Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PARTİLİ DEĞİL PARTİNİN DESTEKÇİSİ KİM

Ülkemde provokatör olaylar sürekli varlıklarını devam ettiren olaylar yapılmaya devam edilmektedir. Geçmişte Ahmet Türk’ün Samsun ilinde yaşamış olay gibi bir yenisi eklendi. Samsun ilimizin halkının milliyetçilik ruhunun ağırlıkta olduğu ile kalkıp terör örgütü temsilcisi olarak giderek adeta ben burada da siyaset yaparım demeye getirmenin gereksiz bir şekilde yersiz ve zamansız bir durum olduğu gibi buna bir yenisi eklenmiştir. Ülkemizin başkenti ilin vatandaşı olan genç delikanlısı ülkesini, vatanını korumak amaçlı olarak tüm ülkenin vatandaşları gibi o da vatani görevini ifa etmek için vatanını, namusunu, topraklarını korumak için her vatandaşın görevi olduğu gibi vatani görevini ifa etmeye giden evladımızı ülkemizi parçalamaya çalışan dış güçlerin köpekleri olan terör örgütü haince pusuya düşürüp şehit ettikleri evladımızın ailesi sevinç haberini beklerken naaşının gelmesi büyük bir acı ile hüzünlenmiştir. Böylesi bir durumda iken ailesi bu acılar ile kıvranırken. Evlatlarının şehit olması ile yıkılan ailesinin bu en acılı gününde ve en hüzünlü anında devletin temsilen askeri ve sivil erkan ile şehit cenazelerine katılıp bir nebzede olsa ailelerine bir teselli vermekle görevlendiriyorlar. Şimdi bu olaya birde diğer siyasi partilerin katılması görevleri değildir. Bir vatandaş halk olarak şehit cenazelerine katılabilirler. İşte burası önemli bir durum! Sen seçimde dağdaki terör örgütün yandaşı olan parti ile birleş beraber aynı çatı aday belirle oyları ve belediye başkanlığı kazanıldığında belediye yönetimine onlara müdürlük ve yetkili makam vaat ver sonrada kalk şehit etikleri bir genç evladımızın cenazesine teşrif buyur. Kusura bakma yani senin şimdiki konumun benim değil tüm halkın gözünde senin partinle terör örgütü destekleyen parti ile ne farkın var çünkü terör örgütün destekçi halkın partine oy vermesi demek senin parti olarak ta terör örgütüne destekçi parti anlamına gelmektedir. Böyle acı bir zamanlamada sen kalkıp şehit ailesinin en ateşli ve hararetli bir döneminde kalkıp oraya gelmekle en büyük alay etmektesin. Ben teşekkür ederim şehit ailesinin tüm fertlerine ciğerleri yandığı bir zaman içerisinde sizin orada gelmekle resmen alay eder gibi gelmektedir. Terör örgütün destekçilerinin partisi ol. Terör örgütün yandaşlarını belediyelere yerleşmesini sağlayan alt yapıların zeminini hazırlamış olun. Sonrada kalkıp şehit cenazelerine teşrif ediniz. Kusura bakmayın ama resmen alay eder olmaktasınız.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2019 - Çarşamba

PARTİLİ DEĞİL PARTİNİN DESTEKÇİSİ KİM

Ülkemde provokatör olaylar sürekli varlıklarını devam ettiren olaylar yapılmaya devam edilmektedir.

Geçmişte Ahmet Türk’ün Samsun ilinde yaşamış olay gibi bir yenisi eklendi. Samsun ilimizin halkının milliyetçilik ruhunun ağırlıkta olduğu ile kalkıp terör örgütü temsilcisi olarak giderek adeta ben burada da siyaset yaparım demeye getirmenin gereksiz bir şekilde yersiz ve zamansız bir durum olduğu gibi buna bir yenisi eklenmiştir.

Ülkemizin başkenti ilin vatandaşı olan genç delikanlısı ülkesini, vatanını korumak amaçlı olarak tüm ülkenin vatandaşları gibi o da vatani görevini ifa etmek için vatanını, namusunu, topraklarını korumak için her vatandaşın görevi olduğu gibi vatani görevini ifa etmeye giden evladımızı ülkemizi parçalamaya çalışan dış güçlerin köpekleri olan terör örgütü haince pusuya düşürüp şehit ettikleri evladımızın ailesi sevinç haberini beklerken naaşının gelmesi büyük bir acı ile hüzünlenmiştir.

Böylesi bir durumda iken ailesi bu acılar ile kıvranırken. Evlatlarının şehit olması ile yıkılan ailesinin bu en acılı gününde ve en hüzünlü anında devletin temsilen askeri ve sivil erkan ile şehit cenazelerine katılıp bir nebzede olsa ailelerine bir teselli vermekle görevlendiriyorlar.

Şimdi bu olaya birde diğer siyasi partilerin katılması görevleri değildir. Bir vatandaş halk olarak şehit cenazelerine katılabilirler.

İşte burası önemli bir durum!

Sen seçimde dağdaki terör örgütün yandaşı olan parti ile birleş beraber aynı çatı aday belirle oyları ve belediye başkanlığı kazanıldığında belediye yönetimine onlara müdürlük ve yetkili makam vaat ver sonrada kalk şehit etikleri bir genç evladımızın cenazesine teşrif buyur. Kusura bakma yani senin şimdiki konumun benim değil tüm halkın gözünde senin partinle terör örgütü destekleyen parti ile ne farkın var çünkü terör örgütün destekçi halkın partine oy vermesi demek senin parti olarak ta terör örgütüne destekçi parti anlamına gelmektedir.

Böyle acı bir zamanlamada sen kalkıp şehit ailesinin en ateşli ve hararetli bir döneminde kalkıp oraya gelmekle en büyük alay etmektesin.

Ben teşekkür ederim şehit ailesinin tüm fertlerine ciğerleri yandığı bir zaman içerisinde sizin orada gelmekle resmen alay eder gibi gelmektedir.

Terör örgütün destekçilerinin partisi ol. Terör örgütün yandaşlarını belediyelere yerleşmesini sağlayan alt yapıların zeminini hazırlamış olun. Sonrada kalkıp şehit cenazelerine teşrif ediniz.

Kusura bakmayın ama resmen alay eder olmaktasınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.