Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFALININ ŞANLIURFALI BAKANI

Siyaset arenası bu defa isabetli olan doğru kararını vermiştir.Doktor olup Şanlıurfa iline gelip ben Şanlıurfa'da halkıma vatandaşıma hizmet etmeye kendimi adayacağım diyen kendi dalında en başarılı cerrahlardan olan uzman bir doktor olmasından dolayı ülkenin değişik ve daha sosyal yönden aktivitesi çok olan illeri değil de kendi memleketini tercih etmesi den başlar başarısı. Görev yaptığı yıllarda ülkede ekonomi dar boğarda iken kendisinin çalıştığı kurumun zor günler de hizmet akışında son derece sıkıntılı günler içersinde idi. O günlerde başında olduğu hastane içinde yaptığı çalışmalardan başarılardan kurum içersinde ülkenin en başarılı en iyi ve kendini kazandıran hastane konumuna getirilmişti. Böyle başarılı çalışmasından dolayı böyle başarılı bir idarecilik ve yönetirciğinden dolayı yeniliklere daima açıktır.Bu burada kalmayıp görev aşkıyla şehrimin belediye başkanlığına getirilmesi ile kısa bir süre de olsa iktidar parti ile çalışması ile şehre büyük projeler başta olmak üzere birçok yeni projelere imza atmaya başladı. Bu süre içinde yine şehrin siyasetçileri çıkarcıları baskı yapınca partiden istifa edip bağımsız yoluna devam etti. Bu süre içinde bağımsız aday olarak yeniden belediye başkanı olmuş şehre hizmet etmeyi kendine görev bilmiş ve başarılı bir şekilde yarım kalan projelerini devreye koymaya devam etmiştir. Böyle başarılı bir siyaset adamı iş görevde en güzel şekilde başarıları bilen insan kaynaklarını çok iyi bilen insanları nasıl nerede işlevlik sağlayacak işlerine nasıl adapte olup başarı sağlayacağını çok iyi bilen biri olarak bakan olması tabi ki takdirdir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olması ilimizin tarımda ülkenin en önemli tarım ambarı olması ve dünya üzerinde tarımda en önemli merkezlerden biri konumunda olmasından dolayı ilimizin insanı bu bakanlıkta görev alması görevini en iyi yapacağının en başarılı bir duruma getirileceğinin en güzel örneklerinden biridir.Yıllarca Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı bu bakanlıktan anlamayan hatta bu bakanlıktan uzaktan yakından bir alakası olmayan kişilerin bu bakanlığın başında olması resmen bu bakanlığa büyük ihanetler yapmışlardır.Yeni bakanın doktor olması ayrıca bir başarı demektir. Tıp konusunda başarılı olmasından dolayı bakanı olan kişinin bu konuda deneyim ve tecrübesi tarımda alınacak tüm karar ve ilaçlamalarda bir tıp gözüyle bakılacağının insan sağlığının önemini ve insan üzerindeki etkilerini çok iyi bilen işin başında olması demek geleceğe Besimlerimizi korkusuz bir şekilde tüketeceğimizin güvencesi demektir.Hadi şimdiden tüm ülkem adına vatanım adına hayırlı olsun. Geçmişteki başarılarının daha fazlasını bu yeni görevinde sarf edeceğini ve Gıda Tarım ve Hayvancılık anlamında ülkemiz artık istenilen yere geleceğinin şimdiden müjdesini bakanım adına verebilirim.
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2017 - Perşembe

ŞANLIURFALININ ŞANLIURFALI BAKANI

Siyaset arenası bu defa isabetli olan doğru kararını vermiştir.
Doktor olup Şanlıurfa iline gelip ben Şanlıurfa'da halkıma vatandaşıma hizmet etmeye kendimi adayacağım diyen kendi dalında en başarılı cerrahlardan olan uzman bir doktor olmasından dolayı ülkenin değişik ve daha sosyal yönden aktivitesi çok olan illeri değil de kendi memleketini tercih etmesi den başlar başarısı.
Görev yaptığı yıllarda ülkede ekonomi dar boğarda iken kendisinin çalıştığı kurumun zor günler de hizmet akışında son derece sıkıntılı günler içersinde idi. O günlerde başında olduğu hastane içinde yaptığı çalışmalardan başarılardan kurum içersinde ülkenin en başarılı en iyi ve kendini kazandıran hastane konumuna getirilmişti. Böyle başarılı çalışmasından dolayı böyle başarılı bir idarecilik ve yönetirciğinden dolayı yeniliklere daima açıktır.
Bu burada kalmayıp görev aşkıyla şehrimin belediye başkanlığına getirilmesi ile kısa bir süre de olsa iktidar parti ile çalışması ile şehre büyük projeler başta olmak üzere birçok yeni projelere imza atmaya başladı. Bu süre içinde yine şehrin siyasetçileri çıkarcıları baskı yapınca partiden istifa edip bağımsız yoluna devam etti. Bu süre içinde bağımsız aday olarak yeniden belediye başkanı olmuş şehre hizmet etmeyi kendine görev bilmiş ve başarılı bir şekilde yarım kalan projelerini devreye koymaya devam etmiştir.
Böyle başarılı bir siyaset adamı iş görevde en güzel şekilde başarıları bilen insan kaynaklarını çok iyi bilen insanları nasıl nerede işlevlik sağlayacak işlerine nasıl adapte olup başarı sağlayacağını çok iyi bilen biri olarak bakan olması tabi ki takdirdir.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olması ilimizin tarımda ülkenin en önemli tarım ambarı olması ve dünya üzerinde tarımda en önemli merkezlerden biri konumunda olmasından dolayı ilimizin insanı bu bakanlıkta görev alması görevini en iyi yapacağının en başarılı bir duruma getirileceğinin en güzel örneklerinden biridir.
Yıllarca Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı bu bakanlıktan anlamayan hatta bu bakanlıktan uzaktan yakından bir alakası olmayan kişilerin bu bakanlığın başında olması resmen bu bakanlığa büyük ihanetler yapmışlardır.
Yeni bakanın doktor olması ayrıca bir başarı demektir. Tıp konusunda başarılı olmasından dolayı bakanı olan kişinin bu konuda deneyim ve tecrübesi tarımda alınacak tüm karar ve ilaçlamalarda bir tıp gözüyle bakılacağının insan sağlığının önemini ve insan üzerindeki etkilerini çok iyi bilen işin başında olması demek geleceğe Besimlerimizi korkusuz bir şekilde tüketeceğimizin güvencesi demektir.
Hadi şimdiden tüm ülkem adına vatanım adına hayırlı olsun. Geçmişteki başarılarının daha fazlasını bu yeni görevinde sarf edeceğini ve Gıda Tarım ve Hayvancılık anlamında ülkemiz artık istenilen yere geleceğinin şimdiden müjdesini bakanım adına verebilirim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.