Anasayfa Yazarlar AHMET NAS Yazı Detayı Bu yazı 1282+ kez okundu.
AHMET NAS
Köşe Yazarı
AHMET NAS
 

ŞEYTAN’IN TUZAĞI

            Peygamberler Allah’ın elçileridir.             Evliyalık gaiptekine bağlanmak (görmeden inanmak) İslam’daki karşılığıyla Veysel Karani ile başlayıp süren bir makamdır.             Ulemalar, fetva verebilecek makamındaki ilme sahip, kişilere denir. Erkek ise Âlim, kadın ise Alime’dir.             Kâbe Beytullah’tır(Mevla’nın evidir) Camilerse O’nun(Mescid-i Haram’ın) şubeleridir.             Üst paragraflarda saydığım Allah’ın vazifeli kıldıklarının uyarılarına inanmayan kişi tuzağa düşer.             Şeytan, yılan deliği gibi ona tuzak kurar. O delikte hazine olduğunu zannedenler ellerini sokarlar ve Şeytan ruhlarını zehirler.             Şeytan düşmanı olduğu Âdemoğlunun iyiliğini düşünmez, ona acımaz, eline düşeni Cehenneme doğru iter.            Şeytan’ın bu kini ve hain tuzaklarla saldıracağı bizzat Kur’an’da şöyle ifade ediliyor:            “Ve onları mutlaka saptıracağım, onları boş kuruntularla oyalayacağım” (Nisa / 119)
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2021 - Cuma

ŞEYTAN’IN TUZAĞI

            Peygamberler Allah’ın elçileridir.

            Evliyalık gaiptekine bağlanmak (görmeden inanmak) İslam’daki karşılığıyla Veysel Karani ile başlayıp süren bir makamdır.

            Ulemalar, fetva verebilecek makamındaki ilme sahip, kişilere denir. Erkek ise Âlim, kadın ise Alime’dir.

            Kâbe Beytullah’tır(Mevla’nın evidir) Camilerse O’nun(Mescid-i Haram’ın) şubeleridir.

            Üst paragraflarda saydığım Allah’ın vazifeli kıldıklarının uyarılarına inanmayan kişi tuzağa düşer.

            Şeytan, yılan deliği gibi ona tuzak kurar. O delikte hazine olduğunu zannedenler ellerini sokarlar ve Şeytan ruhlarını zehirler.

            Şeytan düşmanı olduğu Âdemoğlunun iyiliğini düşünmez, ona acımaz, eline düşeni Cehenneme doğru iter.

           Şeytan’ın bu kini ve hain tuzaklarla saldıracağı bizzat Kur’an’da şöyle ifade ediliyor:

           “Ve onları mutlaka saptıracağım, onları boş kuruntularla oyalayacağım” (Nisa / 119)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.