Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEM İÇİN KARA GÜNLER ARTIK YOK OLUYOR

Ülkemi kara günlere çevirmek isteyen ve bu günlerde toplu katliam ve eylemleri yapmak isteyen tüm güç ve küvetler ülkeler hepsi hayal kırıklığına uğrayacaktır. Bundan sonra ne olacak mı? Ülkemin istihbaratı artık dünyanın geçmişin ve günümüzün en güçlü istihbaratı olan KGB ile birlikte çalışılacak ve hatta birçok işleri birlikte hareket edeceklerdir. Ülkemizin gelişmişliği bizim mili istihbaratın illegal güç olan ve kendi benliklerini satmış olan örgütün üyeleri ve sempatimizler ile hep idare edildiğinden dolayı ülkemin güvenliği bayağı bir boşluk ve keşmekeşlik içerisine girilmişti. Bunların hizmet ettikleri ve yıllardır bu mit kurumun başındakilerin nerdeyse birçoğu hep dış güçlere ve dış menşeli idareci illegal işlere hizmet ve kuklalık eden kişiler ile idame edilmiştir. Bu artık bu idamenin değişmesi ile artık o kurumun başına devletini vatanını seven vatan devlet aşkıyla hizmet eden kişilerin gelmesiyle artık o kurumda kendilerini cirit atamadıklarını anlayan güçlerin sürekli bu kurumu kötülemek ve yıpratmak amacıyla geçmişten günümüze kadar uzanan işlemlerini devreye koymaya çalışmaktadırlar. Devletimizi illegal güçlere teslim eden devletin içindeki kendini bilmez kendilerinin benliklerini satmış olan geçmişten günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm şahsiyetsiz şahısların yargılanmalı hatta imha edilmelidir. Şimdi ülkemde siyaset yapan siyasi partileri olan ana muhalefet dışa bağlı hep olmasından ve halen dışa bağlı bir şekilde çalışması ile geçmişte bir şapka takmayan nice ehli iman ehli Müslüman kardeşimizi idam eden zihniyetin şuan size sorarım Arıkan’da Müslümanlara yapılan zulümden ne farkı vardı? İşte ülkemizi bu kara günlere sürükleyen sürecin Müslüman olmasının ve tüm Türkiye’de yaşayan her kesim her dilden olan insanların kardeşçe yaşamasına güçlü bir ülke ve gelecekte güçlü süper güç olmasına tahammül edemeyen.  Dış güçlerin kuklası olmakta olan kedilerini bir makam ve mevki gibi bir yere getirilince kendilerini neye hizmet etiklerini bilemeyen bu zavallı akıl yoksunu gözleri sadece makam mevki gören kişilerden başka bir şey değildir. Bakın geçmişte ülkemde biri çıkıp bir yaygara koparıp nerde ise ona adapte olan tüm neslin atalarına anne ve babalarına karşı öyle bir nesil yetirdiler ki nerde ise atalarını tanımaz hatta bayram seyranlarda atalarını sormaz olmuşlardı. Bu nesil birde Müslüman kılıfı ile kılıflandırılmışlardı. Bir toplum atasını annesini babasını tanımayıp saymayıp dini günlerde özel günlerde ellerinden öpüp duasını almıyorsa o benim için değil yüce rabim derki siz başınızı secdeden kaldırmasanız bile cennete nail olamazsınız. Böyle kendi benliğini satmışların devletimin kurumlarımın içinden arındıkça daha iyi günler daha güzel günler göreceğiz.
Ekleme Tarihi: 04 Ocak 2017 - Çarşamba

ÜLKEM İÇİN KARA GÜNLER ARTIK YOK OLUYOR

Ülkemi kara günlere çevirmek isteyen ve bu günlerde toplu katliam ve eylemleri yapmak isteyen tüm güç ve küvetler ülkeler hepsi hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Bundan sonra ne olacak mı?

Ülkemin istihbaratı artık dünyanın geçmişin ve günümüzün en güçlü istihbaratı olan KGB ile birlikte çalışılacak ve hatta birçok işleri birlikte hareket edeceklerdir.

Ülkemizin gelişmişliği bizim mili istihbaratın illegal güç olan ve kendi benliklerini satmış olan örgütün üyeleri ve sempatimizler ile hep idare edildiğinden dolayı ülkemin güvenliği bayağı bir boşluk ve keşmekeşlik içerisine girilmişti.

Bunların hizmet ettikleri ve yıllardır bu mit kurumun başındakilerin nerdeyse birçoğu hep dış güçlere ve dış menşeli idareci illegal işlere hizmet ve kuklalık eden kişiler ile idame edilmiştir. Bu artık bu idamenin değişmesi ile artık o kurumun başına devletini vatanını seven vatan devlet aşkıyla hizmet eden kişilerin gelmesiyle artık o kurumda kendilerini cirit atamadıklarını anlayan güçlerin sürekli bu kurumu kötülemek ve yıpratmak amacıyla geçmişten günümüze kadar uzanan işlemlerini devreye koymaya çalışmaktadırlar.

Devletimizi illegal güçlere teslim eden devletin içindeki kendini bilmez kendilerinin benliklerini satmış olan geçmişten günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm şahsiyetsiz şahısların yargılanmalı hatta imha edilmelidir.

Şimdi ülkemde siyaset yapan siyasi partileri olan ana muhalefet dışa bağlı hep olmasından ve halen dışa bağlı bir şekilde çalışması ile geçmişte bir şapka takmayan nice ehli iman ehli Müslüman kardeşimizi idam eden zihniyetin şuan size sorarım Arıkan’da Müslümanlara yapılan zulümden ne farkı vardı?

İşte ülkemizi bu kara günlere sürükleyen sürecin Müslüman olmasının ve tüm Türkiye’de yaşayan her kesim her dilden olan insanların kardeşçe yaşamasına güçlü bir ülke ve gelecekte güçlü süper güç olmasına tahammül edemeyen.  Dış güçlerin kuklası olmakta olan kedilerini bir makam ve mevki gibi bir yere getirilince kendilerini neye hizmet etiklerini bilemeyen bu zavallı akıl yoksunu gözleri sadece makam mevki gören kişilerden başka bir şey değildir.

Bakın geçmişte ülkemde biri çıkıp bir yaygara koparıp nerde ise ona adapte olan tüm neslin atalarına anne ve babalarına karşı öyle bir nesil yetirdiler ki nerde ise atalarını tanımaz hatta bayram seyranlarda atalarını sormaz olmuşlardı. Bu nesil birde Müslüman kılıfı ile kılıflandırılmışlardı. Bir toplum atasını annesini babasını tanımayıp saymayıp dini günlerde özel günlerde ellerinden öpüp duasını almıyorsa o benim için değil yüce rabim derki siz başınızı secdeden kaldırmasanız bile cennete nail olamazsınız.

Böyle kendi benliğini satmışların devletimin kurumlarımın içinden arındıkça daha iyi günler daha güzel günler göreceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.