrakların oyunlarına gelen bunlara piyon olan bu teröristlerin tüm ülke olarak vatandaş olarak kınıyoruz. Bakın daha gündemde olan ve halen bir dizi araştırması ve halen hakkındaki bilgilerin tamamlanmamış bir emniyet mensubu olan kişinin yapmış olduğu katliamda öz ailesi annesi babası bile bu caninin bizim evladımız olamaz böyle birinin biz evlat olarak kabul etmiyoruz. Cenazesini bile kabul etmeyip götürün ne yaparsanız yapın dedikleri bir günde başka bir kendini satmış cani kalkıp böyle bir eylemde kendini kullandıracak kadar aptal ve salak olacak kadar kendinde olmadığının kesin bir göstergesi olduğu ortaya çıkmıştır. Özelikle böylesi eylemlerde ve böylesi teröristlerin yakalandığında ya da geberdiğinde bunların kullanmış oldukları ya da kullandırılmış oldukları ilaçların ve bunları bu aşamaya götüren etken olan beyin ve beden yıkama mekanizması harekete geçiren durumların incelenmesi gerekmektedir. Dünya ülkeleri bizim gelişmemizi bizim ilerlememizi istemekte olduklarında dünyanın tüm Siyonist ve Emperyalist ülkelerin illegal ürettikleri terör örgütlerinin şimdiki hedef ve yönleri ülkem olduğunu bunların halen içerde onlara yandaşlık ve adamlık edenlerin olduğunun da artık net bir göstergesi olduğunu görmekteyiz. Bu ülkemde terörün bitmesi için öncelikle içimizdeki ihanetçi ve içimizdeki ispiyoncu Siyonistlere köpeklik adamlık edenlerin tamamen temizlenmesi ve onlara hizmet eden kişiliksiz kişilerin bir an önce arındırılması gerekmektedir. Terörün her türlüsü ülkeme karşı kullanan Siyonist Emperyalist güçlerin terör elemanları içimizde halen. Yine içimizde olanlardan olduğu ve işin en ilginç yani dün gece bu eylemi yapan zanlının işini profesyonelce yaptığı Halen içimizde olması bunun dışardan iyi bir eğitim aldığı ve otomatik silah ile o mekâna kadar gele bilme cesareti gösteriyorsa onu buraya kadar yöneten bunu bu aşamaya kadar getirten güçlerin bitmesi lazım. Ülke olarak hükümet olarak bizler bu konuda çok kararlı olmamız lazım. Böylesi kişilerin bağlantıların ve böylesi eylemlerin hazırlıklarında olan kişileri bir an önce deşifre edip bir an önce bunları temizlememiz gerekmekte olduğunu bilmemiz gerekmektedir.
Ekleme Tarihi: 02 Ocak 2017 - Pazartesi

ÜLKEMİ YİNE KARALAMAK İÇİN İŞ BAŞINDALAR

 Dün gece ülkemde yeni bir tarih yeni bir tarihi bir değişim bu tarihin değişimiyle ülkemin tüm insanların ilk dilekleri olan bu yeni yıla terörü lanet edip yeni bir yıla katliamsız ölümsüz terörsüz bir yıl dilekleri içinde girmek için her kesimin duası oldu.

Bu yapılan haykırışlar bu yapılan dualar maalesef sadece dualarda sadece dillerde kaldı. Yılın ilk dakikalarında terörün teröristin kirli yüzünü kendi benliğini satmış şahsiyetsiz şahısın biri çıkıp dünyadan be haber yaşamlarını yaşayan bir mekâna ansızın dalan terörist kişi şahıs ayırmaksızın rast gele ateş dip insanları katliam eden terörün adını ne koymaya çalışmak bile zor bir durum.

Ülkemi bu kadar hunharca yok etmek için çaba gösteren dış mihrakların oyunlarına gelen bunlara piyon olan bu teröristlerin tüm ülke olarak vatandaş olarak kınıyoruz. Bakın daha gündemde olan ve halen bir dizi araştırması ve halen hakkındaki bilgilerin tamamlanmamış bir emniyet mensubu olan kişinin yapmış olduğu katliamda öz ailesi annesi babası bile bu caninin bizim evladımız olamaz böyle birinin biz evlat olarak kabul etmiyoruz.

Cenazesini bile kabul etmeyip götürün ne yaparsanız yapın dedikleri bir günde başka bir kendini satmış cani kalkıp böyle bir eylemde kendini kullandıracak kadar aptal ve salak olacak kadar kendinde olmadığının kesin bir göstergesi olduğu ortaya çıkmıştır.

Özelikle böylesi eylemlerde ve böylesi teröristlerin yakalandığında ya da geberdiğinde bunların kullanmış oldukları ya da kullandırılmış oldukları ilaçların ve bunları bu aşamaya götüren etken olan beyin ve beden yıkama mekanizması harekete geçiren durumların incelenmesi gerekmektedir.

Dünya ülkeleri bizim gelişmemizi bizim ilerlememizi istemekte olduklarında dünyanın tüm Siyonist ve Emperyalist ülkelerin illegal ürettikleri terör örgütlerinin şimdiki hedef ve yönleri ülkem olduğunu bunların halen içerde onlara yandaşlık ve adamlık edenlerin olduğunun da artık net bir göstergesi olduğunu görmekteyiz.

Bu ülkemde terörün bitmesi için öncelikle içimizdeki ihanetçi ve içimizdeki ispiyoncu Siyonistlere köpeklik adamlık edenlerin tamamen temizlenmesi ve onlara hizmet eden kişiliksiz kişilerin bir an önce arındırılması gerekmektedir.

Terörün her türlüsü ülkeme karşı kullanan Siyonist Emperyalist güçlerin terör elemanları içimizde halen. Yine içimizde olanlardan olduğu ve işin en ilginç yani dün gece bu eylemi yapan zanlının işini profesyonelce yaptığı Halen içimizde olması bunun dışardan iyi bir eğitim aldığı ve otomatik silah ile o mekâna kadar gele bilme cesareti gösteriyorsa onu buraya kadar yöneten bunu bu aşamaya kadar getirten güçlerin bitmesi lazım.

Ülke olarak hükümet olarak bizler bu konuda çok kararlı olmamız lazım. Böylesi kişilerin bağlantıların ve böylesi eylemlerin hazırlıklarında olan kişileri bir an önce deşifre edip bir an önce bunları temizlememiz gerekmekte olduğunu bilmemiz gerekmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.