Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TATBİKAT HALKIM ÜLKEM İÇİN BURADAYIZ DEMEKTİR

Güneydoğuda neler oluyor? Herkesin gündeminde bu bugünlerde bölgemizde olup bitenleri sadece medya tarafından görünen ile halk arasında değişik yorum ve analizler yapılmaktadır. Güneydoğu bölgesinde askeri tatbikatın yapılmasında ve orada dağlık bölgelerin ve geçmişte hep PKK ve teröristlerin kendilerine mekân tutukları yerlerin artık devletimin askeriyemin varlığını his ettirmekle beraber artık oraların geçmişteki gibi illegal güçlere imtiyazlı kulanım alanları olmadığını bildirmektir. Bir başka gerekçe ise kuzey Irak’ta bölünme ve devlet kurma gibi girişimde bulunma gibi bir projenin gerçekleşmeyeceğinin öylesi bir durumda dahi orada devletimin güçlü güvenlik küvetlerinin varlığının bildirgesidir. Güneydoğuda yapılan her operasyon öncelikle devletimin güvenliği ve orada bulunan halkımızın güvenli refah ve huzurlu yaşam için artık orada geçmişte devletimin içindeki ihanetçilerin devletime vatanıma milletime ihanet edenlerin. Orada görev yapmış oldukları süre içinde halkıma, vatanıma,  milletime vermiş olduğu ihanetin artık bunların yerine oranın gerçek sahipleri olan halkımızın refah ve huzur içinde yaşamasını sağlamamızın bir teslimiyeti ve göstergesidir. Şimdi tüm yurdumdaki vatandaşım bunu iyi bilsinler ki artık eski bir Türkiye ve eski bir idarecilik anlayışı yoktur. Artık ülkenin değerleri yüksek performansı yüksek olan bir yönetim anlayışı olan bir hükümet ve buna paralel olarak ta artık güçlü bir güvenlik güçlerimiz vardır. Güneydoğu Anadolu bölgesinde artık değerli o tarım ve hayvancılığın geçmişten günümüze had safhada olduğu toprakların yeniden verimli hale getirecek olan o bölgenin insanlarının yaşam kalitesini yine yeniden canlandıracak olan tabi ki yine devletin yetkili mercileri ve güvenlik güçlerin orada sağlayacağı güvenlikten geçer. Bu güvenliğin sağlandığını his eden halk vatandaş artık orada gerekli yatırım ve gerekli girişimcilik ile artık bölgesinde kendi toplarında ülkenin ekonomisine ailesinin geçimine kendi geleceklerini artık rahat ve huzurlu bir şekilde kuracaklardır. Geçmişte o bölgelerde insanları göçe zorlayan terör ve devlet içinde ihanetçi terör örgüt elemanları gibi çalışan güvenlik güçlerin artık orada böyle durumlara asla müsaade edilmeyeceğini orada görev yapan güvenlik güçlerinin artık er anlamda halkın yanında halkın vatandaşın emrinde olacağının göstergesi olan durumların teyididir. Bu yapılan tatbikatın çok yönlü bir algı operasyonu olduğunun sadece bir askeri tatbikatın değildir. Yukarda saydığım gerekçelerin tümünün sağlanması için yapılan bir operasyondur. Artık güneydoğuda gün yeniden doğacak artık güneydoğudan yeniden tarım merkezi olacak yeniden hayvancılığın merkezi olacaktır.
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2017 - Perşembe

TATBİKAT HALKIM ÜLKEM İÇİN BURADAYIZ DEMEKTİR

Güneydoğuda neler oluyor?

Herkesin gündeminde bu bugünlerde bölgemizde olup bitenleri sadece medya tarafından görünen ile halk arasında değişik yorum ve analizler yapılmaktadır.

Güneydoğu bölgesinde askeri tatbikatın yapılmasında ve orada dağlık bölgelerin ve geçmişte hep PKK ve teröristlerin kendilerine mekân tutukları yerlerin artık devletimin askeriyemin varlığını his ettirmekle beraber artık oraların geçmişteki gibi illegal güçlere imtiyazlı kulanım alanları olmadığını bildirmektir.

Bir başka gerekçe ise kuzey Irak’ta bölünme ve devlet kurma gibi girişimde bulunma gibi bir projenin gerçekleşmeyeceğinin öylesi bir durumda dahi orada devletimin güçlü güvenlik küvetlerinin varlığının bildirgesidir.

Güneydoğuda yapılan her operasyon öncelikle devletimin güvenliği ve orada bulunan halkımızın güvenli refah ve huzurlu yaşam için artık orada geçmişte devletimin içindeki ihanetçilerin devletime vatanıma milletime ihanet edenlerin. Orada görev yapmış oldukları süre içinde halkıma, vatanıma,  milletime vermiş olduğu ihanetin artık bunların yerine oranın gerçek sahipleri olan halkımızın refah ve huzur içinde yaşamasını sağlamamızın bir teslimiyeti ve göstergesidir.

Şimdi tüm yurdumdaki vatandaşım bunu iyi bilsinler ki artık eski bir Türkiye ve eski bir idarecilik anlayışı yoktur. Artık ülkenin değerleri yüksek performansı yüksek olan bir yönetim anlayışı olan bir hükümet ve buna paralel olarak ta artık güçlü bir güvenlik güçlerimiz vardır.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde artık değerli o tarım ve hayvancılığın geçmişten günümüze had safhada olduğu toprakların yeniden verimli hale getirecek olan o bölgenin insanlarının yaşam kalitesini yine yeniden canlandıracak olan tabi ki yine devletin yetkili mercileri ve güvenlik güçlerin orada sağlayacağı güvenlikten geçer.

Bu güvenliğin sağlandığını his eden halk vatandaş artık orada gerekli yatırım ve gerekli girişimcilik ile artık bölgesinde kendi toplarında ülkenin ekonomisine ailesinin geçimine kendi geleceklerini artık rahat ve huzurlu bir şekilde kuracaklardır.

Geçmişte o bölgelerde insanları göçe zorlayan terör ve devlet içinde ihanetçi terör örgüt elemanları gibi çalışan güvenlik güçlerin artık orada böyle durumlara asla müsaade edilmeyeceğini orada görev yapan güvenlik güçlerinin artık er anlamda halkın yanında halkın vatandaşın emrinde olacağının göstergesi olan durumların teyididir.

Bu yapılan tatbikatın çok yönlü bir algı operasyonu olduğunun sadece bir askeri tatbikatın değildir. Yukarda saydığım gerekçelerin tümünün sağlanması için yapılan bir operasyondur.

Artık güneydoğuda gün yeniden doğacak artık güneydoğudan yeniden tarım merkezi olacak yeniden hayvancılığın merkezi olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.