Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BAKANLIKLAR SİZDE NELER OLUYOR

Orman bakanlığı sende neler oluyor. İlimin birçok ilinde orman durumları vahin ormansız şehirlere dönüşme orman olan yerlerde sürekli yangınların oluşması nedendir. Orman bakanlığını neden birkaç önce tüm bölge ve iller müdürlüklerinde bilgisayar formatların da yeni formatlama yapıldı? Bu ülkemde olan biten o kadar vahin durumlar var ki ben bile şaşıyorum. Darbe girişiminden 16 ay geçmesine rağmen halen birçok birim ve bakanlıklarda halen işlerinin başında halen çete üyesi olan ve bu çete yapısının varisleri olarak işe alınan personellerin halen emirlerinde hizmet eder olmaktadırlar. Bu yapı tam 30 yıldır tüm kamu ve kurumlarda kendi adamları kendilerine arka bahçelik gibi işletmecilik yaparak kullanmış olan bu terör örgütün varisleri halen var olması ve bunların tamamen kendilerini deşifre etmeden işlerinin başında işlerine devam etmesi demesi. Devletimin en önemli birimlerinden biri olan kurumun içinde halen saklı olan ve deşifre edilemeyenlerin olmasından dolayı birçok şeyin açıklanmaması demektir. Şimdi bu yapılan işler bakın bu hafta bile iki bakanlıkta olan birkaç kişi alındı ve halen de alınmaya devam edilecektir. Böylesi bakanlıkların ve kurumların içinde mevcut yuvalanmış olanların deşifre edilmesi gerçekten çok zor. Bu kendilerini gizlemiş olan ve halen işlerin başında olan ekibin illa ki bir birleriyle iletişim ve görüşme sağlamaktadırlar. Bunlar nasıl iletişim ve irtibat içindeler. Birincisi birçok kurumun başındakiler alt kademedeki eleman ve ekiplerin üzerinden iletişim içindedirler. Yani bu bir makam şoförü bir çaycısı en ilginci odacısı üzerinden bile olanlar vardır. Bu makam mevkilerde olanların içlerinde kendini deşifre etmemeleri ve kendilerinin suçsuz gibi göstermeleri yapılan işlerin ve yapılacak projelerin iş akışına bakıldığında ortaya çıkmaktadır. Bakın işte geçmişten bir örnek bir kurumun başındaki hazırladığı proje aman bu yapının örgütün üyeleri artık şehir merkezlerinde kurumlarda size iş yok sizler köylere kırsallara çekilin size en büyük desteği vereceğiz orada yeniden değil işinizin kalınan kısmından hayatınıza devam edeceksiniz dercesine bir mesaj ile yeni bir proje ile projelendirilecekti. Ne oldu yapılan değişiklikle bu düzen bu projede hayata geçmeden infilak edildi. Diğer bir bakanlık bu yıl dediği vaatleri yerine getirdi. Oda merdiven altı okul ve dershaneler halen olması bu ülkede devlet halen bunların işlerine varlıklarına destek vermektedir. İşte özel okullara giden evlatlara imkanı olmayanlara özel okullara devletin destekleme vermesi bu tamamen bir tescilli bir olaydır. Şimdi böylesi bir ülkede halen böylesi projeler ve planlar hayatta ise o zaman hiç kimse kusura bakmasın böylesi terör örgütleri daima var olmaya devam edecektir. Devletimin bu kurumlar içinde temizlenmesi yıllar alacak yeniden yetişen dinamik kadro ile yeniden hayat bulacaktır.
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2017 - Cuma

BAKANLIKLAR SİZDE NELER OLUYOR

Orman bakanlığı sende neler oluyor.

İlimin birçok ilinde orman durumları vahin ormansız şehirlere dönüşme orman olan yerlerde sürekli yangınların oluşması nedendir.

Orman bakanlığını neden birkaç önce tüm bölge ve iller müdürlüklerinde bilgisayar formatların da yeni formatlama yapıldı?

Bu ülkemde olan biten o kadar vahin durumlar var ki ben bile şaşıyorum. Darbe girişiminden 16 ay geçmesine rağmen halen birçok birim ve bakanlıklarda halen işlerinin başında halen çete üyesi olan ve bu çete yapısının varisleri olarak işe alınan personellerin halen emirlerinde hizmet eder olmaktadırlar.

Bu yapı tam 30 yıldır tüm kamu ve kurumlarda kendi adamları kendilerine arka bahçelik gibi işletmecilik yaparak kullanmış olan bu terör örgütün varisleri halen var olması ve bunların tamamen kendilerini deşifre etmeden işlerinin başında işlerine devam etmesi demesi. Devletimin en önemli birimlerinden biri olan kurumun içinde halen saklı olan ve deşifre edilemeyenlerin olmasından dolayı birçok şeyin açıklanmaması demektir.

Şimdi bu yapılan işler bakın bu hafta bile iki bakanlıkta olan birkaç kişi alındı ve halen de alınmaya devam edilecektir.

Böylesi bakanlıkların ve kurumların içinde mevcut yuvalanmış olanların deşifre edilmesi gerçekten çok zor. Bu kendilerini gizlemiş olan ve halen işlerin başında olan ekibin illa ki bir birleriyle iletişim ve görüşme sağlamaktadırlar.

Bunlar nasıl iletişim ve irtibat içindeler.

Birincisi birçok kurumun başındakiler alt kademedeki eleman ve ekiplerin üzerinden iletişim içindedirler. Yani bu bir makam şoförü bir çaycısı en ilginci odacısı üzerinden bile olanlar vardır.

Bu makam mevkilerde olanların içlerinde kendini deşifre etmemeleri ve kendilerinin suçsuz gibi göstermeleri yapılan işlerin ve yapılacak projelerin iş akışına bakıldığında ortaya çıkmaktadır.

Bakın işte geçmişten bir örnek bir kurumun başındaki hazırladığı proje aman bu yapının örgütün üyeleri artık şehir merkezlerinde kurumlarda size iş yok sizler köylere kırsallara çekilin size en büyük desteği vereceğiz orada yeniden değil işinizin kalınan kısmından hayatınıza devam edeceksiniz dercesine bir mesaj ile yeni bir proje ile projelendirilecekti. Ne oldu yapılan değişiklikle bu düzen bu projede hayata geçmeden infilak edildi.

Diğer bir bakanlık bu yıl dediği vaatleri yerine getirdi.

Oda merdiven altı okul ve dershaneler halen olması bu ülkede devlet halen bunların işlerine varlıklarına destek vermektedir. İşte özel okullara giden evlatlara imkanı olmayanlara özel okullara devletin destekleme vermesi bu tamamen bir tescilli bir olaydır.

Şimdi böylesi bir ülkede halen böylesi projeler ve planlar hayatta ise o zaman hiç kimse kusura bakmasın böylesi terör örgütleri daima var olmaya devam edecektir.

Devletimin bu kurumlar içinde temizlenmesi yıllar alacak yeniden yetişen dinamik kadro ile yeniden hayat bulacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.