Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BELEDİYEDE MÜDÜRLÜKLER PAYLAŞILDI

İçişler bakanlığı şimdi çıkmış bir açıklama yapıyor. İstanbul belediye personelin ne kadarı örgütlere üyeleri olduklarını açıklamaktadır. Hop beyler durun bakalım. Başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde belediye başkanlık seçimlerinde ittifak yapılırken öyle sadaka nitelikli bir ittifak yapılmadı. Bazı vaatler önüne koyularak bazı şartlar konuşularak bu ittifaklar yapıldı. Bu yapılan tüm anlaşa ve sözleşmeler tutanak tutulmamış ise yine kesinlikle yapılan konuşmalara bağlılık kalınmıştır. Şimdi belediye seçimlerinde ortak olacağım oylarımı sana kullandıracağım ama sen bana beli müdürlükleri ve beli oranda işçimi personelimi almayacaksın. Bu konular böyle konuşularak antlaşmalara varılmıştır. Yok öyle hebasına ben partimin yandaşımın oyunu sana öylesine kullandıracağım diyemezler diyecek asla olamazda. Hatta bu durum için tüm ülkenin özelikle Günyedoğu ve Doğu illerinden seçmen taşıdılar onların yol masraflarını ve sizleri işe alacağız diye vaatler ile getirdikleri bilinmektedir. Seçimde bunlar yaşandı. Seçim bitiğinde işte bu işler artık gerçekleşmeye başlandığında artık tabi ki öncelikle parti içinde etkin olan yandaşlar söz sahipleri parti için davası için emek vermiş insanlar öncelikle işe alınmaları olacaktır. Hal böyle olunca da zaten gereken yapılıp aynen öyle yapılmıştır. Şimdi bu belediye başkanlarını seçenlerin kendileri bu sonuçlara katılması gerekmektedir. Bu daha işçi alımları birde bu işin içinde birde ihaleler olacak. Bu işte daha yardımlar olacak. Bu işte daha imkan kolaylıklar olacak. Belediyeye ait sosyal tesislerini paylaşmaları olacak durun daha işin başındasınız. Zaman içinde bakın daha neler doğacak göreceksiniz. Bunların oluşması ortaklığın başlamasından başlayan durumlardır. Kusura bakmasın kimse öyle kimse kimseye babasının hayrına kendi oyunu bir başkasına hele birde buna taşımalı oy dediğimiz durumlarda içine girmişti seçim döneminde yüzbinler kendi memleketlerinden kalkıp buralara gelip oylarını kullanmışlardır. Bu insanların yol ücretleri burada konaklamaları v.s saymakta bitmeyen giderlerin hepsi hesapları yapılıp şimdide ödemelerin başlamış dönemlerdir. Şimdi belediyelerin işleri ne yap boz gereksiz ihale yap belediyenin paralarını yandaşlarla iç ediniz. Şimdi bakın İstanbul belediye başkanı çıkıp ne güzel laf ediyor insanlar bunu dinliyor. Onu dinleyenlerin aklına şaşıyorum. Bu insana İstanbul ilinin aydın kesimleri oy vermişiz diyorlar. Şimdi tüm metro ve projelere beni projem benim yapmamla işe başlanmıştır. Diyerek afişler asmaya başlamış buna eyvallah. Hemen toplantıda ulaşım bakanına dediği laflara bak tabi ki sen metroları raylı sistemleri yapacaksın deyip adeta bakanı azarlarcasına ne demek biz yapıyoruz tabi ki sen yapacaksın diye ithamda bulunuyor. Şimdi bu şahsiyete oy verenlere şaşıyorum sizler çok bilgin sizler çok akıllı aydın kişiler misiniz şimdi ite tam yaşaması gereken şahsiyet sen neden erken öldün Aziz Nesin kalk şimdi ne dersen söyle sana sonuna kadar katılacağım. İşte bu işler böyle işler.
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2021 - Salı

BELEDİYEDE MÜDÜRLÜKLER PAYLAŞILDI

İçişler bakanlığı şimdi çıkmış bir açıklama yapıyor.

İstanbul belediye personelin ne kadarı örgütlere üyeleri olduklarını açıklamaktadır.

Hop beyler durun bakalım. Başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde belediye başkanlık seçimlerinde ittifak yapılırken öyle sadaka nitelikli bir ittifak yapılmadı. Bazı vaatler önüne koyularak bazı şartlar konuşularak bu ittifaklar yapıldı. Bu yapılan tüm anlaşa ve sözleşmeler tutanak tutulmamış ise yine kesinlikle yapılan konuşmalara bağlılık kalınmıştır.

Şimdi belediye seçimlerinde ortak olacağım oylarımı sana kullandıracağım ama sen bana beli müdürlükleri ve beli oranda işçimi personelimi almayacaksın. Bu konular böyle konuşularak antlaşmalara varılmıştır.

Yok öyle hebasına ben partimin yandaşımın oyunu sana öylesine kullandıracağım diyemezler diyecek asla olamazda. Hatta bu durum için tüm ülkenin özelikle Günyedoğu ve Doğu illerinden seçmen taşıdılar onların yol masraflarını ve sizleri işe alacağız diye vaatler ile getirdikleri bilinmektedir.

Seçimde bunlar yaşandı. Seçim bitiğinde işte bu işler artık gerçekleşmeye başlandığında artık tabi ki öncelikle parti içinde etkin olan yandaşlar söz sahipleri parti için davası için emek vermiş insanlar öncelikle işe alınmaları olacaktır. Hal böyle olunca da zaten gereken yapılıp aynen öyle yapılmıştır.

Şimdi bu belediye başkanlarını seçenlerin kendileri bu sonuçlara katılması gerekmektedir.

Bu daha işçi alımları birde bu işin içinde birde ihaleler olacak. Bu işte daha yardımlar olacak. Bu işte daha imkan kolaylıklar olacak. Belediyeye ait sosyal tesislerini paylaşmaları olacak durun daha işin başındasınız. Zaman içinde bakın daha neler doğacak göreceksiniz.

Bunların oluşması ortaklığın başlamasından başlayan durumlardır. Kusura bakmasın kimse öyle kimse kimseye babasının hayrına kendi oyunu bir başkasına hele birde buna taşımalı oy dediğimiz durumlarda içine girmişti seçim döneminde yüzbinler kendi memleketlerinden kalkıp buralara gelip oylarını kullanmışlardır. Bu insanların yol ücretleri burada konaklamaları v.s saymakta bitmeyen giderlerin hepsi hesapları yapılıp şimdide ödemelerin başlamış dönemlerdir.

Şimdi belediyelerin işleri ne yap boz gereksiz ihale yap belediyenin paralarını yandaşlarla iç ediniz.

Şimdi bakın İstanbul belediye başkanı çıkıp ne güzel laf ediyor insanlar bunu dinliyor. Onu dinleyenlerin aklına şaşıyorum. Bu insana İstanbul ilinin aydın kesimleri oy vermişiz diyorlar. Şimdi tüm metro ve projelere beni projem benim yapmamla işe başlanmıştır. Diyerek afişler asmaya başlamış buna eyvallah. Hemen toplantıda ulaşım bakanına dediği laflara bak tabi ki sen metroları raylı sistemleri yapacaksın deyip adeta bakanı azarlarcasına ne demek biz yapıyoruz tabi ki sen yapacaksın diye ithamda bulunuyor.

Şimdi bu şahsiyete oy verenlere şaşıyorum sizler çok bilgin sizler çok akıllı aydın kişiler misiniz şimdi ite tam yaşaması gereken şahsiyet sen neden erken öldün Aziz Nesin kalk şimdi ne dersen söyle sana sonuna kadar katılacağım.

İşte bu işler böyle işler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.