Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TABİ Kİ BAKANLIK HAKLARIDIR

Yahu sizler ne kadar cahilsiniz! 6 lı masa güzel bir şekilde oturmuş 7 ci ortağının sözlerini dinleyip bakın başta İstanbul olmak üzere Ankara, Adana ileri olmak üzere birçok ilin belediye başkanlığı sizler 7 ci ortak sayesinde sahiplendiniz. Bu 7 ortak her amaç ve fikirleri ne olursa olsun onların gerçek olarak sizleri makam mevki sahibi yapan güç olduğunu sizlere göstermiş oldular. Bu gücün sizlere tabi ki ben ne dersem o olacak diye talimat vermek ve sizleri kendi istediği gibi oynatmak yönetmek zorunda olduğunu görmektedir. Bakın şimdi bu gücün belediye seçimlerde almış olduğu belediyecilik alanında birkaç müdürlükleri almak tabi ki hakları olduğu bu haklarını da alıp kendi adamlarını işe koydurup o müdürlüklere sahiplenmek zorunluluğu olduğu bilinmektedir. Şimdi bu masa dediğiniz ortakların zaten hepsinin aynı merkezden yönetildiği ve aynı masanın tüm üye retlerinin değişik görüşlerde de olmaları hiçbir anlam ve ifade etmediği çünkü bu masa ortaklarının tek merkezden direktif ve idare edildiği bilinmektedir. Şimdi bu ortakların gizli orağı olarak dile getirilen partinin aslında en esas ve en temel ortak olduğu apaçık ortadadır. Bu gizli ortağına şimdi bir değil birkaç bakanlık tabi ki en doğal hakkı en önemlisi bu gizli ortağa verilecek olunan bakanlığı tartışmaya açalım. Verilecek bakanlıkların hangileri olacak onu tartışırsan o daha esaslı olacaktır. Verilecek bakanlıkların hangi bakanlıklar olacağını en önemli konulardandır. Örneğin iç işler bakanlığının verilmesi ne kadar manidar olacaktır. Dahası Adalet bakanlığının verilmesi yada böylesi bir durumu şimdi sizler düşündürecek mi yoksa daha çok gönül rahatlığı verecek, şimdi gelin bunu düşünelim bunların üzerinde tartışalım. Tabi ki bu ortağın varlığı ve hakları olacaktır.  Hiç kimse kusura bakmasın hiç kimse kimsenin uşağı ve adamı değildir.  Tabi ki bazı çıkar menfaatlerin olacağı bir zaman dilimde ortak olmamızın ve alacak hakların sahibi olacağımızın da gerçek manada hak sahibiyiz. İşte buna istinaden gelecekte iç işler bakanlığı ve adalet bakanlığı alması durumunda değişilecek durum ne olacaktır. Gelin bunu tartışalım. Zaten bakanlık hakları var olduğundan var olan hakkını değil alacak olacağı bakanlıkları konuşmak en mantıklı durum olacaktır. İşte size gazeteci olarak ceza evlerinde çıkardıkları yaratıkların vatanın emniyetini güvenini sağlayan emniyet mensuplarına yapmış oldukları saldırıyı daha dün yaşadınız. Bunların gelecekte alacakları bakanlıkları sizler düşünün artık sizin kararınızdır.
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2022 - Cuma

TABİ Kİ BAKANLIK HAKLARIDIR

Yahu sizler ne kadar cahilsiniz!
6 lı masa güzel bir şekilde oturmuş 7 ci ortağının sözlerini dinleyip bakın başta İstanbul olmak üzere Ankara, Adana ileri olmak üzere birçok ilin belediye başkanlığı sizler 7 ci ortak sayesinde sahiplendiniz.
Bu 7 ortak her amaç ve fikirleri ne olursa olsun onların gerçek olarak sizleri makam mevki sahibi yapan güç olduğunu sizlere göstermiş oldular.
Bu gücün sizlere tabi ki ben ne dersem o olacak diye talimat vermek ve sizleri kendi istediği gibi oynatmak yönetmek zorunda olduğunu görmektedir.
Bakın şimdi bu gücün belediye seçimlerde almış olduğu belediyecilik alanında birkaç müdürlükleri almak tabi ki hakları olduğu bu haklarını da alıp kendi adamlarını işe koydurup o müdürlüklere sahiplenmek zorunluluğu olduğu bilinmektedir.
Şimdi bu masa dediğiniz ortakların zaten hepsinin aynı merkezden yönetildiği ve aynı masanın tüm üye retlerinin değişik görüşlerde de olmaları hiçbir anlam ve ifade etmediği çünkü bu masa ortaklarının tek merkezden direktif ve idare edildiği bilinmektedir.
Şimdi bu ortakların gizli orağı olarak dile getirilen partinin aslında en esas ve en temel ortak olduğu apaçık ortadadır.
Bu gizli ortağına şimdi bir değil birkaç bakanlık tabi ki en doğal hakkı en önemlisi bu gizli ortağa verilecek olunan bakanlığı tartışmaya açalım. Verilecek bakanlıkların hangileri olacak onu tartışırsan o daha esaslı olacaktır. Verilecek bakanlıkların hangi bakanlıklar olacağını en önemli konulardandır. Örneğin iç işler bakanlığının verilmesi ne kadar manidar olacaktır. Dahası Adalet bakanlığının verilmesi yada böylesi bir durumu şimdi sizler düşündürecek mi yoksa daha çok gönül rahatlığı verecek, şimdi gelin bunu düşünelim bunların üzerinde tartışalım.
Tabi ki bu ortağın varlığı ve hakları olacaktır. 
Hiç kimse kusura bakmasın hiç kimse kimsenin uşağı ve adamı değildir. 
Tabi ki bazı çıkar menfaatlerin olacağı bir zaman dilimde ortak olmamızın ve alacak hakların sahibi olacağımızın da gerçek manada hak sahibiyiz.
İşte buna istinaden gelecekte iç işler bakanlığı ve adalet bakanlığı alması durumunda değişilecek durum ne olacaktır. Gelin bunu tartışalım.
Zaten bakanlık hakları var olduğundan var olan hakkını değil alacak olacağı bakanlıkları konuşmak en mantıklı durum olacaktır.
İşte size gazeteci olarak ceza evlerinde çıkardıkları yaratıkların vatanın emniyetini güvenini sağlayan emniyet mensuplarına yapmış oldukları saldırıyı daha dün yaşadınız. Bunların gelecekte alacakları bakanlıkları sizler düşünün artık sizin kararınızdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.