Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

Dünyanın başı dönüyor

Geçmişte ülkem dünya liderliği yaparken gittiği ülkede kan gölüne çevirmedi  Halkın kültürüne halkın diline halkın dinine dokunmamış. Tamamen halkın daha refahı dağa sağlıklı daha yüksek medeniyet ile yaşamalarını sağlamışlardır. Bu yaşam kavramıyla Dünya ya 650 yıl hüküm sürdürmüş olan koca Osmanlı imparatorluğu gittiği her ülkede medeniyet götürmüş orada yaşayan tüm halka mesafeli ve seviyeli bir şekilde yaşama hakkı vermiştir. Osmanlı imparatorluğunu benimsemeyen Arap yarın adasında ki bedevî sayundsn gelen Araplar kendilerini sömüren Avrupa ülkelerini sömüren topluma köle olan Araplar halen kendilerine zulüm gördükleri hâlde halen Siyonistler emrinde hizmet vermekteler. İşte Filistin de yapılan İsrail zulmüne hep karşı kınama ve birçok platformda Filistin halkına yapılan zulmü dile getirmiş ve her zaman Filistin’e insanı yardım eden ülke olmuşuz. Bu Arap Filistin yönetimi geçmiş gibi bugün de kendilerine zulüm yapan Siyonistler ile aynı safra yer almaları normaldir. Bu Arap topluluğu için Hz Muhammed sav efendimiz demiştir bende Arabım ama bu Araplardan değilim. Bu Arap milleti öyle bir millet ve öyle bir topluluk ki beyinleri yok edilmiş geçmişten günümüze kadar hep Siyonistlerin uşakları ve emrinde olan toplum olmuşlardır. İsrail’in ilk kuruluş ve Filistin’i işgal ettiğinde tüm Filistin halkı Osmanlı yıkılmasını bayram sayıp İsrail ve Amerika bayrakları ile o günleri her yerde halkın hepsi kutladı. Şimdi İsrail’in Filistin’in sahibi olması gayet normal bir haldir. Filistin yetkilileri Amerika da çıkıp geçmişte tam tersi olan bir vukuun ülkemde Ermenilere soykırım değil tam aksine tüm Ermenilere sahip çıkıp tüm Ermeni vatandaşlarını Kendi öz vatandaşı etmiş bir ülkeye karalamak amacıyla böyle bir iftira ve kınama yapmakla suçlamak ülkemi karalamaz. Ülkemizin geçmişten günümüze gelinen süre içinde gerçek olan ve dünya üzerinde daima Asaletli hüküm sürmüş bir millettir. Türk olmaktan her Türk gurur duyar. Türk olmak bize büyük bir onur ve haysiyet olduğun dan Hz Muhammed sav efendimiz de bir Türk kökenden olduğunu asla unutmayın.
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2019 - Salı

Dünyanın başı dönüyor

Geçmişte ülkem dünya liderliği yaparken gittiği ülkede kan gölüne çevirmedi  Halkın kültürüne halkın diline halkın dinine dokunmamış. Tamamen halkın daha refahı dağa sağlıklı daha yüksek medeniyet ile yaşamalarını sağlamışlardır.
Bu yaşam kavramıyla Dünya ya 650 yıl hüküm sürdürmüş olan koca Osmanlı imparatorluğu gittiği her ülkede medeniyet götürmüş orada yaşayan tüm halka mesafeli ve seviyeli bir şekilde yaşama hakkı vermiştir.
Osmanlı imparatorluğunu benimsemeyen Arap yarın adasında ki bedevî sayundsn gelen Araplar kendilerini sömüren Avrupa ülkelerini sömüren topluma köle olan Araplar halen kendilerine zulüm gördükleri hâlde halen Siyonistler emrinde hizmet vermekteler. İşte Filistin de yapılan İsrail zulmüne hep karşı kınama ve birçok platformda Filistin halkına yapılan zulmü dile getirmiş ve her zaman Filistin’e insanı yardım eden ülke olmuşuz. Bu Arap Filistin yönetimi geçmiş gibi bugün de kendilerine zulüm yapan Siyonistler ile aynı safra yer almaları normaldir. Bu Arap topluluğu için Hz Muhammed sav efendimiz demiştir bende Arabım ama bu Araplardan değilim. Bu Arap milleti öyle bir millet ve öyle bir topluluk ki beyinleri yok edilmiş geçmişten günümüze kadar hep Siyonistlerin uşakları ve emrinde olan toplum olmuşlardır. İsrail’in ilk kuruluş ve Filistin’i işgal ettiğinde tüm Filistin halkı Osmanlı yıkılmasını bayram sayıp İsrail ve Amerika bayrakları ile o günleri her yerde halkın hepsi kutladı. Şimdi İsrail’in Filistin’in sahibi olması gayet normal bir haldir. Filistin yetkilileri Amerika da çıkıp geçmişte tam tersi olan bir vukuun ülkemde Ermenilere soykırım değil tam aksine tüm Ermenilere sahip çıkıp tüm Ermeni vatandaşlarını Kendi öz vatandaşı etmiş bir ülkeye karalamak amacıyla böyle bir iftira ve kınama yapmakla suçlamak ülkemi karalamaz. Ülkemizin geçmişten günümüze gelinen süre içinde gerçek olan ve dünya üzerinde daima Asaletli hüküm sürmüş bir millettir. Türk olmaktan her Türk gurur duyar. Türk olmak bize büyük bir onur ve haysiyet olduğun dan Hz Muhammed sav efendimiz de bir Türk kökenden olduğunu asla unutmayın.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.