Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜŞMAN GÜÇLER HALEN İŞ BAŞINDA

Ülkede dönen dolapların farkına yeni varılmakta ama artık iş işten geçildiğinin de farkına varılmıştır. Bu ülkede yaklaşık 40 yıldır. Yapılanmakta olan bir yapının bir günde, bir ayda, bir yılda biteceğini sananlar yanıldığını şimdi apaçık görür oldular. Ülkemde demokrasi diye hep demokrasi narası atanların  asla demokrasi olmadıkları apaçık ortada olduğu görülmüştür. Demokrasi diye nara atanların kimlere hizmet kimlerin emri havalesinde çalıştıklarını açık dillerle ifade ettiler. Seçim çalışmaları sırasında bu ülkenin ilerlememesini isteyenlere bu ülkenin kalkınmasını istemeyen güçlerin kimlere hizmet yaptıkları apaçık ortaya çıkmıştır. Bu ülkedeki seçimlerde görevli kişilerin nerede ise bir çoğunluğu illegal güçlerin yandaşları ve neferleri olan şahsiyetlerden olduğu açık seçik görülmüştür. Ülkeyi kaosa götürmek isteyen güçlerin iş birlikler içerisinde ülke düşmanları tümüyle birleşip parti ideolojileri gözetmeksizin gerçek amaçları olan ülkeyi bölme parçalama ve bu ülkenin geleceğini karatma kararı almış kişilerin top yekun iş birlik yaparak hükumete karşı birleşip tüm illegal yollara baş vurarak kendilerince zafer ilan ettiler. Aslında zafer değil tüm güçlerin birleşip mevcut hükumeti yok etmek ülkenin geleceğini karanlığa sürükleme eylemidir. Bakın illerde göreceksiniz? Ülkemde geçmişten günümüze kadar ne kadar ülkenin kalkınmasına ve ülkenin menfaatine bir şeyler yapmak isteyen şahsiyetleri yok etiler. Bunların örnekleri işte size kısa zaman içinde A. Menderes ardından T. Özal hemen akabinde A. Kahveci, saymakla daha nice devlet adamı ülke vatan için feda edildiler. Bunların birde yanında nice yazar siyasetçi bu ülke vatan için canlarından oldu. Bu ülkeyi bölmek için parçalamak için çalışan güçlere kul olan neferlerin her yaptıkları her işte dış güçlerin oyunları ve piyonlarına yapılan işleyişlerdir. Bu ülkede demokrasi siyaset kalmadığı gibi, bu ülkenin hükumet olan partisinde ki siyasi kanatlarda görevli kişilerin kendi partilerine büyük ihanet ve yanıltıcı oyunları sergileyerek büyük yenilgiler yaşatmışlardır. Siyasetyin içinde yapılan bu yanıltılı durumlardan işleyişlerin diğer güçlerin zaferi demeye getirmekle halk zaferi hiç kimseye verdirmektedirler. Bu güçler öyle bir durumu bilmeleri gerekmektedir ki, ülkemin halkı ülkesi için vatanı için son nefesine kadar şehadet edeceğini iyi bilsinler.  
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2019 - Salı

DÜŞMAN GÜÇLER HALEN İŞ BAŞINDA

Ülkede dönen dolapların farkına yeni varılmakta ama artık iş işten geçildiğinin de farkına varılmıştır.

Bu ülkede yaklaşık 40 yıldır. Yapılanmakta olan bir yapının bir günde, bir ayda, bir yılda biteceğini sananlar yanıldığını şimdi apaçık görür oldular.

Ülkemde demokrasi diye hep demokrasi narası atanların  asla demokrasi olmadıkları apaçık ortada olduğu görülmüştür.

Demokrasi diye nara atanların kimlere hizmet kimlerin emri havalesinde çalıştıklarını açık dillerle ifade ettiler.

Seçim çalışmaları sırasında bu ülkenin ilerlememesini isteyenlere bu ülkenin kalkınmasını istemeyen güçlerin kimlere hizmet yaptıkları apaçık ortaya çıkmıştır.

Bu ülkedeki seçimlerde görevli kişilerin nerede ise bir çoğunluğu illegal güçlerin yandaşları ve neferleri olan şahsiyetlerden olduğu açık seçik görülmüştür.

Ülkeyi kaosa götürmek isteyen güçlerin iş birlikler içerisinde ülke düşmanları tümüyle birleşip parti ideolojileri gözetmeksizin gerçek amaçları olan ülkeyi bölme parçalama ve bu ülkenin geleceğini karatma kararı almış kişilerin top yekun iş birlik yaparak hükumete karşı birleşip tüm illegal yollara baş vurarak kendilerince zafer ilan ettiler.

Aslında zafer değil tüm güçlerin birleşip mevcut hükumeti yok etmek ülkenin geleceğini karanlığa sürükleme eylemidir.

Bakın illerde göreceksiniz? Ülkemde geçmişten günümüze kadar ne kadar ülkenin kalkınmasına ve ülkenin menfaatine bir şeyler yapmak isteyen şahsiyetleri yok etiler. Bunların örnekleri işte size kısa zaman içinde A. Menderes ardından T. Özal hemen akabinde A. Kahveci, saymakla daha nice devlet adamı ülke vatan için feda edildiler. Bunların birde yanında nice yazar siyasetçi bu ülke vatan için canlarından oldu.

Bu ülkeyi bölmek için parçalamak için çalışan güçlere kul olan neferlerin her yaptıkları her işte dış güçlerin oyunları ve piyonlarına yapılan işleyişlerdir.

Bu ülkede demokrasi siyaset kalmadığı gibi, bu ülkenin hükumet olan partisinde ki siyasi kanatlarda görevli kişilerin kendi partilerine büyük ihanet ve yanıltıcı oyunları sergileyerek büyük yenilgiler yaşatmışlardır.

Siyasetyin içinde yapılan bu yanıltılı durumlardan işleyişlerin diğer güçlerin zaferi demeye getirmekle halk zaferi hiç kimseye verdirmektedirler. Bu güçler öyle bir durumu bilmeleri gerekmektedir ki, ülkemin halkı ülkesi için vatanı için son nefesine kadar şehadet edeceğini iyi bilsinler.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.