Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PARTİ OLARAK SEÇİME GİRMELERİ GEREKLİ ARTIK BU YARIŞTA BİZDE VARIZ

Gündem değiştirilmede gelişen zaman içersinde çok dikkat etmelisiniz konuşmanıza ve söylemlerinize çünkü şu zorlu geçiş dönemlerde her konuşmalarınız tepkilere neden olabilir.Şuan ülkemdeki başarıların ülkemdeki kalkınmaların her türlü engel ve setler kuran kişiler yeni kozlar peşindeler.Geçmişten günümüze bir çok gelişmelere imza atan bu gelişmeleri hep halkıyla birlikte başaran bir ülke olma içersinde olan ülkemizin yönetimine her türlü engelleri bentleri ortaya koyma çabasında olan güçlerin uşakları adeta ağızları açık balık misali bekler olmuş durumdalar.Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkemin medarı iftiharı olan parti kendi ismiyle kendini özdeşleştirmiş olan milliyetçilik ruhunu halkıma moral veren parti gitti kendine karşı zıt olan bir parti ile birleşip kendi fikir ideolojisini bir hiç uğruna yok etti. Ülkemde köklü parti olan cumhuriyetçiler ne olduğu beli olmayan bir süreç içersindeler. kendi içlerindeki kavgayı bitiremeyen sürekli kendi iç meselleri ile boğuşan bir parti durumuna düşmüş durumdadır.Bakın bir belediye başkanını kaç defa partilerine aldılar kaç defa partilerinden partizanlıktan çıkardılar. şimdi hal böyle iken sol kesim kendi aralarında kime biat edecekleri kimlerle yola devam edecekleri belli olmadığı şu günlerde birde halen ülkemin yönetiminde söz sahibi olacağız diyerek kendilerinden emin konuşmaları bana gülünç geliyor.Bir parti bir hane bir mahalle kendi iç meselesini çözmeden bir başkasına liderlik edemez.Kürt partisinin temsilcileri cumhurbaşkanlığı seçiminde hiç kimseye boyun bükmeden biz her ne kadar oy alabilsek bu bizim başarımızdır. hatta daha ilerisi biz hiç kimsenin emrinin ve esirinin altında olmadığımızı kanıtlamış oluruz bu bizim için bir onurdur.Aynen de öyle oldu genel seçimlerde aldığı oyun nerde ise yüzde yüzüne yakın bir oy alma başarısı göstermiş olması nedeniyle halkın artık gerçekten bu olgulaşmayı kabul buyurduğunun göstergesi oldu.Şimdi bu olgulaşmada gerçekler artık apaçık görünür olduğu şu günlerde artık bu partinin kesinlikle bağımsız değil kendi öz güvenini kanıtlamak amacıyla var gücüyle kendileri direk olarak seçime partilerinin çatısı altında girmesi gerektiğini öyle ki artık böylesi bir günde milliyetçilerin bile oyunu alacak kadar kendilerinden emin olmalıdırlar.Şek bir deyiş biz cumhurbaşkanlığında kendi irademizin emekçisi ve fikrimizin ideolojimizin hizmetçisiyiz biz asla bize bağlı bize itimat edip partimize biat eden kardeşlerimizin oylarını kendi irademizi kullanmak isteyen ne oldukları beli olmayan kişilere kalkıp birlik ortaklık kurmadık biz halkımızla ülkemizle bir birlik dirlik barış kardeşlik içersinde bize olan hak ve hukukların insanca yaşamamıza ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşitlik hak ve hukukların işlevliğini sağlamak için var gücümüzle bu yarışta bizde varız demeniz artık zamanı çoktan gelmiştir.
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2015 - Perşembe

PARTİ OLARAK SEÇİME GİRMELERİ GEREKLİ ARTIK BU YARIŞTA BİZDE VARIZ

Gündem değiştirilmede gelişen zaman içersinde çok dikkat etmelisiniz konuşmanıza ve söylemlerinize çünkü şu zorlu geçiş dönemlerde her konuşmalarınız tepkilere neden olabilir.
Şuan ülkemdeki başarıların ülkemdeki kalkınmaların her türlü engel ve setler kuran kişiler yeni kozlar peşindeler.
Geçmişten günümüze bir çok gelişmelere imza atan bu gelişmeleri hep halkıyla birlikte başaran bir ülke olma içersinde olan ülkemizin yönetimine her türlü engelleri bentleri ortaya koyma çabasında olan güçlerin uşakları adeta ağızları açık balık misali bekler olmuş durumdalar.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkemin medarı iftiharı olan parti kendi ismiyle kendini özdeşleştirmiş olan milliyetçilik ruhunu halkıma moral veren parti gitti kendine karşı zıt olan bir parti ile birleşip kendi fikir ideolojisini bir hiç uğruna yok etti.
Ülkemde köklü parti olan cumhuriyetçiler ne olduğu beli olmayan bir süreç içersindeler. kendi içlerindeki kavgayı bitiremeyen sürekli kendi iç meselleri ile boğuşan bir parti durumuna düşmüş durumdadır.
Bakın bir belediye başkanını kaç defa partilerine aldılar kaç defa partilerinden partizanlıktan çıkardılar. şimdi hal böyle iken sol kesim kendi aralarında kime biat edecekleri kimlerle yola devam edecekleri belli olmadığı şu günlerde birde halen ülkemin yönetiminde söz sahibi olacağız diyerek kendilerinden emin konuşmaları bana gülünç geliyor.
Bir parti bir hane bir mahalle kendi iç meselesini çözmeden bir başkasına liderlik edemez.
Kürt partisinin temsilcileri cumhurbaşkanlığı seçiminde hiç kimseye boyun bükmeden biz her ne kadar oy alabilsek bu bizim başarımızdır. hatta daha ilerisi biz hiç kimsenin emrinin ve esirinin altında olmadığımızı kanıtlamış oluruz bu bizim için bir onurdur.
Aynen de öyle oldu genel seçimlerde aldığı oyun nerde ise yüzde yüzüne yakın bir oy alma başarısı göstermiş olması nedeniyle halkın artık gerçekten bu olgulaşmayı kabul buyurduğunun göstergesi oldu.
Şimdi bu olgulaşmada gerçekler artık apaçık görünür olduğu şu günlerde artık bu partinin kesinlikle bağımsız değil kendi öz güvenini kanıtlamak amacıyla var gücüyle kendileri direk olarak seçime partilerinin çatısı altında girmesi gerektiğini öyle ki artık böylesi bir günde milliyetçilerin bile oyunu alacak kadar kendilerinden emin olmalıdırlar.
Şek bir deyiş biz cumhurbaşkanlığında kendi irademizin emekçisi ve fikrimizin ideolojimizin hizmetçisiyiz biz asla bize bağlı bize itimat edip partimize biat eden kardeşlerimizin oylarını kendi irademizi kullanmak isteyen ne oldukları beli olmayan kişilere kalkıp birlik ortaklık kurmadık biz halkımızla ülkemizle bir birlik dirlik barış kardeşlik içersinde bize olan hak ve hukukların insanca yaşamamıza ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşitlik hak ve hukukların işlevliğini sağlamak için var gücümüzle bu yarışta bizde varız demeniz artık zamanı çoktan gelmiştir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.